Dotazy a připomínky k soutěži

Odpovědět
Zpráva
Autor
Darebacek

Dotazy a připomínky k soutěži

#1 Příspěvek od Darebacek »

Zde lze diskutovat, komentovat, projednávat všechno, co se týká soutěže.
Haron1

Re: Dotazy a připomínky k soutěži

#2 Příspěvek od Haron1 »

navrhuji aby fotky holky posilaly nahore bez :D
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Modesty

#3 Příspěvek od Modesty »

velmi originální a neotřelá myšlenka :!:
Stilgar

#4 Příspěvek od Stilgar »

nahoře bez, jakože ploché ? to já raději dole bez a nahoře s : ))
crueface

#5 Příspěvek od crueface »

Osobně si myslím,že tahle soutěž je trošku přestřelenej úlet...tohle je bojovka,ta soutěž se hodí tak do nějaké hry Pikaču City.....
Shocki

#6 Příspěvek od Shocki »

haron je asi zvyklej z ruskýho fóra, tam je lolitek :lol:

akorát by mě zajímalo, kterej missák tam je on :D
BB cz/sk
qakkec

#7 Příspěvek od qakkec »

Mno tady to možná přestřelený je, ale v ostatních zemích je komunita na jiné úrovni, včetně života na fóru, takže tam to má podstatně větší úspěch :))
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
OLdxSkuLL

#8 Příspěvek od OLdxSkuLL »

presna trefa crueface.... tezko vystavovat svuj "cruel" face na foru a na druhej den hned bourat armadu lidem, co pro tebe hlasovali... sem by se spis hodil kontest pro nejvetsiho vosklivaka, nebo tak neco ...
crueface

#9 Příspěvek od crueface »

OLdxSkuLL píše:presna trefa crueface.... tezko vystavovat svuj "cruel" face na foru a na druhej den hned bourat armadu lidem, co pro tebe hlasovali... sem by se spis hodil kontest pro nejvetsiho vosklivaka, nebo tak neco ...
Tak trefovat někomu armu mi problém nedělá .... :mrgreen:
To měli spíš udělat soutěž o největší úlet bo něco podobnýho, jak to předvedl Stilgar...
lolittka

#10 Příspěvek od lolittka »

já chci ten art takže jsem se přihlásila :D
Araneida

#11 Příspěvek od Araneida »

nevím nevím, přátelé... bude se hodnotit, který kus, které maso je pěkné více, které méně?
kdo stanovil tu normu? Trochu povrchní a pod úroveň...bude se hodnotit to
nejméně důležité... no co už...lidi kolikrát udělají cokoliv, at už pro prachy nebo
pro slávu.. nebo pro artefakt...
Arseni

#12 Příspěvek od Arseni »

Vždyť se ta soutěž jmenuje Miss, tak o co jinýho by tam mělo jít než o vzhled, pokud vím, taK v soutěži miss šlo vždycky o vzhled ale je pravda, že by mohly udělat i nějakou soutěž zaměřenou na kreativitu.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Modesty

#13 Příspěvek od Modesty »

tak je to soutěž nepovinná, kdo na to nemá, tak se určitě účastnit nemusí... ale nevidím důvod v tom to kazit ostatním
Stilgar

#14 Příspěvek od Stilgar »

Modesty píše:tak je to soutěž nepovinná, kdo na to nemá, tak se určitě účastnit nemusí... ale nevidím důvod v tom to kazit ostatním
To je pravda Modesty.
Myslím, že většina tu chtěla vyjádřit, že hrajeme bojovně-strategickou hru a né Sims. Ale tato soutěž mě znejistěla. Příště Haronovi a jeho bandě napíšu ať neútočí, ale ať si obléknou růžové "tepláčky" a uděláme si společnou "fotečku".
Modesty

#15 Příspěvek od Modesty »

LOL :lol: prosím tě, moc tě prosím, až mu to budeš psát, přepošli mi to

Jinak ale vážně. Ano, je to soutěž mimo téma hry. No a co? Nechceš, nehraj. Jen nechápu tu potřebu to těm lidem, kteří do toho půjdou, za každou cenu kazit, případně je urážet.
OLdxSkuLL

#16 Příspěvek od OLdxSkuLL »

pokud vim, tak u vsech soutezi typu "miss cokoli" se vzdy jednalo z poloviny o telesnou krasu a z te druhe o krasu dusevni - respektive vznesene chytra prohlaseni o prani svetoveho miru a jidla pro deti v africe ... jestli toto chce nekdo kombinovat s ML, asi bychom meli vsichni povinne poslat sva fota v ruzovych teplackach (thx stilgar) a prispet par set perel do herniho fondu zachrany svetoveho miru ... a opovazte se vyrabet ty ozbrojence vy zlojedi !!!
MMMMM

#17 Příspěvek od MMMMM »

Modesty píše:tak je to soutěž nepovinná, kdo na to nemá, tak se určitě účastnit nemusí... ale nevidím důvod v tom to kazit ostatním
Zajimavou porotu to mame :(

Takze ti co na to podle tebe maji, se musi prihlasit?
Modesty

#18 Příspěvek od Modesty »

MMMMM máš někde mezery:

1) buď máš problém s pochopením psaného textu
2) nebo by sis měl zopakovat základy logiky, protožo pokud je výrok: "kdo na to nemá, tak se určitě hlásit nemusí", tak jeho negace rozhodně není to, co jsi napsal ty
MMMMM

#19 Příspěvek od MMMMM »

Asi budes v logice lepsi nez ja, kdyz ji zminujes, ale ja se do zadne souteze nehlasim, takze nemusis posuzovat mou uroven logiky atp.

Nicmene za tou vetou byl otaznik, takze otazka, ne tvrzeni. V kazdym pripade dekuji za odpoved.

Mne se na tom tvem puvodnim vyroku nelibila hlavne ta obrovska arogance, ale mozna, ze jsem to jen opet spatne pochopil a myslela jsi to dobre.
Modesty

#20 Příspěvek od Modesty »

ano, souhlasím s tím, že můj výrok byl arogantní. Ale byl arogantní cíleně, protože to, co napsala Araneida, si o podobnou odpověď říkalo. Zvlášť když před tím napsala lolittka, že ona do té soutěže kvůli artu půjde. Stojím si za tím, že hra jako taková se touhle soutěží nemění. Pořád se útočí a brání. Ano, tahle soutěž je mimo téma My Lands - no to by ale byla přece jakákoli, která přímo neřeší boj, ne?
Ale znova opakuju, že není sebemenší důvod k tomu tu urážet hráče, kteří se rozhodnou do toho jít, nebo se jim snažit tu soutěž znechutit.

To je vše, co jsem k tomu chtěla říct.
MMMMM

#21 Příspěvek od MMMMM »

Kazdy se muze rozhodnout jak chce, muze se prihlasit nebo neprihlasit a vubec to nevypovida o tom jaky je clovek, nebo jestli je ci neni hezky, nebo na neco ma ci nema. To je asi muj nazor k tomu puvodnimu tematu. Ano, bylo to trosku tvrde napsano. K te odpovedi - mne to neprislo soumeritelne a byla v tom mnohem vetsi urazka, ale i ja dostal jako odpoved na svuj prispevek osobni utok, no vedet to napred, tak asi bych tu puvodni odpoved chapal jinak. Tezko muzu tohle kritizovat, kdyz obcas sam reaguji unahlene :oops:

Podle mne to hru ovlivnuje, v tom se asi neschodneme.
maflek

#22 Příspěvek od maflek »

Ano ovlivňuje, až budou někde výsledky, budu vědět, které slečně zde napsat o tel. číslo a adresu :twisted:
Per aspera ad astra
Lojza22

#23 Příspěvek od Lojza22 »

Jelikoz v teto hre lze koupit vyhody typu pekny artefakt za penize z realneho sveta mimo hru a ty lze vydelat napriklad prostituci, tak proc by se to nemohlo zkratit?
Je to legracni, podle meho celkem neprinosne a snadno manipulovatelne, ale nic zasadne vybocujiciho z logiky hry v tom nevidim.
lolittka

#24 Příspěvek od lolittka »

Lojza22 píše:Jelikoz v teto hre lze koupit vyhody typu pekny artefakt za penize z realneho sveta mimo hru a ty lze vydelat napriklad prostituci, tak proc by se to nemohlo zkratit?
Je to legracni, podle meho celkem neprinosne a snadno manipulovatelne, ale nic zasadne vybocujiciho z logiky hry v tom nevidim.
aha takže ten kdo se přihlásí je prostitut nebo prostitutka???
vzhledem k těm všem názorům, pokud se nikdo jiný nepřihlásí, budu ráda, aspoň nebudu mít konkurenci :-D
qakkec

#25 Příspěvek od qakkec »

Lojza22 píše:koupit vyhody za penize z realneho sveta mimo hru a ty lze vydelat napriklad prostituci, tak proc by se to nemohlo zkratit?
A proč to nezkrátit jinak - můžeš si koupit rohlík za peníze, které lze vydělat například prostitucí... takže si dej pár facek a kroť svoje výlevy ;)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
MMMMM

#26 Příspěvek od MMMMM »

lolittka píše:
Lojza22 píše:Jelikoz v teto hre lze koupit vyhody typu pekny artefakt za penize z realneho sveta mimo hru a ty lze vydelat napriklad prostituci, tak proc by se to nemohlo zkratit?
vzhledem k těm všem názorům, pokud se nikdo jiný nepřihlásí, budu ráda, aspoň nebudu mít konkurenci :-D
Koukam, ze ta hra ma vlastnosti, o kterych jsem do ted nevedel :)

Ja bych se tak netesil, vsude se tam o ucastnicich mluvi v muzskem rode, aby te hned z kraje nediskvalifikovali :geek:
Nyxinka

#27 Příspěvek od Nyxinka »

Tak jsem se dozvěděla, že uzávěrka fotek je dneska... Tak to už sakra nestihnu... Ale co... Nepotřebuji vyhrát soutěž krásy, abych věděla, že jsem krásná, chytrá, inteligentní blondýna :)
Nyxinka

#28 Příspěvek od Nyxinka »

lolittka píše:

Loli, tak jak říkáš... Budeš mít o konkurenci méně :)
lolittka

#29 Příspěvek od lolittka »

tak mi pak můžeš dát hlas nyxi :-D nikdo krásnější než my dvě tu není :-D :-D :-D
DarkMajkieh

#30 Příspěvek od DarkMajkieh »

... a pořád čekáme jak to vypadá s tou soutěží :roll: :lol:
lolittka

#31 Příspěvek od lolittka »

nakonec zjistíme že jsme lamy a přihlásili jsme se špatně :lol:
Modesty

#32 Příspěvek od Modesty »

LOL - jsou první fotky a tolik lidí snad na foru nikdy nebylo... a prej že to nikoho nebude zajímat :D
Shocki

#33 Příspěvek od Shocki »

všichni se přišli pobavit :D
BB cz/sk
deivik

#34 Příspěvek od deivik »

Modesty píše:LOL :lol: prosím tě, moc tě prosím, až mu to budeš psát, přepošli mi to

Jinak ale vážně. Ano, je to soutěž mimo téma hry. No a co? Nechceš, nehraj. Jen nechápu tu potřebu to těm lidem, kteří do toho půjdou, za každou cenu kazit, případně je urážet.

Protože je zřejmé, že v BaB je to evidentně samý hybrid, né-li pokročilé stádium něčeho co slunko vytáhlo z pomočeného pařezu. Proto tito "pochybovači" do této soutěže nepůjdou a nechtějí o ní slyšet. Čím větší individuum
1. MarkoDemon (kéž by to vyhrál a trefilo ho)
2. Stilgar
3. Shocki
4. ... mrkněte do žebříčku ...

tím víc exkrementů kolem toho...

PS: Třeba si chudáček bude znova stěžovat a dostanu BAN. :D :D :D :D :D
Stilgar

#35 Příspěvek od Stilgar »

deivik píše:
Modesty píše:LOL :lol: prosím tě, moc tě prosím, až mu to budeš psát, přepošli mi to

Protože je zřejmé, že v BaB je to evidentně samý hybrid, né-li pokročilé stádium něčeho co slunko vytáhlo z pomočeného pařezu. Proto tito "pochybovači" do této soutěže nepůjdou a nechtějí o ní slyšet. Čím větší individuum
2. Stilgar
3. Shocki

Nad takovými jako ty, mi stejně nezbývá než se pousmát. Svými výroky potvrzuješ to, čím jsi.

P.S.: ten žebříček odpovídá i tomu na koho pošlete "Rusáky", jak nám slibujete ve hře ?
Naposledy upravil(a) Stilgar dne 30 dub 2014, 19:52, celkem upraveno 1 x.
Shocki

#36 Příspěvek od Shocki »

deivik píše:

2. Stilgar
3. Shocki

Ano, všichni jsme v BaB ho*na a ty jsi zřejmě ta odpadní trubka, do které se chodíme vys*at :D
BB cz/sk
crueface

#37 Příspěvek od crueface »

Shocki píše:
Ano, všichni jsme v BaB ho*na a ty jsi zřejmě ta odpadní trubka, do které se chodíme vys*at :D
Tak tohle jsi trefil úplně přesně... :lol: A to mi připomíná,že bych si měl odskočit :roll:
lolittka

#38 Příspěvek od lolittka »

a jak to bude s tím hlasováním, když se teď 13.5 přidaj nový fotky (pokud se někdo přihlásí)? můžu změnit svůj hlas, který už jsem někomu dala?
Odpovědět