Dotazy a připomínky k soutěži
Dotazy a připomínky k soutěži
Zde lze diskutovat, komentovat, projednávat všechno, co se týká soutěže.
Re: Dotazy a připomínky k soutěži
navrhuji aby fotky holky posilaly nahore bez 

Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
velmi originální a neotřelá myšlenka 

nahoře bez, jakože ploché ? to já raději dole bez a nahoře s : ))
Osobně si myslím,že tahle soutěž je trošku přestřelenej úlet...tohle je bojovka,ta soutěž se hodí tak do nějaké hry Pikaču City.....
haron je asi zvyklej z ruskýho fóra, tam je lolitek
akorát by mě zajímalo, kterej missák tam je on

akorát by mě zajímalo, kterej missák tam je on

BB cz/sk
Mno tady to možná přestřelený je, ale v ostatních zemích je komunita na jiné úrovni, včetně života na fóru, takže tam to má podstatně větší úspěch
)

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
presna trefa crueface.... tezko vystavovat svuj "cruel" face na foru a na druhej den hned bourat armadu lidem, co pro tebe hlasovali... sem by se spis hodil kontest pro nejvetsiho vosklivaka, nebo tak neco ...
Tak trefovat někomu armu mi problém nedělá ....OLdxSkuLL píše:presna trefa crueface.... tezko vystavovat svuj "cruel" face na foru a na druhej den hned bourat armadu lidem, co pro tebe hlasovali... sem by se spis hodil kontest pro nejvetsiho vosklivaka, nebo tak neco ...

To měli spíš udělat soutěž o největší úlet bo něco podobnýho, jak to předvedl Stilgar...
já chci ten art takže jsem se přihlásila 

nevím nevím, přátelé... bude se hodnotit, který kus, které maso je pěkné více, které méně?
kdo stanovil tu normu? Trochu povrchní a pod úroveň...bude se hodnotit to
nejméně důležité... no co už...lidi kolikrát udělají cokoliv, at už pro prachy nebo
pro slávu.. nebo pro artefakt...
kdo stanovil tu normu? Trochu povrchní a pod úroveň...bude se hodnotit to
nejméně důležité... no co už...lidi kolikrát udělají cokoliv, at už pro prachy nebo
pro slávu.. nebo pro artefakt...
Vždyť se ta soutěž jmenuje Miss, tak o co jinýho by tam mělo jít než o vzhled, pokud vím, taK v soutěži miss šlo vždycky o vzhled ale je pravda, že by mohly udělat i nějakou soutěž zaměřenou na kreativitu.
tak je to soutěž nepovinná, kdo na to nemá, tak se určitě účastnit nemusí... ale nevidím důvod v tom to kazit ostatním
To je pravda Modesty.Modesty píše:tak je to soutěž nepovinná, kdo na to nemá, tak se určitě účastnit nemusí... ale nevidím důvod v tom to kazit ostatním
Myslím, že většina tu chtěla vyjádřit, že hrajeme bojovně-strategickou hru a né Sims. Ale tato soutěž mě znejistěla. Příště Haronovi a jeho bandě napíšu ať neútočí, ale ať si obléknou růžové "tepláčky" a uděláme si společnou "fotečku".
LOL
prosím tě, moc tě prosím, až mu to budeš psát, přepošli mi to
Jinak ale vážně. Ano, je to soutěž mimo téma hry. No a co? Nechceš, nehraj. Jen nechápu tu potřebu to těm lidem, kteří do toho půjdou, za každou cenu kazit, případně je urážet.

Jinak ale vážně. Ano, je to soutěž mimo téma hry. No a co? Nechceš, nehraj. Jen nechápu tu potřebu to těm lidem, kteří do toho půjdou, za každou cenu kazit, případně je urážet.
pokud vim, tak u vsech soutezi typu "miss cokoli" se vzdy jednalo z poloviny o telesnou krasu a z te druhe o krasu dusevni - respektive vznesene chytra prohlaseni o prani svetoveho miru a jidla pro deti v africe ... jestli toto chce nekdo kombinovat s ML, asi bychom meli vsichni povinne poslat sva fota v ruzovych teplackach (thx stilgar) a prispet par set perel do herniho fondu zachrany svetoveho miru ... a opovazte se vyrabet ty ozbrojence vy zlojedi !!!
Zajimavou porotu to mameModesty píše:tak je to soutěž nepovinná, kdo na to nemá, tak se určitě účastnit nemusí... ale nevidím důvod v tom to kazit ostatním

Takze ti co na to podle tebe maji, se musi prihlasit?
MMMMM máš někde mezery:
1) buď máš problém s pochopením psaného textu
2) nebo by sis měl zopakovat základy logiky, protožo pokud je výrok: "kdo na to nemá, tak se určitě hlásit nemusí", tak jeho negace rozhodně není to, co jsi napsal ty
1) buď máš problém s pochopením psaného textu
2) nebo by sis měl zopakovat základy logiky, protožo pokud je výrok: "kdo na to nemá, tak se určitě hlásit nemusí", tak jeho negace rozhodně není to, co jsi napsal ty
Asi budes v logice lepsi nez ja, kdyz ji zminujes, ale ja se do zadne souteze nehlasim, takze nemusis posuzovat mou uroven logiky atp.
Nicmene za tou vetou byl otaznik, takze otazka, ne tvrzeni. V kazdym pripade dekuji za odpoved.
Mne se na tom tvem puvodnim vyroku nelibila hlavne ta obrovska arogance, ale mozna, ze jsem to jen opet spatne pochopil a myslela jsi to dobre.
Nicmene za tou vetou byl otaznik, takze otazka, ne tvrzeni. V kazdym pripade dekuji za odpoved.
Mne se na tom tvem puvodnim vyroku nelibila hlavne ta obrovska arogance, ale mozna, ze jsem to jen opet spatne pochopil a myslela jsi to dobre.
ano, souhlasím s tím, že můj výrok byl arogantní. Ale byl arogantní cíleně, protože to, co napsala Araneida, si o podobnou odpověď říkalo. Zvlášť když před tím napsala lolittka, že ona do té soutěže kvůli artu půjde. Stojím si za tím, že hra jako taková se touhle soutěží nemění. Pořád se útočí a brání. Ano, tahle soutěž je mimo téma My Lands - no to by ale byla přece jakákoli, která přímo neřeší boj, ne?
Ale znova opakuju, že není sebemenší důvod k tomu tu urážet hráče, kteří se rozhodnou do toho jít, nebo se jim snažit tu soutěž znechutit.
To je vše, co jsem k tomu chtěla říct.
Ale znova opakuju, že není sebemenší důvod k tomu tu urážet hráče, kteří se rozhodnou do toho jít, nebo se jim snažit tu soutěž znechutit.
To je vše, co jsem k tomu chtěla říct.
Kazdy se muze rozhodnout jak chce, muze se prihlasit nebo neprihlasit a vubec to nevypovida o tom jaky je clovek, nebo jestli je ci neni hezky, nebo na neco ma ci nema. To je asi muj nazor k tomu puvodnimu tematu. Ano, bylo to trosku tvrde napsano. K te odpovedi - mne to neprislo soumeritelne a byla v tom mnohem vetsi urazka, ale i ja dostal jako odpoved na svuj prispevek osobni utok, no vedet to napred, tak asi bych tu puvodni odpoved chapal jinak. Tezko muzu tohle kritizovat, kdyz obcas sam reaguji unahlene
Podle mne to hru ovlivnuje, v tom se asi neschodneme.

Podle mne to hru ovlivnuje, v tom se asi neschodneme.
Ano ovlivňuje, až budou někde výsledky, budu vědět, které slečně zde napsat o tel. číslo a adresu 

Per aspera ad astra
Jelikoz v teto hre lze koupit vyhody typu pekny artefakt za penize z realneho sveta mimo hru a ty lze vydelat napriklad prostituci, tak proc by se to nemohlo zkratit?
Je to legracni, podle meho celkem neprinosne a snadno manipulovatelne, ale nic zasadne vybocujiciho z logiky hry v tom nevidim.
Je to legracni, podle meho celkem neprinosne a snadno manipulovatelne, ale nic zasadne vybocujiciho z logiky hry v tom nevidim.
aha takže ten kdo se přihlásí je prostitut nebo prostitutka???Lojza22 píše:Jelikoz v teto hre lze koupit vyhody typu pekny artefakt za penize z realneho sveta mimo hru a ty lze vydelat napriklad prostituci, tak proc by se to nemohlo zkratit?
vzhledem k těm všem názorům, pokud se nikdo jiný nepřihlásí, budu ráda, aspoň nebudu mít konkurenci

A proč to nezkrátit jinak - můžeš si koupit rohlík za peníze, které lze vydělat například prostitucí... takže si dej pár facek a kroť svoje výlevyLojza22 píše:koupit vyhody za penize z realneho sveta mimo hru a ty lze vydelat napriklad prostituci, tak proc by se to nemohlo zkratit?

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert
Koukam, ze ta hra ma vlastnosti, o kterych jsem do ted nevedellolittka píše:aha takže ten kdo se přihlásí je prostitut nebo prostitutka???Lojza22 píše:Jelikoz v teto hre lze koupit vyhody typu pekny artefakt za penize z realneho sveta mimo hru a ty lze vydelat napriklad prostituci, tak proc by se to nemohlo zkratit?
vzhledem k těm všem názorům, pokud se nikdo jiný nepřihlásí, budu ráda, aspoň nebudu mít konkurenci

Ja bych se tak netesil, vsude se tam o ucastnicich mluvi v muzskem rode, aby te hned z kraje nediskvalifikovali

Tak jsem se dozvěděla, že uzávěrka fotek je dneska... Tak to už sakra nestihnu... Ale co... Nepotřebuji vyhrát soutěž krásy, abych věděla, že jsem krásná, chytrá, inteligentní blondýna 

lolittka píše:aha takže ten kdo se přihlásí je prostitut nebo prostitutka???Lojza22 píše:Jelikoz v teto hre lze koupit vyhody typu pekny artefakt za penize z realneho sveta mimo hru a ty lze vydelat napriklad prostituci, tak proc by se to nemohlo zkratit?
Loli, tak jak říkáš... Budeš mít o konkurenci méně

tak mi pak můžeš dát hlas nyxi
nikdo krásnější než my dvě tu není

-
... a pořád čekáme jak to vypadá s tou soutěží

nakonec zjistíme že jsme lamy a přihlásili jsme se špatně 

LOL - jsou první fotky a tolik lidí snad na foru nikdy nebylo... a prej že to nikoho nebude zajímat 

Modesty píše:LOL :lol: prosím tě, moc tě prosím, až mu to budeš psát, přepošli mi to
Protože je zřejmé, že v BaB je to evidentně samý hybrid, né-li pokročilé stádium něčeho co slunko vytáhlo z pomočeného pařezu. Proto tito "pochybovači" do této soutěže nepůjdou a nechtějí o ní slyšet. Čím větší individuum
1. MarkoDemon (kéž by to vyhrál a trefilo ho)
2. Stilgar
3. Shocki
4. ... mrkněte do žebříčku ...
tím víc exkrementů kolem toho...
PS: Třeba si chudáček bude znova stěžovat a dostanu BAN. :D :D :D :D :D
deivik píše:Modesty píše:LOLprosím tě, moc tě prosím, až mu to budeš psát, přepošli mi to
Protože je zřejmé, že v BaB je to evidentně samý hybrid, né-li pokročilé stádium něčeho co slunko vytáhlo z pomočeného pařezu. Proto tito "pochybovači" do této soutěže nepůjdou a nechtějí o ní slyšet. Čím větší individuum
2. Stilgar
3. Shocki
PS: Třeba si chudáček bude znova stěžovat a dostanu BAN.![]()
![]()
![]()
![]()
Nad takovými jako ty, mi stejně nezbývá než se pousmát. Svými výroky potvrzuješ to, čím jsi.
P.S.: ten žebříček odpovídá i tomu na koho pošlete "Rusáky", jak nám slibujete ve hře ?
Naposledy upravil(a) Stilgar dne 30 dub 2014, 19:52, celkem upraveno 1 x.
Ano, všichni jsme v BaB ho*na a ty jsi zřejmě ta odpadní trubka, do které se chodíme vys*atdeivik píše:Modesty píše:LOLprosím tě, moc tě prosím, až mu to budeš psát, přepošli mi to
2. Stilgar
3. Shocki
PS: Třeba si chudáček bude znova stěžovat a dostanu BAN.![]()
![]()
![]()
![]()

BB cz/sk
Tak tohle jsi trefil úplně přesně...Shocki píše:
Ano, všichni jsme v BaB ho*na a ty jsi zřejmě ta odpadní trubka, do které se chodíme vys*at

a jak to bude s tím hlasováním, když se teď 13.5 přidaj nový fotky (pokud se někdo přihlásí)? můžu změnit svůj hlas, který už jsem někomu dala?