Protest k dnešnímu DOWNGRADE 25.11 2013 (Změna těžby zásob)
Protest k dnešnímu DOWNGRADE 25.11 2013 (Změna těžby zásob)
takže v Pátek 29 lis 2013 ve 20:00 na protest zavírám brány na MLGame CZ a do pondělí se tu neukážu.....
KDO SE PŘIDÁ????
Dobrý den,
Kvůli neefektivitě zvětšení množství těžby, které bylo provedeno dříve, na trzích zmizely některé druhy zásob a bylo přijato rozhodnutí změnit index těžby zásob:
- byla dvakrát zmenšena těžba všech zásob. a třikrát těžba zlata;
- byla zmenšena kapacita dolů;
- bylo zmenšeno množství dřeva ve Zříceninách 5, 6 úr. o 15 %;
- bylo zmenšeno množství železa ve Zříceninách 5, 6 úr. o 5 %;
- bylo zvětšeno množství kamene ve Zříceninách 5, 6 úr. o 10 %;
S pozdravem,
Administrace My Lands
Děkujeme za další downgrade
KDO SE PŘIDÁ????
Dobrý den,
Kvůli neefektivitě zvětšení množství těžby, které bylo provedeno dříve, na trzích zmizely některé druhy zásob a bylo přijato rozhodnutí změnit index těžby zásob:
S pozdravem,
Administrace My Lands
Jen hlupák se na suchu zmáchá
Re: Protest k dnešnímu DOWNGRADE 25.11 2013 (Změna těžby zás
Jj presne nez neco ted natezim tak sem staci skocit jednou za tyden... 

uvažuju nad tím,že přestanu tuto hrát úplně
když se tu provádějí takové změny

-
no uživit armu atd... což i ty lidi co maj malé děti a choděj do práce tak 24hodin dene tu sedet nemohou aby uživily armu a města a v jednom kuse bojovaly a ještě víc do hry cpali peníze. to akorád se na to vykašle víc a víc lidí hrát . což myslím že takto cpát víc a víc peněz do hry už je na nic když člověk nemůže ani tu nebýt nějakou dobu a to zrovna jsem jeden z nich co maj malé děti a choděj do práce a natož ve volnym čase tu furt sedět a ne se věnovat i rodině. s pozdravem chcibobika
take budu protestovat tim ze se v patek ukazi naposled a zapnu to zaseaz v pondeli vecer
jen nevim kolik hracu tuto akci skutecne podpori a kdo toho vyuzije pro svuj prospech kdyz uvydi zde kdo tu nebude

jen nevim kolik hracu tuto akci skutecne podpori a kdo toho vyuzije pro svuj prospech kdyz uvydi zde kdo tu nebude

zavři v pátek brány a nikdo ti nic do pondělí neodnese 

ja som tu asi 6.den a nevedel som o tom ze vobec dakedy boli tazby nizsie o 50%. Zacalo ma to celkom bavit suroviny pribudali v podstate som tu bol kazdu chvilu kedze som "stale" mohol nieco stavat, upgrade, vymenit na trhu a pod...ale teraz tu staci fakt prist raz-dva krat za den viac sa mi ani neoplati.,.,ale ak im vyhovuje ze tu bude clovek menej casu travit tak prosim 
podla mne ten kto je "mozog" tejto hry a ktorí to tu vsetko urcuje a riadi doporucujem navstevu psychiatra alebo mozno dovolenka pri nejakom slanom jazere.,.,aspon na mesiac.,

podla mne ten kto je "mozog" tejto hry a ktorí to tu vsetko urcuje a riadi doporucujem navstevu psychiatra alebo mozno dovolenka pri nejakom slanom jazere.,.,aspon na mesiac.,

frederik píše:take budu protestovat tim ze se v patek ukazi naposled a zapnu to zaseaz v pondeli vecer![]()
forum čte málo lidí a ti co do toho vložili nějaké prachy to taky nevzdají (nepřeruší) budou remcat a skutek utek....
jdu to rozeslat do hry.....
Jen hlupák se na suchu zmáchá
Děláte si prdel?! jak mam asi "uživit" armu? Asi to fakt přestanu hrát protože to fakt nemá cenu... takovou podpásovku
-
to už si radši po síti zahraju diablo a nemusim cpát do toho prachy a furt hlídat a sedět u toho v kuse. v práci o nic nepřijdu a natož aby zdrhla arma atd.... a věnovat se rodině uplně v klidu a chvilkama po večerech si zahraji a s klidem se odhlásim a přihlásim kdy budu chtít. a natož co beru měsíčně cca... 15 000kč a z toho zivim rodinu a platim složenky a cpát sem ještě peníze no akorát dokazali otrávit lidi pardon hráče kteří se o něco snažily a rádi si zahrály. já mam názor takovej čím víc hráčů tim by na tom byli líp.
Naposledy upravil(a) chcibobika dne 25 lis 2013, 18:59, celkem upraveno 1 x.
Navrhuji něco lepšího.
Top 10 klanů dají smazat účty.
Nějakou dobu to trvá. Uvidíme jak si spočítají, kolik vráží velcí hráči do hry a stojí-li jim to za to...
teda za předpokladu, že se dá mazání zrušit
Top 10 klanů dají smazat účty.
Nějakou dobu to trvá. Uvidíme jak si spočítají, kolik vráží velcí hráči do hry a stojí-li jim to za to...
teda za předpokladu, že se dá mazání zrušit

Co k tomuto dodat..?
Každým rádobyvylepšením hru zhoršují,bohužel..
Každým rádobyvylepšením hru zhoršují,bohužel..
hele, jak se dá zrušit účet v této hře???? Hledal jsem to ale nějak se mi to nedaří najít. Hrával jsem Travián a tam jsem věděl jak na to ale tady to né a né najít. Díky ( ptám se jen co kdyby
)

jj jak uživyt armádu. našel jsem jeden dul nacpal do něj vše co šlo a aby byl aspon něco málo v plusu buch ho po dnešku mooooc v minusu. se na to .... a smažu hru.
zříceniny sem tam něco(když my ji někdo nevyfoukne) a pokud to není zrovna agresivka. a na hráče neutočím nevyplatilo se my to.
zříceniny sem tam něco(když my ji někdo nevyfoukne) a pokud to není zrovna agresivka. a na hráče neutočím nevyplatilo se my to.
Na takovouhle pakarnu vam seru co si vlastne myslite arma zere jak prase a jak toma clovek uzivit jdete do hajzlu koncim jste fakt ubozaci z penezniho mesta uz nic neuzivim pokleslo to vic jak o dve tretiny koncim kreteni
já mám pocit, že si z nás už administrace dělá srandu. Tu těžbu ještě přežiju, mám málo měst, kde těžím, ale snížení dřeva a železa v 5* a 6* ruinách a navýšení kamene??? To je nějakej vtip ne????
v 5* hvězdičkových ruinách je klasicky cca 28-30k dřeva a cca 40k kamene. Klasická 4* má cca kolem 25k dřeva a 20k kamene. Když 5* ruina bude mít -15% dřeva bude tam míň než v klasické 4* ruině a to nemluvím o 6* tam je sice víc dřeva ale kamene kolem 50-60k... překypujou mi sklady tím pitomým kamenem a nestíhám to prodávat a vy ho ještě zvýšíte a naopak dřevo, kterého mám nedostatek ještě snížíte.
No vážně mám pocit, že o tomhle rozhodla zas nějaká pomazaná hlava, která tuhle hru nikdy nehrála... Zajímaly by mě ty stížnosti a podněty hráčů, kterým se to tak, jak to bylo, nelíbilo.

v 5* hvězdičkových ruinách je klasicky cca 28-30k dřeva a cca 40k kamene. Klasická 4* má cca kolem 25k dřeva a 20k kamene. Když 5* ruina bude mít -15% dřeva bude tam míň než v klasické 4* ruině a to nemluvím o 6* tam je sice víc dřeva ale kamene kolem 50-60k... překypujou mi sklady tím pitomým kamenem a nestíhám to prodávat a vy ho ještě zvýšíte a naopak dřevo, kterého mám nedostatek ještě snížíte.
No vážně mám pocit, že o tomhle rozhodla zas nějaká pomazaná hlava, která tuhle hru nikdy nehrála... Zajímaly by mě ty stížnosti a podněty hráčů, kterým se to tak, jak to bylo, nelíbilo.

-
myslím že už je to přehnaný -- ty kupce bych ještě pochopil -- ale tohle uz je moc ....
-
Hmm né, že bych měl takovej velkej problém uhlídat množství zlata pro armádu, ale takhle to je ještě horší. Nepředpokládal jsem, že bych tuhle hru hrál moc dlouho s tolik výraznýma změnama. Mno jak chtěj nebude to na tolik dlouho.
Variabilita
Variabilita
měl jsem slušnou produkci zlaťáků aby jsem uživil armádu a dneska po změně už jsem v mínusu takže tu armádu asi musím nechat vymlátit
fakt supéér 

matesfm píše:takže v Pátek 29 lis 2013 ve 20:00 na protest zavírám brány na MLGame CZ a do pondělí se tu neukážu.....
KDO SE PŘIDÁ????
Dobrý den,
S pozdravem,
Administrace My Lands
-
matesfm píše:takže v Pátek 29 lis 2013 ve 20:00 na protest zavírám brány na MLGame CZ a do pondělí se tu neukážu.....
KDO SE PŘIDÁ????
Dobrý den,
S pozdravem,
Administrace My Lands
A že by třeba zlevnili perly navrhuju 1000 perel za 30,-Kč to je nenapadne protože to se jim zrovna nehodí........
Podle těžby si nadimenzuju ekonomiku, pokud to pořád upravujete, nedá se to hrát. Nemůžu přestavovat města. Sice těžba (po downgrade)koresponduje s objemem, který kupec unese, ale máte něco dělat pro hráče,ti vás přeci živí. Pokud vám odejdou hráči, sníží se vám výdělek. Ono s tím odcházením to nebude tak horké, lidi si spočítaj, kolik už do toho nacpali, ale některé jste opravdu rozladili.
Ahoj lidi
Je to prach sprostá zlomyslnost od vývojářů!!!!!Jsem také pracující člověk a nemám čas tu strávit 24 hod. pro udržení army.Do této hry jsem peníze vkládal a né vyváděl,,neb protože právě pracuji a můžu si to dovolit..Takže mám ted navýběr. Za 1.
řestanu chodit do práce abych uživil armu a budu tu 24 hodin v kuse,,ale do hry nic nedám,,,nebot nato nebudu mít(nebude práce). Nebo za 2.:Budu chodit do práce a neuživím armu,,tím pádem nemám potřebu tuto hru hrát a natož sem posílat peníze.To je reakce na dnešní změny.
S pozdravem Apolo
Je to prach sprostá zlomyslnost od vývojářů!!!!!Jsem také pracující člověk a nemám čas tu strávit 24 hod. pro udržení army.Do této hry jsem peníze vkládal a né vyváděl,,neb protože právě pracuji a můžu si to dovolit..Takže mám ted navýběr. Za 1.

S pozdravem Apolo
Zlato 3x dolů? To teda nevím, proč jsem utrácel reálné peníze za perly, abych vylepšil hlavní město tak, abych tu armu doma udržel a nedezertovala mě "přes noc". Jak si má člověk tvořit strategii hry, když se mění pravidla skokově den ze dne? A bez varování!
Tato úprava zcela zjevně nahrává silným hráčům, tedy těm, co lámou sami 6ky zřícky. Stačí jen mít dostatek průzkumníků a být často ve hře. Těm toto omezení "příliš" neublíží.
Nedá se někde hlasovat tak jako na "hru roku", ale teď na "podrazák roku"?
S tou akcí zavřít města na víkend souhlasím, ale myslím si, že by nás moc nebylo, proto se asi nepřipojím. Nevím. Ne každý dokáže naškudlit do pátku dostatek zlatých "teď už cetek" po devalvaci, aby města do pondělka přežila a pak hned domlátil potřebné cetky.

Tato úprava zcela zjevně nahrává silným hráčům, tedy těm, co lámou sami 6ky zřícky. Stačí jen mít dostatek průzkumníků a být často ve hře. Těm toto omezení "příliš" neublíží.
Nedá se někde hlasovat tak jako na "hru roku", ale teď na "podrazák roku"?
S tou akcí zavřít města na víkend souhlasím, ale myslím si, že by nás moc nebylo, proto se asi nepřipojím. Nevím. Ne každý dokáže naškudlit do pátku dostatek zlatých "teď už cetek" po devalvaci, aby města do pondělka přežila a pak hned domlátil potřebné cetky.

úplně v klidu, alespon si odpočnu ... chi, chi ... je to nefér soustavně měnit podmínky ...
Jak už tady někteří psali, snížení kapacity kupců se dalo ještě přežít. Ale toto rozhodnutí vůbec nechápu. V mém dolu (3lvl), ve kterém mám 11 rýžovišť, nechávám spočnout armádu o velikosti 13,7M bodů. Ani to ji neuživí a důl je ztrátový. Když se podívám do svých měst, tak je také každé v mínusu. Otázka zní: Jak tedy vyřešit tuto zapeklitou situaci, aby vojska nezačla dezertovat? Jediná možnost je mlátit zříceniny. K tomu, aby jste efektivněji hledali zříceniny musíte mít Premium, pokud nemáte 50 miliónu frakčních bodů, tak do toho musíte sypat peníze. Když pak takovou zříceninu najdete a nemáte dostatečně silnou armádu nebo žoldáky, kterými by jste to vybili, tak si moc neškrtnete. Jinak by se to dalo ještě řešit přenášením zlata do ztrátového města. Ejhle, kupec unese jenom 3000 surovin, takže pokud je vaše město ve ztátě např. 8000/hod .. to máme (8000 * 24)/3000 = to máme rovných 64 kupců se zlatem denně, aby jsme udrželi město na nule. Zde máme tu naši slíbenou efektivitu.
Ja to i chapu, ale je to nechutna svinarna. Ten kdo nema automaticky vyzkum terenu, aby moh farmit zriceniny nonstop a ten kdo nema aspon dva tri hodne naboosteny doly, tak je nyni bez sance uzivit armadu (myslim nejakou na urovni, sam takovou nemam a i tak mam problem to uzivit).
Reknu to takhle:
lidi, ktery za to platej, za to budou platit dal (par vyjimek skonci), akorat jim to hru hooodne zneprijemni
lidi, ktery za to neplatej, tak za to platit nezacnou (mozna par vyjimek), naopak se na to vykaslou...
Je me jasny, ze to ma pritahnout vic penez autorum hry, ale podle me to v dusledku akorat snizi populaci a penez bude porad stejne.
Balt
edit:
Jinak samozrejme souhlasim se vsim cos napsal
Reknu to takhle:
lidi, ktery za to platej, za to budou platit dal (par vyjimek skonci), akorat jim to hru hooodne zneprijemni
lidi, ktery za to neplatej, tak za to platit nezacnou (mozna par vyjimek), naopak se na to vykaslou...
Je me jasny, ze to ma pritahnout vic penez autorum hry, ale podle me to v dusledku akorat snizi populaci a penez bude porad stejne.
Balt
edit:
Coz samozrejme taky nejde, protoze jak sam pises, jsi ve ztrate ve slusne vybavenym dole, kde mas armadu i v ostatnich mestech, kde armadu prodpokladam vyrabis. Takze i kdyby clovek postavil tech 64 kupcu, stejne nikde nenabere zlato, ktere by poslal. Mozna tak za predpokladu, ze mas vsechny mesta zlaty (i kdyz ani to uz neni kdovijaka vyhoda). Nehlede na to, ze ztrata 8000 je jeste docela mala armada...DonERGo píše:Jinak by se to dalo ještě řešit přenášením zlata do ztrátového města. Ejhle, kupec unese jenom 3000 surovin, takže pokud je vaše město ve ztátě např. 8000/hod .. to máme (8000 * 24)/3000 = to máme rovných 64 kupců se zlatem denně, aby jsme udrželi město na nule. Zde máme tu naši slíbenou efektivitu.
Jinak samozrejme souhlasim se vsim cos napsal

Naposledy upravil(a) Baltazzar dne 25 lis 2013, 19:49, celkem upraveno 1 x.
plně souhlasím s apolem je to bud a nebo
Tohle už přeháníte, pořád něco upravujete, nejdřív nás nechate nažrat novotama a pak to date zta perly (kupectví že? ) potom navýšíte těžby ve městech a když to podle toho nastavíme a upragujem za perly opět to zase snížíte a dokur,,,,,te tak že se to zase nedá hrát....... takže položím otázku a doufám že mi někdo z hry odpoví??? MATE VUBEC ZAJEM ABYSME TO HRALI??????? uz mne to fakt zacina srááááááááát. klidně mi dejte ban protože jediného čeho docílíte je že to smažu a vyseru se na to!!!!!!
přidávám se v pátek zavírám brány.Už to přehání 

Tak jsem se zase započítal a zjistil jsem, že kdybych natahal celou svoji armádu do hlavního města, byl bych vez ztrátě rovných 13900 zlatých/hod. Pokud ma průměrná pětka 330 000 zlatých, musel bych takovou zničit každých 23 hodin a 42 minut. Takovou rychlostí jsem nikdy zříceniny neničil. Aby jste byli v aspoň trochu plusu, měli by jste zničit aspon dvě každý čtvrtý den. Tohle je šílenost pro někoho kdo na to nemá armádu, aby zříceninu zničil beze ztrát!
Taky jsem se od srdce zasmál větě ve sdělení od administrace "na trzích zmizly některé druhy surovin". Proto jejich těžbu zmenšíme, aby byly suroviny ještě vzácnější, snížíme těžbu zlata, aby jste si je nemohli kupovat. Tohle mi přijde fakt směšné. Toho že by se něco na trhu neprodávalo jsem si ale opravdu nevšiml.
Taky jsem se od srdce zasmál větě ve sdělení od administrace "na trzích zmizly některé druhy surovin". Proto jejich těžbu zmenšíme, aby byly suroviny ještě vzácnější, snížíme těžbu zlata, aby jste si je nemohli kupovat. Tohle mi přijde fakt směšné. Toho že by se něco na trhu neprodávalo jsem si ale opravdu nevšiml.
Naposledy upravil(a) DonERGo dne 25 lis 2013, 20:15, celkem upraveno 1 x.
Děláte si země prdel? jak mám ted uživit armádu hm? jako demon v poušti sem měl 6000/hod zlata a ted mám 2000 hod,pokud nenajdu zřiceninu tak nemám šanci to uživit a tu najdu jen občas a mám premium a automatickej vyzkum ale stejně najdu vic zřicenin na který nemužu jak mužu.proč neděláte dobré změny? proč tu hru furt kurvite? proč ted nezrušite to že nemužu na nižší zřiceniny? nebo aspon do prdele zruště žold vojáku.do této hry sem dal penize,na 3 měsice premium + ukoly,protože mě bavila.ale timto jste to definitivně posrali,řeknu to takhle pokud to nevrátite zpátky tak po skončení premia s touhle hrou končím a nebudu sám.děláte škodu sami sobě,odrazujete hráče a nebudou už kupovat perly a premium,a vy nebudete mit zjisk,škodite především sobě.což oto bránu bych klidně zavřel ale co s armadou
Vy očividně tu hru vubec nehrajete a neznáte,protože když by jo tak tohle neděláte
Vy očividně tu hru vubec nehrajete a neznáte,protože když by jo tak tohle neděláte
Protestní akci podporuji a docela se těším na víkendový klídek od hry
, nicméně s dnešníma změnama OPRAVDU nesouhlasím

-
souhlasím s Ashron20 a je vidět že spíš maj hrači v hlavě a i představu o této hře než administrace která se jen snaží těžit a vše si upravují dle sebe. Ad si zahrajou a kouknou jak to dojebaly a co to odnaši když ma byt člověk jen třeba v práci a ne se ještě starat o děti, hra bavila a ted už jen spíš sere. To i DIABLO už je lepší hrát přez síť
Jo přesně tak.nebo at aspon zmenší čas na výrobu vojska at si mužem dovolit je ztrácet.né to ne ale dojebávat to budou furt,a aji obili co je potřeba na armádu sniženo jak svina,na level 7 obili 35 hod,si děláte prdel? na takovou těžbu se mužu tak vysrat,to je radši zruším a dám tam laborky.na tu těžbu se vám každej tak vysere kromě zlata kerý je teda taky na hovno,takže těžba už ve hře je na nic,zrušte ju uplně,nebo radši zrušte celou hru
fakt mám chut skončit protože už hra nebaví jak je psáno,nebýt toho premium seru na to,a je to posledni premium,jak sem psal škodíte sobě.a moji přátelé sou nasraní taky,tohle vám nikdo hrát nebude

Já už jsem si vyměnil část surovin na zlato, abych vydržel na 70 hodin. Pokud se do té doby nic nezmění, tak zbořím obranné budovy, otevřu doly, nechám svoje vlastnění nějakou dobu napospas ostatním hráčům, co se chcou nafarmit a následně účet smažu. Na co zabíjet čas hrou, která Tě už nebaví a mohl bys dělat jiné věci, které Ti přinesou uspokojení.
Co furt remcáte,
, to máte jak v realu, prostě ve válce občas zdroje vyschnou, a armada se stím musí vyrovnat. Co měl říkat Erwin Romel v Africe....že jde dom?
, kua čtu tady zas super objevy, hra žere čas, každá hra žere čas, /pro ty co to neví/, hra stojí peníze, když seš lama tak si kupuj itemy, perel je tady dost, co se dají najít, aukce. Tak furt neremcejte a hrajte.....
SUPER UPDATE, NEMUSÍM ASPON ZKOUMAT KUPCE

SUPER UPDATE, NEMUSÍM ASPON ZKOUMAT KUPCE
Po zkusenostech i odjinud muzu s klidem rict, ze je to vsude podobne, hrac je nula a touha po zisku je jedinej zajem autoru. Dalekosahle zmeny, ktere uplne meni dosavadni strategie prichazi bez varovani... predem maj propocteno, ze se na to par lidi vykasle, ale vetsina za mensiho ci vetsiho drskovani bude pokracovat dal, preci jen investovali do toho spoustu casu a nekdo i penez.
Souhlas.fakt mě ta hra bavila,žere čas ale bavila mě a oni misto toho aby byli rádi že to hráče baví tak to takhle dojebou.ted už nebaví a žere čas stejně,takže neni duvod hrát,hra musí hráče bavit a to asi nechápou.já to dojedu jen kvuli tomu premium.ale začal sem ted na sk serveru jako rytíř kvuli zlatu,a pokud to nevrátí seru jim na toDonERGo píše:Já už jsem si vyměnil část surovin na zlato, abych vydržel na 70 hodin. Pokud se do té doby nic nezmění, tak zbořím obranné budovy, otevřu doly, nechám svoje vlastnění nějakou dobu napospas ostatním hráčům, co se chcou nafarmit a následně účet smažu. Na co zabíjet čas hrou, která Tě už nebaví a mohl bys dělat jiné věci, které Ti přinesou uspokojení.
No ted sem našel zřicku za celej den jednu a někdo mě ju vyžere.srát na to

http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Ch_raceBriky píše:hele, jak se dá zrušit účet v této hře???? Hledal jsem to ale nějak se mi to nedaří najít. Hrával jsem Travián a tam jsem věděl jak na to ale tady to né a né najít. Díky ( ptám se jen co kdyby)
Tak přeji všem dobrý večer a povím k tomuto následovné:Začal jsem tuto hru hrát je to asi 4 měsíce bavilo mě to a chvilku trvalo než jsem pochopil o co tu jde a cim víc jsem věděl tak jsem zjištoval,že vlastně nevím nic.Přišla jedna ranka a to,že jsem měl nejak nastavený město posílal jsem přes kupce 10000 surovin a vracel jsem se k této hre několikrát za den a bylo porad co delat a taky mam rodinu jako většina z vás a bohužel jsem se uklikl na neplacenou verzi ale i to je prinosem pro vyvojáře hry ,protože kdyby tu nebyly neplacené verze tak by tu moc hráčů nebylo a zbytek by se mezi sebou nejak domluvil a vlastně hra by přestala mýt smysl.A ted podpásovka od admina další a pripomina mi to naší narodni banku s kurzem eura versus koruna a taky neresi jaky to bude myt následky.Tady je to něco podobného a asi zacali byt nenazrany a pokud jste někdo skousel vyvest perly tak vam to asi moc nejde kvůli podvodu vam zvysuji min zůstatek a cim vic dobijite tim vetsi min zůstatek.Tak takto umim podnikat taky.Takze s touto hrou nejspis koncim a vsem doporucuji slovensky server ta sama adresa ale sk mist cz a co bude priste i tak jsem tady travil dosti casu a alespoň ho usetrim takze kdo chce surky prodam a rmu vyslu jako kamikadze a mila administrace na tohle tady co předvádíte vam s vysoka ........!!!! A až budete dělat novou hru tak se možná poučíte.Jedinné za co vám děkuji je ,že jsem si zde udelal spoustu online kamarádů ,kter´ří mají podobný názor a tady u vás to balí protože většina znich je rozumných a taky mají rodiny a musí chodit do práce a vy jste tak moc kombinovali az jste prekonbinovali a timto hra nemá smysl a opravdu nemám čas pouze na vás a jedno pravé pravidlo kdo chce víc nemá nic a ted prezemne měli pribit další 3 hraci a uz jsem jim psal at sem nelezou ze tu admini porad meni pravidla hry a neefektivni těžba nebyla pro nás spíše pro vás nenažranci.A čest na sk serveru a tam už jsem na placenej verzi a vsem doporučuji tam se zadna paseka nedeje !!!Tady na to fakt seru a mel jsem to vedet drive tak uz jsem tu nebyl davno a je to psichologickej tah ztravis tu cas nechas tu kus života a pak ti budou diktovat podmínky abys je zivil tak takhle to nefunguje a urcite znate pravidlo 2 ku 10 když jsi spokojen reknes to 2 a pokud nespokojen tak to reknu 10 a matematicky mi vypliva podle toho kolik tu je hracu registrovanych ,nejake procento to uz nehraje a tech nespokojenych takze matematicky budou hraci ubývat ne pribivat a udelate to nakonec jako politici bude méně hracu tak zvisite aby jste zustali na svých standardech a oni ubydou další a budete muset zase zvýšit jako naše politika a kde budete za chvili v ..................!
- PanTovarnik88
Zdravím všechny,
Už při omezení kupců a zpoplatnění vědy na kupce mi bylo celkem blivno. Momentálně je víc než jistý, že se k protestu RÁD připojím a to možná na i na dobu delší než víkend.
Mám možnost hru kontrolovat průbežně úplně celý den a ta prosperita mě moc bavila. Města mám celkem hezky rozjetý (mohl jsem stavět jak divej), ale army jsem vždy držel zkrátka cca. 6,5M max. tzn. 4* a i tak mám momentálně problém držet se plusovejch číslech!
TAKŽE stavět již bude celkem problém, nemluvě o tom že posléze uživit army např. 60M a víc bude velkej problém, jak už tu tedy bylo mnohokrát řečeno.
Pro mě to znamená jedniný...zapikoluju brány a vyčkám max. týden a poté s největší pravděpodobností utřu slzu nad dobře vyhozenýma 60dolarama.
Jelikož pro tvůrce jsou HRÁČI JSOU NULI ačkoliv tvořej hru, také už to tu zaznělo. Tím pádem se k lepšímu nic měnit nebude, možná tak ještě k horšímu
a toho se účastnit nebudu...
Přeji Vám příjemný den
Už při omezení kupců a zpoplatnění vědy na kupce mi bylo celkem blivno. Momentálně je víc než jistý, že se k protestu RÁD připojím a to možná na i na dobu delší než víkend.
Mám možnost hru kontrolovat průbežně úplně celý den a ta prosperita mě moc bavila. Města mám celkem hezky rozjetý (mohl jsem stavět jak divej), ale army jsem vždy držel zkrátka cca. 6,5M max. tzn. 4* a i tak mám momentálně problém držet se plusovejch číslech!
TAKŽE stavět již bude celkem problém, nemluvě o tom že posléze uživit army např. 60M a víc bude velkej problém, jak už tu tedy bylo mnohokrát řečeno.
Pro mě to znamená jedniný...zapikoluju brány a vyčkám max. týden a poté s největší pravděpodobností utřu slzu nad dobře vyhozenýma 60dolarama.

Přeji Vám příjemný den

No to samé je i na sk.však sem psal že pokud to nevrátí seru jima na to na sk.vzal sem rytiře kvuli zlatu,než přišla změna měl sem u obchodního pultu 156 zlata za hod,ted 70/hod zlata.takže ta změna je globální.tady sem promo placené nekupoval na sk a jestli to nevrátí zpět tak ani nekoupim
tak dnes me teda dostali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hra pro me sama osobe asi konci,dotet jsem mel sanci prezit,tet uz v zadnem pripade
bohuzel si myslim ze 3 deni akce nema smysl,pokud se nezapoji uplne vsichni.
ja akci plne podporuji a kdyz budu muset nepujdu sem ani tejden
hra pro me sama osobe asi konci,dotet jsem mel sanci prezit,tet uz v zadnem pripade
bohuzel si myslim ze 3 deni akce nema smysl,pokud se nezapoji uplne vsichni.
ja akci plne podporuji a kdyz budu muset nepujdu sem ani tejden
Souhlasím s jezus1.
Do teď jsem měla šanci přežít, ale teď už ne. Takže se plně připojuji k petici a zavírám město na víkend. Pokud to nevrátí tak končím s hrou. Nebudu tu 24 hodin denně na to můžou zapomenout. To si radši někde zmasakruji celou armádu.
Do teď jsem měla šanci přežít, ale teď už ne. Takže se plně připojuji k petici a zavírám město na víkend. Pokud to nevrátí tak končím s hrou. Nebudu tu 24 hodin denně na to můžou zapomenout. To si radši někde zmasakruji celou armádu.
Zdravím hráče,
jako architekt s bonusem rychlosti staveb 65% jaksi ted nemám za co stavět a myslím, že už nechci ani velkou armádu. Ještě si to rozmyslím, ale asi to pošlu do kytek. Her je dost a tahle mě chvíli bavila. Sejdeme se jinde
jako architekt s bonusem rychlosti staveb 65% jaksi ted nemám za co stavět a myslím, že už nechci ani velkou armádu. Ještě si to rozmyslím, ale asi to pošlu do kytek. Her je dost a tahle mě chvíli bavila. Sejdeme se jinde

Je to nahrávka pro klan COOD!!!Budou se chodit živit do klanových zámků.

-
Přesně tak,tkhle sem stačí zajít jednou za týden.Před tí jsem se pořád koukala kdy už můžu něco stavět a ted budu čekat týdny. 

-
Asi se taky přidám
Pro začínajícího hráče je toto omezení opravdu likvidační, protože s těžbou tak jak byla nastavena vylepším jednu, či dvě budovu denně, takže pokud se vykašlu na dva dny na průzkumníky, tak opravdu tady nemám co dělat.
Díky a zdar. Ještě jedno takové vylepšení a papa

Pro začínajícího hráče je toto omezení opravdu likvidační, protože s těžbou tak jak byla nastavena vylepším jednu, či dvě budovu denně, takže pokud se vykašlu na dva dny na průzkumníky, tak opravdu tady nemám co dělat.
Díky a zdar. Ještě jedno takové vylepšení a papa
-
Tato hra mi připadala zajímavá ale tím že si admin dělá co chce tak to nestojí za tu ztrátu času a připojím se k protestu snížení produkcí
Nemám rád tyhle změny, nejdřív omezení kupců a teď zmenšení těžby. Co bude dál???
Hele chápu, že vás změna naštvala (mě taky), ale kvůli tomu nemusíte zakládat 10 různých topiců na stejný téma 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
No tyhle neustálé změny opravdu jenom komplikujou hru. K protestu se přidávám, protože za chvíli už nepude bez ČP vůbec hrát. Samozřejmě všechny podobné hry tahají z lidí prachy, ale něco takovýho jsem ještě neviděl.
Po včerejšku mě chytnul neskutečnej rage ale už sem se trochu zklidnil, tak už můžu napsat něco smysluplného, koneckonců nic se nejí tak horké jak se uvaří. Začal bych samotným provedením updatu, to se odminule ještě zhoršilo, čemuž už se pomalu ani nechce věřit, jako varování žádný a o updatu se člověk dozví tak, že mu z ničehonic všechny doly hlásí plný sklady, stačilo se podívat na pár dalších věcí a bylo jasný která bije a samotný oznámení se objeví po kolika hodinách, asi spíš jen tak aby se neřeklo. Nu dobře teď ale pořádně nechápu zmiňovaný důvod provedených změn, že zmizely z tržiště některý zásoby? řekl bych, že jich tam je víc než kdykoliv předtím a tím že sníží těžbu jich na trřiště určitě nepoputuje víc
Jediný rozumný vysvětlení by mohlo být, že vzhledem k vysoké težbě byl trh přesycen, došlo k naprosté devalvaci hodnot zásob a proto musejí být násilně sníženy. Nojo ale proč potom snižovaly těžbu zlata? suroviny budou dražší a nebude na ně dostatek zlata, takže logicky zase zlevněj ale hlavní je, ža na zlatě je závislá armáda, takže pokud někdo neni schopnej lámat jednu zřícku za druhou, tak mu produkce zlata stačit nebude a z obchodování vytříská prd, protože toho moc nevytěží
taky je trochu mimo mísu, že těžba zlata byla snížena třikrát, zatímco ostaní suroviny pouze dvakrát, jestli by zlaté město z původních 100k vydělávalo 33k nebo 50k je taky rozdíl. No nic asi s tim nic nenaděláme, jakékoliv protesty nepomůžou správa vůbec nesleduje co si o jejich práci myslí hráči, jen by mě zajímalo jak je možný, že může být tak úspěšná hra, která s hráčema neustále vyj**ává, s hráčema kteří ji hrají, kteří ji vydělávají peníze, díky kterým žije, protože bez hráčů nemůže žádná hra existovat, každá věc se jedno zhroutí, jen záleží kdy přijde počáteční impuls její destrukce.
S čím asi přijdou příště? Aby předešly hromadění zlata u farmářů, tak zvednou gáži
tím také zamezí kupování perel na aukci a rovněž vydělají 

S čím asi přijdou příště? Aby předešly hromadění zlata u farmářů, tak zvednou gáži

Moc dekuju tvurcum za tuto, zmenu neni lepsi zazitek nez se probudit a zjistit ze pres noc prisel o 20M armady, protoze kramky kteryma udrzoval prijem ve meste najednou bez predchoziho oznameni omezily zisk a ve meste doslo zlato. Prepinam timto na casual a neuvidite ode me uz ani korunu.
Je opravdu takovy problem, pri provadeni zmen dat vedet par dni dopredu aby se mohl clovek pripravit?
Je opravdu takovy problem, pri provadeni zmen dat vedet par dni dopredu aby se mohl clovek pripravit?
Naposledy upravil(a) Sharpe dne 26 lis 2013, 14:12, celkem upraveno 1 x.
Tenhle příspěvek jsem psal někdy před 3 týdny, když snížily kapacitu kupců:
K protestu se samozřejmě přidávám, byť poprvé se ke mě nikdo asi nepřidal. A je to smutné, ale zcela vážně začínám uvažovat o konci s touto hrou! Za takových podmínek se budu raději věnovat rodině a na takový "vychytralý" hraní ze kterýho zase budou mít prospěch jen a pouze TOP klany, který budou dělat cizí zámky a 6. a 7. zříceniny, si asi odpustím. Hra mě bavila, ale všeho dočasu ... jesště mě mrzí jedna věc, hru jsem vychválil bráchovi až do nebe a chystal se, že až příjde ze špitálu, že se k nám připojí. Mrzí mě, že jsem mu lhal!!!
...tak a teď mi někdo řekněte, co tady bude jinak???Armin111 píše:Tak to je maso, to je jeden z posledních hřebíčků do rakve! Pamatuju jinou onlineovku, kterou jsem hrál asi 2,5 roku, vrazil do ní dost peněz a pak přišly různá "vylepšení" hry až to dopadlo tak, že min. polovina, včetně mě, přestala hrát a dneska hra sotva přežívá. Počítám, že během příštího roku zanikne úplně. Už min. rok jsem tam nedal jediný NPC, nefarmím a nehraju a o tom, že bych do toho ještě kdy vrazil euro nemůže být ani řeč, a to jsem měl zaplacený roční premium. Dle mého názoru tato hra spěje k podobnému konci. Pokud se objeví další podobná "vylepšení", tak bude následovat podobný postup, jako jsem uvedl výše. Vzpomínám na jedno nejmenované pracoviště, kde byl vedoucí, který všechny šikanoval a vymýšlel v práci blbosti. Jednoho dne se podřízení domluvili a 3/4 jich ráno před směnou doneslo neschopenku nebo paragraf na ošetřování člena rodiny. Vedoucí najednou nebyl schopen zajistit směnu a byl v háji. Přemlouval, vyhrožoval, ale s podřízenými to ani nehlo. Nakonec to dopadlo tak, že milý vedoucí byl jeho nadřízenými odejit. Já se rozhodl k podobnému postupu a rozhodl jsem se, že na protest se v sobotu ani v neděli do hry nepřihlásím a nebudu hrát. A samozřejmě, že ode mě už ani vorla, žel bohu. Pokud se hra vrátí zpět a kupci zase začnou nosit 10K, tak do toho možná ještě zainvestuju, ale jinak ne. Mě to připadá, že je to snad někomu na přání a naschvál. Když to zavedli bylo to zdůvodněný tím, aby byli i slabším hráčům dány lepší podmínky k rozvoji. Najednou už nejsou slabší hráči nebo je to ochrana těch nejsilnějších, který díky rychlejšímu rozvoji nováčků měli víc nepřátel??? Tak tohle už jsem zažil ... a skončil! No prostě v sobotu a v neděli budu mít od hraní klid a budu dělat něco užitečnějšího - koneckonců hru dělají hráči a pokud nebudou, tak ...
K protestu se samozřejmě přidávám, byť poprvé se ke mě nikdo asi nepřidal. A je to smutné, ale zcela vážně začínám uvažovat o konci s touto hrou! Za takových podmínek se budu raději věnovat rodině a na takový "vychytralý" hraní ze kterýho zase budou mít prospěch jen a pouze TOP klany, který budou dělat cizí zámky a 6. a 7. zříceniny, si asi odpustím. Hra mě bavila, ale všeho dočasu ... jesště mě mrzí jedna věc, hru jsem vychválil bráchovi až do nebe a chystal se, že až příjde ze špitálu, že se k nám připojí. Mrzí mě, že jsem mu lhal!!!
Připojuji se k protestu, protože toto je rána do hratelnosti hry.
Tak nehraju tuhle hru tak dlouho abych pamatoval jak to bylo před tím, ale dle mého názoru to bylo nastaveno celkem dobře. A myslim, že takhle brutální downgrade hře určitě neprospěje.
Něco jiného je přístup adminů, jak už zde někdo psal, jako provést takhle zásadní změnu a to bez předchozího min. týdeního upozornění... a info o změně přišlo až admin típnul jointa a sesmolil ten blábol asi po 4 hodinách... ať si dá facku!
Hraju i jiný hry, některý totální sračky, ale přístup zdejší podpory je zde asi ze všech nejhorší co sem kdy zažil. Dopadne to stejně jako u jinejch her, kde zvítězila chamtivost, že nakonec budou muset dávat nováčku obrovský bonusy aby někdo vůbec začal hrát a přitom spoléhat na to, že ty co do hry už prachy nacpaly hrát nepřestanou.
Něco jiného je přístup adminů, jak už zde někdo psal, jako provést takhle zásadní změnu a to bez předchozího min. týdeního upozornění... a info o změně přišlo až admin típnul jointa a sesmolil ten blábol asi po 4 hodinách... ať si dá facku!
Hraju i jiný hry, některý totální sračky, ale přístup zdejší podpory je zde asi ze všech nejhorší co sem kdy zažil. Dopadne to stejně jako u jinejch her, kde zvítězila chamtivost, že nakonec budou muset dávat nováčku obrovský bonusy aby někdo vůbec začal hrát a přitom spoléhat na to, že ty co do hry už prachy nacpaly hrát nepřestanou.
Přidávám se k protestu a pomalu se začínám poohlížet po jiné hře.
už je to asi den co se uskutečnil ten downgrade a jde to od desíti k pěti!
Nemůžu uživit svoji armádu a posílání zlata z dolu je pomalé díky tomu downgradu s kupci.
Mám toho dost
Nemůžu uživit svoji armádu a posílání zlata z dolu je pomalé díky tomu downgradu s kupci.
Mám toho dost

Tak to vypadá, že tak asi 1/4 našeho klanu se rozhodla se hrou definitivně skončit, včetně mě. Rozhodl jsem se, že víkendový protest ještě podpořím a příští týden asi skončím, tak jako zbytek dobrejch kamarádů z klanu. Zamrzí to, ale takhle se hrát prostě nedá. Nejsem žádnej namakanej suzeré, kterej živí 100.000 armády, ale i tak mi nějakou desítku tísíc armáda sežere a kam mám hrát, když takhle to sotva uživím, proč se mám snažit budovat větší a větší armádu? Vždyť bych jí neuživil! Tahle hra prostě přestala mít smysl a dosažitelný cíl a nevím, proč bych to měl hrát dál, když nevidím na cíl. Nedělám si iluze, že v jiných klanech zůstávají všichni hráči, kdo má trošku rozumu, tak taky skončí, protože takhle mu to sežere i poslední zbytky volnýho času. Nu což, chtěli to, mají to! Bohužel argumenty hráčů jsou, dle mého názoru, správné, ale je to jako když hrách na stěnu hází. Fakt je ten, že takhle budeme mít víc času na rodiny a koneckonců tohle je jen hra, navíc spějící k totálnímu zániku. Takže pokud se neuvidíme, přeji všem hodně štěstí v osobním životě. Ve hře jej nepotřebujete, stejně vás administrace podrazí ... štěstí - neštěstí.
jses trapnej, je mi uplne jedno jestli ve zriceninach bude vice kamene nebo ne ,a nemam zadne zlate mesto, tahle zmena se me vubec netyka, a tohle rekne kazdy TOP hrac ,a TOP hraci jsme se stali jeste pred zvysenim tezby. Takze ted jeto tak jako bylo nazacatku. Meli byste se zamerit na niceni zricenin, ne na tezbu , pak budete mit dostatek surovin a nebudete resit takove problemyRomanElf píše:Je to nahrávka pro klan COOD!!!Budou se chodit živit do klanových zámků.![]()
Naposledy upravil(a) Haron1 dne 26 lis 2013, 21:17, celkem upraveno 2 x.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Na uk si taky stěžují ale žádná odpověd,serou na to hlavně když jdou prachy
hlavně kdo pokračuje tak neinvestujte,odemě už taky neuvidí ani korunu zato co dělají.oni časem poznají jakou udělali prasárnu až se jim sniží zjisk.oni hru nehrajou a neví jaké to má následky,je jim to u prdele.já jsem pomale suzeren,nešel sem na něj protože zbirám perly a i tak armada žere dost.takže co teprv namakaným suzerenum a ani se jim nedivím že chcou skončit.a ted ani nemám duvod jit na suzerena,protože čím vic bude dělat vojsko tim huř

Z příspěvků vidím, že se týto drobné změny dotkly některých hráču, ale bohužel nevidím tady žádnou negativní reakci od hráču z první 50-ky..)))).
Není to k zamýšlení???
To je asi tím, že všichni co tady pláčou nad rozlitým mlékem, bohužel nepochopili smysl této hry.
Hlavním účelem je vybudování dostatečné armády a ničení ruin jež jsou zdrojem z 99% všech surovin a perel.
Veškeré těžební stavení ( obchodní krámky, dřevorubci....) a zlaté žily, lomy a doly, slouží jako zdroje surovin v počátcích tvorby postavy, ale ne ve fázi 5*.
A živit armádu jen ze zlatých žil a obchodních krámku, na toto táto hra nebyla stavěná.
" nedovedu si představit, živit armádu tímto způsobem, která žere kolem 150-200 000/hod !!! "
Kapacita kupců byla od počátku hry (před asi 3-4 roky) vždy 3000 ks, a zkouška toto změnit na 10 000 ukázala, že každá mince má 2 strany a to tak, že sice slabším hráčum umožnila rychlejší rozvoj, ale silným hráčum umožnovala jednodušší přesuny velkých armád a tím slapší byli ve větším ohroženi.
Dále je tu skupinka hráču " Zlatokopové" ( 3-4*), kterým toto umožnovalo výhodnější hromadění zlata na nákup perel na burze aniž by měli nějakou armádu.... COŽ JE TADY ASI VĚTŠINA NESPOKOJENÝCH

...a na konec, je to komeční produkt, jako kterákoliv jiná hra a musí tvůrcům přinest zisk, jinak by to přece nikdo netvořil ))))
Naposledy upravil(a) 0Gondor0 dne 27 lis 2013, 01:52, celkem upraveno 1 x.
A tak mě řekni k čemu je ve hřa ta těžba když je teda na hovno? v začátku? ne právě že začátečnici diky takové těžbě nemají vubec šanci.zkuš si zahrát od začátku a pak rozumuj.já to vidim na sk jak to jde od začátku na hovno.ke zničeni zřicenin? jenže tu zřiceninu pro tvuj level nenajdeš zrovna když budeš potřebovat živit armadu,někdy najdu i jednu zřiceninu a to mám 30 vyzkumniku a premko.až zruší aby mohl hráč na nižší zřiceniny tak pak jo0Gondor0 píše:.........
![]()
Z příspěvků vidím, že se týto drobné změny dotkly některých hráču, ale bohužel nevidím tady žádnou negativní reakci od hráču z první 50-ky..)))).
Není to k zamýšlení???
To je asi tím, že všichni co tady pláčou nad rozlitým mlékem, bohužel nepochopili smysl této hry.
Hlavním účelem je vybudování dostatečné armády a ničení ruin jež jsou zdrojem z 99% všech surovin a perel.
Veškeré těžební stavení ( obchodní krámky, dřevorubci....) a zlaté žily, lomy a doly, slouží jako zdroje surovin v počátcích tvorby postavy, ale ne ve fázi 5*.
A živit armádu jen ze zlatých žil a obchodních krámku, na toto táto hra nebyla stavěná.
Kapacita kupců byla od počátku hry (před asi 3-4 roky) vždy 3000 ks, a zkouška toto změnit na 10 000 ukázala, že každá mince má 2 strany a to tak, že sice slabším hráčum umožnila rychlejší rozvoj, ale silným hráčum umožnovala jednodušší přesuny velkých armád a tím slapší byli ve větším ohroženi.
Dále je tu skupinka hráču " Zlatokopové" ( 3-4*), kterým toto umožnovalo výhodnější hromadění zlata na nákup perel na burze aniž by měli nějakou armádu.
...a na konec, je to komeční produkt, jako kterákoliv jiná hra a musí tvůrcům přinest zisk, jinak by to přece nikdo netvořil ))))
A taky se zamysli nadtím že ne každej má automatickej pruzkum a nnemuže tu být 24 hod a hledat zřiceniny
A tak mě řekni k čemu je ve hřa ta těžba když je teda na hovno? v začátku? ne právě že začátečnici diky takové těžbě nemají vubec šanci.zkuš si zahrát od začátku a pak rozumuj.já to vidim na sk jak to jde od začátku na hovno.ke zničeni zřicenin? jenže tu zřiceninu pro tvuj level nenajdeš zrovna když budeš potřebovat živit armadu,někdy najdu i jednu zřiceninu a to mám 30 vyzkumniku a premko.až zruší aby mohl hráč na nižší zřiceniny tak pak jo
A taky se zamysli nadtím že ne každej má automatickej pruzkum a nnemuže tu být 24 hod a hledat zřiceniny[/quote]
... jak už jsem psal, je to komerční produkt a máš na výběr, bud bezplatně, ale musíš potom tady sedět 10-14 h denně a posílat ručně výzkumnky...já to tak hral na předchozím serveru
...a nebo si tu službu zaplatit..
PS: 30 výzkumníku na Premko je velice málo !!! ja jich mám dle potřeby 60-80 !!! na 50 misí, jinak není šance
A taky se zamysli nadtím že ne každej má automatickej pruzkum a nnemuže tu být 24 hod a hledat zřiceniny[/quote]
... jak už jsem psal, je to komerční produkt a máš na výběr, bud bezplatně, ale musíš potom tady sedět 10-14 h denně a posílat ručně výzkumnky...já to tak hral na předchozím serveru
...a nebo si tu službu zaplatit..
PS: 30 výzkumníku na Premko je velice málo !!! ja jich mám dle potřeby 60-80 !!! na 50 misí, jinak není šance
No to jo je to málo,jenže už chcou perly na další mise a dávat tam peníze už nebudu za to co dělaj takže musím zbirat ze zřicenin.ano každej má na vyběr ale někdo prostě nemuže si zaplatit premko a nebo prostě nechce a neměl by ho k tomu nikdo nutit.takhle měli těžbu a vyzkumniky posilali ručně a bud něco našli a nebo ne,ale nejde u toho sedět a hledat.měli by se trochu zamyslet ti co tu hru udělali,tak at daj automatiku zdarma a je to,ale to by zase přišli o keše tak to nepujde 
Misi mám 35 ale 5 volných na jiné věci když by něco

Misi mám 35 ale 5 volných na jiné věci když by něco
Jako také jsem do toho nacpal už dost peněz. Už jen kvůli tomu, abych si rozhodil města tak,aby armáda byla dobře placená a vydržela. Při full armě jsem byl sice v plusu jen pár stovek, ale nyní jsem v mínusu pár tisíc. A jakožto hráč, co nemá čas tu sedět každý den celý den, tak mi arma začíná dezertovat. Je to k vzteku a k pláči. Dost dobře nerozumím jejich rozhodnutí, ale chápu jejich plán. Vyždímat z nás co nejvíce prachů.
Pamatuji si na své začátky - a taky naprosto přesně vím, že na těžbě surovin jsem byla závislá pouze do doby, než jsem otevřela bránu. Pak jsem postavila pár sběračů a začala obíhat neaktivní sousedy. Pak jsem si našla kámoše a s nimi začala obíhat ruiny... těžba surovin pak byl už jen doplňkový příjem
Problém v tomhle "upgrade" je stejný jako v tom předchozím - hráči nebyli dopředu informováni o tom, co se chystá. Takže někdo kvůli tomu ztratil část armády, protože mu začala chcípat, někdo teď nemohl zaplatit perly na aukci, které koupil, protože mu nestačila těžba. Darebacku opravdu je takový problém informovat o chystané změně hráče tak den, dva dopředu? Na fóru je k dispozici část pro novinky. Proč není využívána? Tenhle postup je opravdu těžko pochopitelný.
Problém v tomhle "upgrade" je stejný jako v tom předchozím - hráči nebyli dopředu informováni o tom, co se chystá. Takže někdo kvůli tomu ztratil část armády, protože mu začala chcípat, někdo teď nemohl zaplatit perly na aukci, které koupil, protože mu nestačila těžba. Darebacku opravdu je takový problém informovat o chystané změně hráče tak den, dva dopředu? Na fóru je k dispozici část pro novinky. Proč není využívána? Tenhle postup je opravdu těžko pochopitelný.
Chlape si borec, inak svätá pravda mam 30mil a zachvýľu mi to chcípne na 15mil, kokoti mohli aspoň upraviť žold pre vojakovAshron20 píše:Děláte si země prdel? jak mám ted uživit armádu hm? jako demon v poušti sem měl 6000/hod zlata a ted mám 2000 hod,pokud nenajdu zřiceninu tak nemám šanci to uživit a tu najdu jen občas a mám premium a automatickej vyzkum ale stejně najdu vic zřicenin na který nemužu jak mužu.proč neděláte dobré změny? proč tu hru furt kurvite? proč ted nezrušite to že nemužu na nižší zřiceniny? nebo aspon do prdele zruště žold vojáku.do této hry sem dal penize,na 3 měsice premium + ukoly,protože mě bavila.ale timto jste to definitivně posrali,řeknu to takhle pokud to nevrátite zpátky tak po skončení premia s touhle hrou končím a nebudu sám.děláte škodu sami sobě,odrazujete hráče a nebudou už kupovat perly a premium,a vy nebudete mit zjisk,škodite především sobě.což oto bránu bych klidně zavřel ale co s armadou
Jo přesně tak.já ani nemužu už vyrábět armadu protože vim že bych ju neuživil,ono se to řekne udělat armádu a jit na zřiceniny ale živit ju bude člověk z čeho,tak čemu to je když se nemužu zlepšovat.dneska 1 zřicenina za celej den a aspon sem ju sundal ale včera pošlu vojsko na zřiceninu a ono mě to napiše že se vrací takže ju někdo sundal a to mě nasralo.když by aspon zrušili to aby to nehledalo zřiceniny co mě sou naprosto k ničemu,co najdu jedniček a dvojek a k čemu mě to je,k ničemu.dvojky aspon posilam jednomu kapitanovi.ale omezovat budou furt misto aby lákali nové hrače,a žeby snižili žold to taky nesepp1987 píše: Chlape si borec, inak svätá pravda mam 30mil a zachvýľu mi to chcípne na 15mil, kokoti mohli aspoň upraviť žold pre vojakov
Celý problém vidím v tom, že předešlé nastavení hráče rozmazlilo. 0Gondor0 to dobře rozebral. my jsme na hera museli pěkně makat a ted mate hera za hubičku. A uvahy nad platícíma a neplatícíma hráči je ve všech hrách....to už strá vesta. Co je tady překvapující že se platí za založeni klanu..to mě dost překvapilo. Ale myslím že současné nastavení víc odpovídá realitě, jako rytíř s dokonalyma krámky jsem 150 000/hod si armadu uživil jen z tohoto města...což by vedlo v důsledku na postavení obrovské armady ktera by zas ty menší drtila. takhle si velke army muže dovolit jen ten co ma opravdu čas....a na aukce ted podle mě dosáhne víc lidí.
+
Jak to tady čtu je to tady sám ubrečenec, nemůžu, nejde, končím........
+
Je to prosté. Autoři chtěj hrabat a hlupáci jim budou platit. Tak se zamyslete, kdo jste vy. 

nemáš uplne pravdu vela z nás stavalo hera ešte pred upgrade-om, ja som šetril 2 dni aby som ho mohol postaviť a narovinu aké veľké bitky vybojuje samotný hero, vždy k nemu treba kus armádyHavrancz píše:Celý problém vidím v tom, že předešlé nastavení hráče rozmazlilo. 0Gondor0 to dobře rozebral. my jsme na hera museli pěkně makat a ted mate hera za hubičku. A uvahy nad platícíma a neplatícíma hráči je ve všech hrách....to už strá vesta. Co je tady překvapující že se platí za založeni klanu..to mě dost překvapilo. Ale myslím že současné nastavení víc odpovídá realitě, jako rytíř s dokonalyma krámky jsem 150 000/hod si armadu uživil jen z tohoto města...což by vedlo v důsledku na postavení obrovské armady ktera by zas ty menší drtila. takhle si velke army muže dovolit jen ten co ma opravdu čas....a na aukce ted podle mě dosáhne víc lidí.
+
Hele mě třeba štve, že se přidal úkol, v rámci kterýho lze zadarmo získat art. 4 úrovně (když zničíš dost zřícenin) a stávající suzeréni ho nedostali..
Frank Herbert
Frank Herbert
mě už neštve nic....
, si furt stěžují, hera maj od kapitana, dřevo a vše je na trhu za minimální ceny, z klanu dostavají kolik kdo chce, my jak chtěli z klanu surky tak, jsme museli davat do klanu perly, aby nám devil vůbec něco dal. Třeba jak my budovali nebylo vůbec dřevo....prostě všichni stavěli tak nebylo.

Mohly by aspoň zvětšit těžbu zlata nebo zvýšit počet zhřícenin lvl 5. Je to tu samej suzerén a málo zhřícenin. Dost lidí se na to vykašlalo, sleduju počet aktivních hráčů. Doufám že budou ubývat i dále, ať jsou autoři naštvaní 

Co si vůbec stěžuješ, jsi v mistě kde v okolí skoro nikdo není tak to tam máš skoro všechno pro sebe. Tento server je skoro poloprázdný oproti ruským serverům, kde na tom samým místě hraje 3x více aktivných hráču. Třeba taky v době turnaje využít službu a vyčistít si terén od malých ruin, potom nebudeš vědět co s 5-6* ruinama dělat...))lordFilip píše:Mohly by aspoň zvětšit těžbu zlata nebo zvýšit počet zhřícenin lvl 5. Je to tu samej suzerén a málo zhřícenin. Dost lidí se na to vykašlalo, sleduju počet aktivních hráčů. Doufám že budou ubývat i dále, ať jsou autoři naštvaní
Teprve nedávno jsem se stal suzerenem a nemám to lehké, hlavně s tímhle downgradem. Furt někdo otravuje, protože nemá zásoby, tak raději zaútočí na mně. Nemám obilí, nemám železo, ani zlato už skoro nemám, omezuji výcvik vojsk a jen tak živořím.
Furt máš ale daleko lepší podmínky než když sem před více než rokem začínal já, teď je těžba násobně vyšší než dřív bývala
a když řikáš že to kvůli tomu přestalo hrát tolik lidí, tak k nim můžeš chodit rabovat suroviny

To ano, ale kteří to jsou 

Stop QQ... jak tu někdo psal, moc jste si zvykli na to, jaký předchozí upgrade přinesly zvýhodnění. Na našem začátku nebyl hero, byla nižší těžba, nižší kapacity.. Vy si teď stěžujete, že to máte na začátku těžší, ale pořád to máte jednodušší, než bylo na začátku serveru..
Takže ano, tyhle náhlý změny hry nejsou z principu dobrý, ale určitě si nestěžujte, že je hra nehratelná, to je total bullshit..
Takže ano, tyhle náhlý změny hry nejsou z principu dobrý, ale určitě si nestěžujte, že je hra nehratelná, to je total bullshit..

Frank Herbert
Frank Herbert
A to si jako myslíš, že ti budu prolejzat mapu a hledat neaktivní hráče? Pokud nemáš ani dostatek času nato aby jsi prohledal svoje okolí, tak si myslim že ve hře nebudeš mít jakkoli dobrou budoucnost, z vlastní zkušenosti vím, že je po mapě i hodně suzerénů co nejsou příliš aktivní a mají vystavěný zlatý města, který nejsou pro silný suzerény nijak zajímavý, protože je prostě nepotřebují vykrádat, stačí když si jedno takový najdeš.lordFilip píše:To ano, ale kteří to jsou
Arseni píše:A to si jako myslíš, že ti budu prolejzat mapu a hledat neaktivní hráče? Pokud nemáš ani dostatek času nato aby jsi prohledal svoje okolí, tak si myslim že ve hře nebudeš mít jakkoli dobrou budoucnost, z vlastní zkušenosti vím, že je po mapě i hodně suzerénů co nejsou příliš aktivní a mají vystavěný zlatý města, který nejsou pro silný suzerény nijak zajímavý, protože je prostě nepotřebují vykrádat, stačí když si jedno takový najdeš.lordFilip píše:To ano, ale kteří to jsou
A mě bys nějaký tip dala?

Nemam nafukouvací hlavu, věci který nepotřebuju nemám potřebu si pamatovat, hledej a určitě nějaký najdeš 
btw dala? jak tě napadlo, že jsem holka?
ten Arseni bez Arseniho jako...atd.

btw dala? jak tě napadlo, že jsem holka?

Nemyslete si, že nemám dost času si každého prověřit, ale to by mi pochcípali všichni špioni než bych někoho našel a to si nemůžu dovolit. Zatím budu pomalu budovat svoje vojsko a přežívat.
hmmm zajímalo by mě jak budeš budovat armádu, když nemáš ani na špiony 

Na armádu ještě mám, jen nemůžu utrácet za nadbytečné věci.
jeden špeh stojí 50 zlata, to je nějak přemrštěná částka, při prohledávání okolí ti nemůže zemřít špehů někde za milion stačí uvažovat s tím, že většina chytrých suzerénů má antišpehy tak v jednom nebo ve dvou městěch, ve zbytku nejsou žádní, protože ve městech na stavbu vojska nebo ve zlatých městech prostě nejsou potřeba 

hehe
přesně tak, navíc pokud se má člověk popasovat s počtem špehů jako je v Oko Harona, tak ve vesnicích, kde se neskladuje armáda, nemá cenu ty antišpehy stavět...
souhlasím s tím, že z těžby se dlouho žít nedá, buď máte všude těžební budovy - a pak se nerozvíjíte, nebo se rozvíjíte málo (a okolní hráči vás lehce přerostou a pak sesvačí), a nebo máte místo toho užitečnější budovy a pak si musíte sehnat suroviny jiným způsobem... pro menší hráče je tu tolik ruin... navíc jak tady někdo správně poznamenal, máte už od kapitána možnost koupit si hrdinu, díky tomu jsou pro vás dostupnější i trochu těžší ruiny...

souhlasím s tím, že z těžby se dlouho žít nedá, buď máte všude těžební budovy - a pak se nerozvíjíte, nebo se rozvíjíte málo (a okolní hráči vás lehce přerostou a pak sesvačí), a nebo máte místo toho užitečnější budovy a pak si musíte sehnat suroviny jiným způsobem... pro menší hráče je tu tolik ruin... navíc jak tady někdo správně poznamenal, máte už od kapitána možnost koupit si hrdinu, díky tomu jsou pro vás dostupnější i trochu těžší ruiny...
Jo, tak přestaňte rozdávat rozumy. Dá se to nějak udělat a já si poradím. Je prostě blbý, že jsem měl všechno zajištěný velkou těžbou a teď je mi to na nic. Nazdar! 

Tvůj problém, že se ti nelíbí rady zkušenějších..

Frank Herbert
Frank Herbert
qakkec píše:Tvůj problém, že se ti nelíbí rady zkušenějších..![]()
To já si poradit dám...

Teď mě hráč Hanzicb totálně posral, nemám prach na to abych celou armádu budoval znovu a to jsem dával pořád pozor, schovával jsem si vojsko do útočiště, špehoval před útokem. Teď mi přes noc ukradly 2 vlajky a můj odvetný, dobře naplánovaný útok s celou armádou se kurva nevrátil!
Tady mě už nikdo nikdy neuvidí!!!!!
Ať to stojí za to: Kurva drát já to hraju rok a teď je to v hajzlu. Kurva, kurva, sráč!

Ať to stojí za to: Kurva drát já to hraju rok a teď je to v hajzlu. Kurva, kurva, sráč!

pokud jsem to dobře pochopila, tak si stěžuješ na to, že jsi zlamil útok? Jo za to určitě může někdo jiný
a ten počet sprostých slov na věci rozhodně nic nezmění... když nechceš, tak už to nehraj, ale nikdo není na tyhle tvoje výlevy zvědavý

a ten počet sprostých slov na věci rozhodně nic nezmění... když nechceš, tak už to nehraj, ale nikdo není na tyhle tvoje výlevy zvědavý
Tak jestli si přes noc nezavíráš město, tak se nemůžeš divit, že tě vykradou a dobře naplánovaný útok to mohl být stěží a pozor jsi při něm taky asi moc nedával když ses roztřelil jak lamalordFilip píše:Teď mě hráč Hanzicb totálně posral, nemám prach na to abych celou armádu budoval znovu a to jsem dával pořád pozor, schovával jsem si vojsko do útočiště, špehoval před útokem. Teď mi přes noc ukradly 2 vlajky a můj odvetný, dobře naplánovaný útok s celou armádou se kurva nevrátil!
Ať to stojí za to: Kurva drát já to hraju rok a teď je to v hajzlu. Kurva, kurva, sráč!![]()

Tohle je bojová hra, tak se prostě musíš smířit s tím, že na tebe bude někdo útočit, tohle neni žádná Farmerama, kde se lidi koukaj, jak maj krásný farmy.
Ale,ale, to jsou ma slova , divim se ze jsi tak zmenil nazorTak jestli si přes noc nezavíráš město, tak se nemůžeš divit, že tě vykradou a dobře naplánovaný útok to mohl být stěží a pozor jsi při něm taky asi moc nedával když ses roztřelil jak lama
Tohle je bojová hra, tak se prostě musíš smířit s tím, že na tebe bude někdo útočit, tohle neni žádná Farmerama, kde se lidi koukaj, jak maj krásný farmy.

Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Víš jak se to říká, "nic se nejí tak horký jak se uvaří" a s odstupem času má člověk na vše jinej názor, tak to prostě je. Koneckonců pokud se někomu něco nelíbí, tak jsou stovky néli tisíce online her a neni problém začít hrát jinou