Druhé město - radnice

Odpovědět
Zpráva
Autor
TomFilk

Druhé město - radnice

#1 Příspěvek od TomFilk »

Ahoj, mám dotaz...výzkumníci mi vyzkoumali, že na pozici číslo...může být založeno město, maximální úroveň města je 4, počet buněk 41,atd...
Město jsem tedy založil, už do toho víc než málo surovin zainvestoval, ale zkrátka nemám vůbec možnost zlepšit radnici?! Ani na druhý level! Vysvětlení: po kliknutí na radnici, mi nesvítí ikonka ,,zlepšit" ani žádná jiná...Nesetkal jste se někdo s něčím podobným? A má cenu zkusit dál město stavět, když počet buněk by byl na 1. lvl hodně omezující...díky
qakkec

Re: Druhé město - radnice

#2 Příspěvek od qakkec »

Obecně - úroveň hlavní budovy se je závislá na počtu buněk, které můžeš ve městě použít, viz tabulka tady na konci stránky http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=City.

pokud ti to zahlásilo, že můžeš mít 41 buněk, ale nemůžeš vylepšit hl. budovu na 2., je to divný.. Zkus dodat screen nabídky u té budovy..

Jinak pro začátek není moc výhodný mít nízkou uroven - jednak nebudeš mít možnost mít tak velký sklady, málo lidí a taky budeš msuet dost investovat vědy, aby sis zpřístupnil ostatní buňky pro stavění.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
TomFilk

Re: Druhé město - radnice

#3 Příspěvek od TomFilk »

no už jsem s tím prakticky smířenej, že to město zbourám:( hledal jsem všude možně, ale žádnou podobnou chybu ani odpověd na ni jsem nenašel, bohužel:( neva i tak díky za odpověď.
Odpovědět