první odvážný
Re: první odvážný

Xixka
Heleď myslim, že jsi tam zapoměl dát počítač se zapnutým ML, takhle to budeš mít neplatný 

- Rashawerak
- Kontaktovat uživatele:
Sakra Stilgare já se málem skácel ze židle 

Kamaráde,fakt jsi mě tím dostal
Můj hlas máš jistej
Mě se kresba mého musculus gluteus nezdařila 

tak tady to je:Arseni píše:Heleď myslim, že jsi tam zapoměl dát počítač se zapnutým ML, takhle to budeš mít neplatný
Paráda,tak ted jsi splnil podmínky přijetí do soutěže:) Jen jsi zapomněl nakreslit okno,páč podle průvanu v tvých vlasech, to musí být minimálně balkónové dveře 

kdepak, ten průvan způsobily Windows
. Jistě má nejmíň osmičky, to už je nejakový vjetr 

mám otevřený Windows, nebuď hnidopich
aha,tak to máš XPéčka,ty špatně dovírajáí:)Stilgar píše:mám otevřený Windows, nebuď hnidopich
crueface píše:aha,tak to máš XPéčka,ty špatně dovírajáí:)Stilgar píše:mám otevřený Windows, nebuď hnidopich

no páni, škoda, že jsi ženáč
jako jestli to nevyhraješ, tak to bude znamenat jasně zmanipulované výsledky

jako jestli to nevyhraješ, tak to bude znamenat jasně zmanipulované výsledky

BB cz/sk
levé ucho je ve skutečnosti větší než na fotce a zuby jsou ještě mléčné : )Shocki píše:no páni, škoda, že jsi ženáč![]()
![]()
jako jestli to nevyhraješ, tak to bude znamenat jasně zmanipulované výsledky![]()
Porota je samozřejmě zcela nezkorumpovatelnáShocki píše:no páni, škoda, že jsi ženáč![]()
![]()
jako jestli to nevyhraješ, tak to bude znamenat jasně zmanipulované výsledky![]()

Stilgare, hezký pokus
))))))

Pamatujte, že ten, kdo chce se účastnit musí zaslat fotky a info o sobě v souladů s požadavky konkurzu.