Hrdina - zajatci - nefunguje

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
Killerbeast

Hrdina - zajatci - nefunguje

#1 Příspěvek od Killerbeast »

Ahoj,
mám dotaz na všechny, kdo mají hrdinu Necromana. Ze začátku jsem dostával za každou, opravdu každou bitvu zajatce. mám 4. uroveň na +16% zajatců ze zabitých nepřátel. To dávalo docela dost zajatců (řádově 3-7 tisíc dle zříceniny) a nyní zajatce nedostávám každou bitvu ale tak ob 3. nechápu. to je nějaká chyba ve hře?, protože zajatce potřebuju na dělání armády. Docela mě to rozčiluje.

Díky za odpovědi.
qakkec

Re: Hrdina - zajatci - nefunguje

#2 Příspěvek od qakkec »

necra nemám a netuším, proč ti to při zabití nepřátel otroky nedá... pokud nikoho nic nenapadne, budeš se muset obrátit na správu a napsat jim.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Killerbeast

#3 Příspěvek od Killerbeast »

Ahoj,
tak jsem napsal na administraci hry, takže do 48 hodin mám čekat odpověď. To jsem na to zvědav. Snad se to vyřeší. U nás v klanu jsem se také ptal a všichni co mají necromancera, tak jim to po každé bitvě zajatce dává., takže je chybka pouze asi u mého hrdiny.
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

Jediná možnost je, že posíláš málo nosičů, ti jsou na tyhle otroky taky potřeba, to by asi taky pravděpodobně znamenalo, že ze zřícenin často neodnášíš všechny surky.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Killerbeast

#5 Příspěvek od Killerbeast »

Ahoj, tak dneska to vypadá, že už je to jako ve starých kolejích zajatci už choděj domů. takže záhada vyřešena. (poslal jsem na podporu zprávu) ještě se sice neozvali, ale už je to OK

Přeji pěknou hru.
Odpovědět