Přenos hlavního města versus záštita

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rashawerak
Kontaktovat uživatele:

Přenos hlavního města versus záštita

#1 Příspěvek od Rashawerak »

mlgame/wiki píše:
Přemístění Hlavního města#
Pro přemístění Hlavního města osvojte si příslušnou vědu. Potom klikněte na osvojenou vědu, objeví se menu tam si vyberete město, kam chcete přemístit Hlavní město. A hotovo. Hlavní město je přeneseno do jiného města. Toto město může být jakékoli úrovně, dokonce i první. Při přenesení tam hlavního města – v něm stanou přístupny 51 buňka. Maximální úroveň hlavní budovy se nemění, zůstává stejnou jako před přemísťováním. Může být 51 buňka ve městě s hlavní budovou 2. úrovně.
Město, které předtím mělo 51 buňku jako hlavní, teď bude mít tolik buněk, kolik je může podle terénu a podle úrovně hlavní budovy. Kvůli tomu, že buněk stane v tomto (teď už obyčejném městě) měně, než bylo, budovy z neexistujících buněk se zmizí. Zmizí také i budovy, které mohou být pouze v hlavním městě (např., Diplomatický sbor), budete moci je postavit v novém Hlavním městě.
Vojska starobylých, pokud stali v bývalém Hlavním městě – tam zůstanou.
1.Pokud to tedy chápu správně, při přenesení hlavního města do jiného, dojde k navýšení maximálního počtu buněk na 51 bez zavislosti na tom kolik měl danej plac původně a bez závislosti na maximálním levelu hlavní budovy.Původní město se poněkud "smrskne" s tím že buňky které zmizí sebou vezmou i budovy které tam stály.Tudíž pro nové hlavní město stačí pouze najít vhodnou pětku je tak?
2.Vojsko starobylých, pokud tam ještě je, tam zůstane, ale co když původní město dám prostě odstranit-
mlgame/wiki píše:
Odstranění města#
Hráč může vyloučit jakékoliv své město, kromě hlavního města. Při odstranění města veškeré budovy a zásoby, které se nachází ve městě, po potvrzujícímu dialogu, budou vyloučeny také.
Vojsko, které se nachází ve městě, odchází při odstranění města s misí Útěk do nejbližšího města.
Týká se útěk i vojska starobylých, aneb bylo by možné takto přemísti Hlavní město i se záštitou?

proč mě to zajímá, vrátil jsem se po cca roce do hry, a můj původní klan mě přijal zpět, jsem ovšem řekněme poněkud daleko, takže (i když to bude trochu zdlouhavější) se chci přemístit blíž.Ovšem jde o to kdy.Pokud není možné nějak přemístit i záštitu (proč ji nevyužít když tu je) počkal bych, až půjde pryč a město přemístil potom.
qakkec

Re: Přenos hlavního města versus záštita

#2 Příspěvek od qakkec »

Předpoklady máš správný a počítají se pouze tvoje vojska :)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Modesty

#3 Příspěvek od Modesty »

1) teoreticky by ti šla hlavní vesnice postavit na jakémkoli možném lvl hlavní budovy, jen vytváření lidí a skladiště bude menší. Jinak máš pravdu, hlavní vesnice bude mít vždy dostupno 51 buněk.
K tomu přenosu - pokud to původní město zrušíš, tak je to asi jedno, ale jinak je velmi důležitá poznámka, že přijdeš nejen o všechny budovy, které mohou být v hlavní vesnici (dipl. sbor apod...), ale i o ty, které stojí v buňkách navíc... aby se ti nestalo, že budeš mít poloprázdnou vesnici

2) vojska starobylých odejdou, těch se přenos hlavní vesnice nedotkne. Čili nová hlavní vesnice bude bez ochrany starobylých. Ta poznámka o útěku s týkala pouze tvých vojsk.
Rashawerak
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rashawerak »

quakkec - myslel jsem si to, dík za odpověď.
Modesty - tak ono mi o to původní město nejde.Počítal jsem s tím že ho odrstaním. Tím že by se změnila velikost, bych ho musel celé přebudovat a mít města opravdu dost daleko od sebe nechci.OK, dík za odpověď.
Odpovědět