Nefunguje platba přes PaySafe Card ??
Nefunguje platba přes PaySafe Card ??
Ahojte, více hráčům včetně mě nejde zaplatit za perly PaySafe Card - částka se odečte, perly se nepřičtou a za cca 1 hodinu jsou peníze zpět na PaySafe. Pro mě je to nyní jediná schůdná možnost zaplacení a k ničemu jinému mi peníze na PaySafe dobré nejsou. Tak jsem zvědav, jak se admini s tímto problémem poperou (resp. kdy se s ním vůbec začnou prát).
Re: Nefunguje platba přes PaySafe Card ??
Pokud se peníze vracejí, a to můžeš být rád, tak bude nejspíš nějaký problém se zprostředkovatelem, každopádně mi ti tady s tím těžko pomůžem, takže se musíš obrátit na správu.
Jasně, chápu, že tady to nikdo řešit ani nemůže, dal jsem to sem jenom pro info ..
Zaslechl jsem, že s paysafecard, teď dělali nějaký změny, tak se zkus optat u nich, bude to zcela jistě rychlejší.
Ahoj. U mě stejný problém. Od pátku nejde nakoupit přes paysafecard. Peníze odejdou a asi po hodině se vrací zpět. Zkoušel jsem všechny možnosti za eura , dolary nic nejde. Píše jen , že platba probíhá. Informoval jsem admina, tak uvidím jak se s tím poperou. Nákup přes paysafecard byl vždy bez problému. Nakupovat přes mobil ,což sice funguje je dvojnásobně drahé a platit kartou co jsem si přečetl příspěvek od galbatoryxe si netroufám . Na jiné hře jsem z paysafe dnes nakoupil a pořád stejný postup. Tak admin informoval platební systém, tak závada bude zřejmě tam.
No ja jsem dalsi kdo se nachytal, u paysafe ten problem neni, vypada to spis ze mlgame nedokazal tu platbu vcas realizovat.
Tyhle veci se muzou stat, co mi ale vadi hodne moc, je fakt, ze sprava o tom vi od patku, ale informaci ve hre o tom nedala ani nezrusila moznost platit pres nefunkcni paysafe.
Tyhle veci se muzou stat, co mi ale vadi hodne moc, je fakt, ze sprava o tom vi od patku, ale informaci ve hre o tom nedala ani nezrusila moznost platit pres nefunkcni paysafe.
Ahoj. Tak jsme nakonec zjistili, že z paysafecard jde nakoupit přes - Více způsobů platby. Je to jen dražší než obvykle. Perly se nepřipíší přímo do hry, ale ihned na portál , tak se musí přetáhnout z Peněženky na portálu do hry. Metsys1
Potvrzuji, ze to funguje,ale je to asi o 1€ drazsi.
Bylo by fer to vykompenzovat perlama, protoze pokud zlobej karty i paysafe, tak ted jinou moznost nemame.
Bylo by fer to vykompenzovat perlama, protoze pokud zlobej karty i paysafe, tak ted jinou moznost nemame.
Tak se mi dostalo odpovědi, vše již funguje, teda prý. Platební systém co nás navádí k potvrzení paysafecard, již nezobrazuje stránku na nákup přes kartu, je to při starém ,kdy se jde přímo na paysafe, tak nejspíš opraveno.