postupy správců
postupy správců
Ve hře se mi nelíbí postupy správců hry.O mojí zkušenost s nimi, bych se chtěl podělit i s jinými hráči této hry. Rozhodl jsem se začít ML s tím, že bratr už hraje docela dlouho a vždy když přijel ke mně na návštěvu, tak si nalogoval účet na mém PC. Věděl jsem, že jestliže bych začal hrát také z mého PC musel bych požádat o výjimku, což jsem taky, co nejdříve udělal. Čeho jsem se dočkal? Zablokovaného účtu za multivodství. Jen proto, že jsem chtěl mít vše vyřízeno legální cestou, jsem byl za 3 dny hraní zablokován. Zaráží mě, že mi správci vůbec neodpověděli na moji žádost a ihned účet blokovali. Kdyby napsali žádost je zamítnuta, když budete používat 2 účty na jednom PC i nadále budete blokování, tak samozřejmě napíšu, že na mém PC budu využívat jen můj účet a bratr by musel buď na jiný počítač, nebo by měl hold smůlu a mohl by se nalogovat až doma. Volal jsem mu do práce, jak dopadl se svým účtem on, tak tomu alespoň napsali výhružnou zprávu, že jestliže by se to opakovalo bude blokován také. Musím říci, že jsem byl jejich přístupem velmi znechucen a jejich postup je nekorektní a nelogický. Měli by být rádi za nové hráče, kteří chcou hrát poctivě a eventuelně by i obětovali nějakou tu korunu za ČP. Né je bez nějaké komunikace automaticky blokovat.Psal jsem správcům žádost o odblokování, tak jsem zvědaví jestli mi vůbec někdo odepíše. Za ty tři dny už jsem doporučil ML známému, ale po téhle zkušenosti s tím nějak nemíním pokračovat a ba naopak spíš jen poukážu na praktiky správců, které tady nejspíš běžně provozují. Snad můj příspěvek nebude hned smazán , nebo téma uzamčeno. Uvítám určitě jakoukoli radu a pomoc, jak by se tahle situace měla řešit, nebo jak dál postupovat v komunikaci se správci pokračovat (jestli vůbec nějaká bude)
Omluvám se FM pokuď je mé téma špatně zařazeno.
Theoran
Omluvám se FM pokuď je mé téma špatně zařazeno.
Theoran
Re: postupy správců
Jo správa někdy jedná zvláštně ale takhle neni úplně snadný zjistit, jak to celý bylo, pokud jste se logovaly z jednoho počítače a hře jste si vzájemně jakkoli pomáhali, tak to odpuruje pravidlů i přesto, že jste to nahlásili, pokud tomu tak nebylo, tak by neměl být žádný problém a správa by Vás měla odblokovat, pokud byste měli v úmyslu ve hře spolupracovat, museli byste se správě zavázat, že se již nebudete logovat ze stejných počítačů a samozřejmě to dodržet.
K vzhledem tomu, že mám odehrané pouhé tři dny tak jsme si opravdu pomáhat nemohli. .Můžou se klidně podívat na můj účet. Navíc jsme nahlásil, že na mém PC byl používán učet bratra a též jsem si založil účet i já a žádal o výjimku abych věděl jak se mám zachovat dále. Jsem přesvědčen, že správa reagovala takhle nesmyslně, až na moji žádost, kterou si přečetli teprve dnes. Pochybuji, že úřadují i přes víkend.
Určitě by byl velký nesmysl si pořizovat nové PC, jen kvůli tomu, že někdo se na ML nalogoval dříve, jak já. No teď už ani o výjimku nemám zájem, hold bych si hrál na svém PC jen já. Myslím si, že tímhle se člověk vyhne dalším nepříjemnostem a bude mít snad klid. Takhle by mi aspoň bratr mohl i pomoc a nikdo na to nemůže říci. Byl bych rád kdyby se tahle nesmyslná situace vyřešila co nejdříve a kdyby se něco podobného neopakovalo.
Určitě by byl velký nesmysl si pořizovat nové PC, jen kvůli tomu, že někdo se na ML nalogoval dříve, jak já. No teď už ani o výjimku nemám zájem, hold bych si hrál na svém PC jen já. Myslím si, že tímhle se člověk vyhne dalším nepříjemnostem a bude mít snad klid. Takhle by mi aspoň bratr mohl i pomoc a nikdo na to nemůže říci. Byl bych rád kdyby se tahle nesmyslná situace vyřešila co nejdříve a kdyby se něco podobného neopakovalo.
Všiml jsem si, že tenhle účet je registrovaný od 20 února 2013, což můžu taky vysvětlit. Hrál jsem dříve online hru wartune, kde za registraci na ML a postup hrdiny na 2 úroveň, bych dostal daný počet herní měny ve wartune. Když jsem zjistil, že by to bylo nadlouho, tak jsem se ML dál nevěnoval, ale registrace zůstala.
No pokud si se registroval 20. února a od té doby jsi nehrál, tak se ti postava na serveru musela smazat pro neativitu, mohl ti tak zůstat účet tady na fóru.
To by souhlasilo, protože jsem si vybíral znova rasu, za kterou chci hrát.
Písnu Darebackovi, aby se sem kouknul.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
Jestli to pomůže vyřešit situaci, tak děkuji.
Všechno jde vyřešit, jen to prostě u téhle hry trvá trochu déle, pokud budeš mít trpělivost, tak se určitě dočkáš 

Mi jde hlavně o to,že kdyby jednala správa smysluplně nemuselo k téhle situaci dojit a mohli jsme se nějak domluvit. Jen se mi potvrdilo, s že poctivosti nejdřív pojdeš. Kdybych tohle nechtěl řešit, tak si založím nový účet a dál se o to nestarám. Ztratil bych 3 herní dny, ale jak nejde o život, tak jde o …..
Hele možná byla blbost začínat hrát ve 2 z jednoho PC, pokud vám správa nepotvrdila výjimku..
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert
Bratr můj počítač jednou za čas využíval na hraní ML ,ale jakmile jsem začal hrát já, tak na ML z mého PC, nebyl a proto jsem taky správě posílal žádost. Navíc tohle je jediná hra co znám, kde nesmíš používat více, jak jeden učet na jednom počítači. Obyčejně bývá pravidlo, že na stejném serveru nesmí mít hráč dva účty, ale budiž ML je jiná hra s jedinečnými pravidly. Z mého pohledu je to jednoduché buď se to vyřeší, nebo mě tu už nikdo nikdy neuvidí. S tímhle přístupem se druhý server u nás nikdy neotevře pokuď budou hráče odrazovat od hry.
Kolik času potřebují na odpověď týden, nebo dva ?qakkec píše:Hele možná byla blbost začínat hrát ve 2 z jednoho PC, pokud vám správa nepotvrdila výjimku..

Všem novým hráčům , můžu doporučit, ať neztrácí čas s touto hrou. Jakmile se kdokoliv dostane do situace, kdy je třeba komunikovat se správci, nikdo a nikdy sváma komunikovat nebude, čili nemáte šanci situaci vyřešit. Mě,už tady nikdo nikdy neuvidí a jen lituji, že jsem se vůbec odhodlal tuhle hru zkusit. Je spousta lepších her, které nemají, tak jedinečně uhozené pravidla, jak tahle hra.
-
To máš to samé jako u mě a moji přítelkyni. Začala to hrát moje přítelkyně taky a po dvou měsících ji zablokovali i když odemne měli správci minimálně 5 zpráv že ta a ta hraje z mé Ip adresy že to je přítelkyně. A napsali jen mě výhružný dopis tak to přestala hrát i přesto že ji to bavilo a mohli jsme hrát spolu. A přitom před rokem a půl kdy jsme to museli skončit z rodinných důvodů mi odepsali správci hned po první zprávě že jsme ve vy jímce a můžeme si pomáhat. A já to pak přestal hrát taky nasraný že to nemůžeme hrát spolu.
Evidentně, vaši žádost o hrání spolu na jednom PC nikdo neobdržel jinak by vám na to odpověděli, že můžete hrát ve dvou. Také často hráči píšou, že na jednom PC nehrají, pouze na jedné IP, ale není to pravda. Občas se přihlašují a pak systém je blokuje automaticky.