Svitek Oběť 5 uroveň.....nevíte někdo je to k něčemu, a jak to fachá?
Píše: Změna 70 procent ceny svých zvolených vojsk, v zvolenou zásobu za cenu průměrnou na trhu.
To znamená, že užiji svitek, dá mi na výběr vojska třeba 10 000 nosičů....ti mají nějakou cenu, a ta se změní na vybranou surovinu? Asi tak,....nebo těch 10 000 nosičů zmizne....díky za odpovědi, zkoušeli jste to někdo?
Svitek oběť...........
Re: Svitek oběť...........
viděla jsem to použít harona - v podstatě si proměnil tenkrát myslím 4k léčitelů za zlato a pokud se nepletu, dalo mu to něco přes 4 mega zlata... ti léčitelé samozřejmě zmizí, surovina, kterou tím získáš, se ti objeví v tom městě, kde je svitek zakouzlen...
je to tak, jak říká Modesty, Haron si tím tenkrát zachránil zadek : ) Je to hodně šikovný svitek, který je potřeba mít s sebou, když jede člověk na výlet s celou armou mimo hlavní, také už mě jednou zachránil.
Krása...díky za osvětlení....ok...jsem rád mám 3 kusy.....ted pokud vidím kolik dává cca....není špatný.....
promenil jsem tenkrat jenom 1 tis lecitelek, dalsi 3 tis. poslal jsem misto zoldneru na bourani vesnicModesty píše:viděla jsem to použít harona - v podstatě si proměnil tenkrát myslím 4k léčitelů za zlato a pokud se nepletu, dalo mu to něco přes 4 mega zlata... ti léčitelé samozřejmě zmizí, surovina, kterou tím získáš, se ti objeví v tom městě, kde je svitek zakouzlen...

Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
hihi - hodně dobrý 
prosím tě nepamatuješ si, kolik ti to tenkrát hodilo zlata? Já vím, že sis tam něco převážel z hlavní vesnice, ale jak je to dávno, tak jsem tyhle podstatné detaily zapomněla

prosím tě nepamatuješ si, kolik ti to tenkrát hodilo zlata? Já vím, že sis tam něco převážel z hlavní vesnice, ale jak je to dávno, tak jsem tyhle podstatné detaily zapomněla

Mělo by to být těch 70% z hodnoty tisíce léčitelů ve zlatě, čili zhruba 4 837 000.
jj bylo tam neco prez 4 megaArseni píše:Mělo by to být těch 70% z hodnoty tisíce léčitelů ve zlatě, čili zhruba 4 837 000.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen