Měl jsem jednu Ideu...že tohle je poctivá hra...bohužel není....je to hra zlodějů.
Včera jsem provedl platbu kartou VISA na 1800 ČP. Předchozí platby za 2$ proběhly v pořádku, ale u této větší se nepřipsalo nic, jen mi to strhlo z účtu skoro 20$. Support s Vámi nekomunikuje, protože to nejsou jejich peníze. Je to jenom banda zlodějů, co Vás okrádají o peníze...bacha!!!
Zajímá mně jak dál se domoci svých peněz...návrh páni producenti?
1. Server: S1
2. Login:.Bombero
3. Datum platby: 28.1.2013
4. Platba byla kartou VISA přímo ze hry, peníze z účtu strženy (kontrola účtu) , ČP na login nepřipsané.
Problém s připočtením perel
Problém s připočtením perel
Naposledy upravil(a) Bombero dne 29 led 2013, 12:10, celkem upraveno 2 x.
Re: Problém s připočtením perel
Téma přesunuto
Chápu, že jsi naštvaný, ale i tak příště slušně. Správa má na odpověď 48 hodin pokud neodpoví zkus to znovu, věřím, že tam mají celkem dost velkej spam a probrat to nemusí být sranda
.
Vlastníci hry určitě nemají důvod "okrádat" hráče o peníze spíš nastal někde nějaký problém. Měj chvíli strpení
Chápu, že jsi naštvaný, ale i tak příště slušně. Správa má na odpověď 48 hodin pokud neodpoví zkus to znovu, věřím, že tam mají celkem dost velkej spam a probrat to nemusí být sranda

Vlastníci hry určitě nemají důvod "okrádat" hráče o peníze spíš nastal někde nějaký problém. Měj chvíli strpení

Wyfre - dezertér
Zatial po platbe cez PayPal my ČP pripísalo v podstate okamzite. Dneska meškáju ČP po zaplatení este iba 10min a ja uz mam blby pocit ze ich uz neuvidim. Kolko musim (mal by som) cakat aby som mohol napisat na "správu"???
mně to šlo vždycky přes paypal okamžitě.. ale už je to nějakou dobu co jsem kupoval, kldině napiš na správu rovnou 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert