Technicke otazky

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
BECKYMAN

Technicke otazky

#1 Příspěvek od BECKYMAN »

Zdravím, potrebujem poradiť s nasledovnými vecami, nenašiel som odpovede, to už hľadám vyše hodiny, možno to tu niekde je ale fakt som sa snažil.

1. Je možné, dať prihlasovacie údaje kamarátovi ktorý nehrá túto hru aby mi napr. dobil kredit ČP cez paypal? Nebudem zablokovaný?

2. Môžem pri služobnej ceste hrať hru napr. hocikde v hocijakej kaviarni? Lebo je tu čosi spomínané, že nemôžu hrať hráči na rovnakej IP adrese, tak ak tam niekto chodí hrať ( o čom ja samozrejme nebudem vedieť ) čo potom?

3. Dovolenka je priveľa ČP, a ako to vlastne funguje, nie je možné za lacnejšie aj na kratšie si niekde kúpiť?

Ďakujem za čo najpresnejšie odpovede.

Michal
Arseni

Re: Technicke otazky

#2 Příspěvek od Arseni »

1. Podle pravidel nesmíš nikomu sdělovat přihlašovací údaje, nicméně pokud by daný kamarád nehrál ML, tak by nebyl žádný problém. Co se týče platby přes pay pal, tak to lze udělat jednonuše tak, že od sebe najedeš na platbu a až budeš u platby, tak link pošleš kamarádovy, on si to jen vyplní a zaplatí.
2. Můžeš hrát z libovolného počtu počítačů (potažmo IP), nicméně musíš být jediný kdo z nich hraje, takže pokud máš notebook, tak by neměl být problém, protože se připojíš přes jiný počítač než-li by se na stejné IP připojil jiný potencionální hráč ML.
3. Místo dovolené lze použít svitek anbióza, který vyjde levněji a má stejnou funkci.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
BECKYMAN

#3 Příspěvek od BECKYMAN »

1. OK, rozumiem , to bude jednoduchšie ako píšeš s tým odkazom.

2. Takže ak tomu dobre rozumiem, keď som doma môžem používať počítač, a keď na cestách notebook, a nebudem teda blokovaný?

3. Ten svitok asi musím počkať kým ho náhodne donesie do klenotnice predajca?
A ešte prosím môžem mi vysvetliť ako funguje dovolenka alebo tá anbióza? To mi úplne všetko zastane a nič sa mi nebude diať nepôjde mi výroba, ani ma nikto nebude môcť napadnúť? A napr. keď mám nejakú štolu a zrúti sa za 10 dní, budem mať dovolenku alebo ten svitok napr. na 7 dní, tak keď sa vrátim bude stále že sa zrúti až za 10 dní?

Vďaka za odpovede.
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

2. Je to tak, můžeš používat libolný počet počítačů avšak z nich nesmí hrát nikdo jiný.
3. Anabiózu můžeš získat buď z klenotnice, ze zříceniny a nebo z odměny. Anabióza funguje stejně jako dovolená akorát, že má omezený počet dnů podle úrovně svitku
Přílohy
dovolena.png
dovolena.png (123.84 KiB) Zobrazeno 6143 x
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Odpovědět