mentor a ucen
mentor a ucen
dobry den chcel by som sa opitat : potrebujem mentora a ked nieaky mentor ma chce zobrat za ucna tak mu to vyhodi ze nemozem bit jeho ucen miesto volne ma len ma nevie zobrat za ucna mu pise ze ochrana bohouv nedovoluje tomu to hracovy stat sa vysim ziakom vdaka za odpoved
Re: mentor a ucen
třeba hrajete ze stejné ip nebo pc, případně už si byl jeho učen z předchozího účtu,.....
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
-
Re: mentor a ucen
Moje zkušenost:
Pokud si začal hrát, postavu dal smazat a novou založil ze stejného počítače, tak tě nikdo do učení vzít nemůže. Nevím proč, když původní je smazaná, ale zdá se, že je to tak.
Pokud začneš novou hru na jiném počítači (ze kterého ještě žádný účet nebyl vytvořen) a až potom budeš dál hrát na tom svém původním, tak je vše v pořádku a můžeš se stát učněm.
Tedy pro každý nový účet musíš mít doma jeden nový počítač.
PS: tohle jsem se naučil před pár hodinami, když jsem začal hrát za démony a po pár hodinách se rozhodl přejít na elfy (výhody + světlejší grafika).
PPS: máme doma čtyři počítače a sem tam se nám mění IP adresa, tak to asi ještě bude zajímavé.
Pokud si začal hrát, postavu dal smazat a novou založil ze stejného počítače, tak tě nikdo do učení vzít nemůže. Nevím proč, když původní je smazaná, ale zdá se, že je to tak.
Pokud začneš novou hru na jiném počítači (ze kterého ještě žádný účet nebyl vytvořen) a až potom budeš dál hrát na tom svém původním, tak je vše v pořádku a můžeš se stát učněm.
Tedy pro každý nový účet musíš mít doma jeden nový počítač.

PS: tohle jsem se naučil před pár hodinami, když jsem začal hrát za démony a po pár hodinách se rozhodl přejít na elfy (výhody + světlejší grafika).
PPS: máme doma čtyři počítače a sem tam se nám mění IP adresa, tak to asi ještě bude zajímavé.