Quest : "Splnit 150 úkolů za sebou"
Quest : "Splnit 150 úkolů za sebou"
Jsem příznivcem této hry, docela se mi líbí, tento Quest se mi ale zdá velmi nefér vůči hráčům a je to jak se mi zdá "TAHÁK" na peníze.
Černé perly jsem si zatím koupil 2x a převážně jsem je utrácel za plnění Questů, až přišel jeden, s názvem "Automatizace výcviku armády" ten se mi za 50 ČP jeví předražený.
Jsem online celkem často a tuto funkci tedy nemám zapotřebí, natož za takovou cenu. Za toto pohodlí bych byl ochoten investovat nanejvýš 10 černých perel.
Naštvalo mě, že tento vysloveně "perložroutský" úkol se zapsal jako 1. nesplněný vedle řady 56 splněných.
Moje otázka zní, kolik tedy se musí investovat ČP abych splnil 150 úkolů za sebou bez ztráty kytičky? (tedy 150:0)
Druhá otázka zní, proč se tyto "placené" úkoly počítají do "nesplněných", když je za ně "vyžadována" platba a není na to předem upozorněno?
Černé perly jsou v této hře platidlem převoditelným na běžnou měnu a tak si myslím, se na ně vztahují běžná internetová pravidla pro platby penězi.
S pozdravem Larim, velitel klanu Republika
Černé perly jsem si zatím koupil 2x a převážně jsem je utrácel za plnění Questů, až přišel jeden, s názvem "Automatizace výcviku armády" ten se mi za 50 ČP jeví předražený.
Jsem online celkem často a tuto funkci tedy nemám zapotřebí, natož za takovou cenu. Za toto pohodlí bych byl ochoten investovat nanejvýš 10 černých perel.
Naštvalo mě, že tento vysloveně "perložroutský" úkol se zapsal jako 1. nesplněný vedle řady 56 splněných.
Moje otázka zní, kolik tedy se musí investovat ČP abych splnil 150 úkolů za sebou bez ztráty kytičky? (tedy 150:0)
Druhá otázka zní, proč se tyto "placené" úkoly počítají do "nesplněných", když je za ně "vyžadována" platba a není na to předem upozorněno?
Černé perly jsou v této hře platidlem převoditelným na běžnou měnu a tak si myslím, se na ně vztahují běžná internetová pravidla pro platby penězi.
S pozdravem Larim, velitel klanu Republika
Re: Quest : "Splnit 150 úkolů za sebou"
ni proti ale souhlasím mám 64 úkolů splněných ale teť mě přibudou dva nesplněné jelikož jsou každý za 200 černých perel je to trochu nefér
Dá se to i bez placení, ale to by to člověk nesměl hrát poprvé... ve správným tempu stavět army a huntit si ČP ze zřícenin případně být dostatečně rychlí ve stavbě a dosáhnout 10 mil. bodů a kupovat perly v aukcích...
Jinak jen pro info jakmile jich nesplníte 5 quest se zruší jako nesplněný jako 6 se počítá samotný q na questy
(snad to jde pochopit)
Jinak jen pro info jakmile jich nesplníte 5 quest se zruší jako nesplněný jako 6 se počítá samotný q na questy

Wyfre - dezertér
Doplnil jsem tam čárky - potvrď, že význam odpovídáWyfre píše:Jinak jen pro info, jakmile jich nesplníte 5, quest se zruší jako nesplněný, jako 6 se počítá samotný q na questy(snad to jde pochopit)

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
ja už taky 3x kupovala čp ale neda se to jsou to opravdu nesplnitelne qusty a čekam jen že to upravvi ale bude to vyhodne pro novačky mi kteři hrajeme dele už to nepomuže jelikož 150questu už nesplnime
Pochybuji, že se to bude nějak jakkoliv měnit. Pokud bude někdo vyvádět peníze ze serveru tak ty peníze musí někde nabrat proto taková náročnost na ČP aby se zaprvé majitelé serveru nahrabali a za druhé aby pak měli z čeho vyplácet 

Wyfre - dezertér
jó, já potřebuji platWyfre píše:Pochybuji, že se to bude nějak jakkoliv měnit. Pokud bude někdo vyvádět peníze ze serveru tak ty peníze musí někde nabrat proto taková náročnost na ČP aby se zaprvé majitelé serveru nahrabali a za druhé aby pak měli z čeho vyplácet

Ale bez žertů, přátelé, jak už bylo řečeno opravdu, pokud máš zkušenost ve hře, tak se rozviješ rychleji, více ČP loupíš, kupuješ na aukci atd. V našem případě je zatím pouze jeden server (musí jich být několik ale budou se přidávat podle množství hráčů). V tomhle je opravdu pro Vás obrovská výhoda, protože je větší počet neobsazených vnějších vlastnění, hodně volného území pro výstavbu např. "zlatého města" (město na terénu, kde jsou ložiska zlata)...
Co se týká questů a zejména toho na 150 úkolů, tak nejsou vůbec obligatorní. Odměna za tento quest je dobrá, ale stejně tak lze něco podobného koupit např. u Trhovce artefakty. Pokud nechcete, tak můžete vůbec ty questy vypnout a nelámat si tím hlavu, prostě se rozvíjet a bavit.
Ani ty zkušenosti nejsou úplně potřeba, stačí trochu plánovat, přemýšlet, taktizovat a půjde to..
Frank Herbert
Frank Herbert
Já jen doplním, že odměnu za quest nemusíš vybrat ihned, já úkoly splnil a má je v záložkách až se mi to bude opravdu hodit tak je teprve využiji.
Wyfre - dezertér
Já mám taky asi 15 splněných úkolů nechaných až se budou hodit jen bych se chtěl ujistit, že to lze i s časově omezenýma misema. Protože některý časový mise jsou celkem k ničemu a žerou dost perel.
A ještě mě napadlo jestli by šlo vypnout questy, nafarmit perly a opět zapnout questy a pokračovat v plnění.
A ještě mě napadlo jestli by šlo vypnout questy, nafarmit perly a opět zapnout questy a pokračovat v plnění.

Co se týče prvního dotazu, tak jakýkoliv úkol si můžeš vybrat později (nebo aspon zatím jsem nenarazil na žádný, který by nešel). Druhá otázka je zajímavější, tam fakt netuším - zkus to 

Frank Herbert
Frank Herbert
To máš jak kdyby jsi "hrál zadarmo" a až si nafarmil perly tak zapl premium a vyvedl si peníze -> tudíž předpokládám, že to nepujde 

Wyfre - dezertér
Je to celkem dilema jestli těch 150 questů za sebou plnit, jsem ochotný do toho nějaký prachy vrazit ale nechci při 100. questu zjistit, že do toho ještě budu muset narvat litra. Tak nevím, za kolik perel teď máte časováný questy 

Já bych se na tvým místě nechal překvapit 

Frank Herbert
Frank Herbert
Jo jen doufám, že to bude dobrý překvápko
ale mohl bys alespoň naznačit jestli se to pohybuje do dvou stovek nebo to leze i k pětistovce 

Co já měl zatím časové úkoly tak jsem měl do 200 ČP což byli ti na pomoc s rekrutem momentálně mám 98/150. Jeden z těch "dražších" úkolů, ale nečasových byl, že se musí změnit architektura města 

Wyfre - dezertér
A tak to je dobrý, že všechny úkoly za perly nejsou časovaný.
Tak už jsem se definitivně rozhodl, že to splním stůj co stůj ale teď mě trochu štve, že jsem se vybod na ůkol za 20 perel
No co snad alespoň darebacek něco dostane
(podle toho jak to půjde se zříceninama nebo slaným jezerem)
Tak už jsem se definitivně rozhodl, že to splním stůj co stůj ale teď mě trochu štve, že jsem se vybod na ůkol za 20 perel

No co snad alespoň darebacek něco dostane

taky mám jeden nehotový
přišlo mi zbytečný si odhalovat zříceniny první úrovně 

Wyfre - dezertér
No já zatím mám vše, uvidím, co přijde a za jakou cenu.. 

Frank Herbert
Frank Herbert
Hej tak dneska mě tahle hra celkem naštvala questem automatizace výcviku 1, já vůbec nevim proč bych měl dávat 200 perel za automatozaci výroby vojáků,
snad neni problém těch pár budov dvakrát denně obsloužit, to tenhle úkol měli dát až když si založíš 6. město tam by to možná mělo užitek, takhle jen vyhodíš 200 perel a v podstatě nic z toho nemáš. Osobně si myslim, že takhle ze začátku není nikdo schopný získat 200 perel ze zřícenin, to by musel extraluck a najít slané jezero.
Když už bych plnil quest za 200 perel tak už by to muselo fakt stát za to a né, že je odměna prakticky k ničemu, takhle vytáhnou jen pár peněz z nebožáků, kteří to chtějí splnit jen kvůli 150 questům

Když už bych plnil quest za 200 perel tak už by to muselo fakt stát za to a né, že je odměna prakticky k ničemu, takhle vytáhnou jen pár peněz z nebožáků, kteří to chtějí splnit jen kvůli 150 questům

Jak jsem tohle téma otevřel před časem, tak mi po přečtení Vašich příspěvků došlo...
Ten quest si můžete zaplatit teď a jako každý využít (vyzvednout odměnu) až později...
Když budete mít 5 měst a další 2 vlastnění a v každém plno vojenských budov... to bude mazec
(teď lituju, že jsem ten Q projel a nezaplatil).
Já do toho dal zatím 2x sms za 99,- a jednou PaySafe card za 400,- a zatím se držím se slušným zůstatkem ČP na questy a počítám s dalšími nejméně 400,- tak za 2 týdny.
Ten quest si můžete zaplatit teď a jako každý využít (vyzvednout odměnu) až později...
Když budete mít 5 měst a další 2 vlastnění a v každém plno vojenských budov... to bude mazec

Já do toho dal zatím 2x sms za 99,- a jednou PaySafe card za 400,- a zatím se držím se slušným zůstatkem ČP na questy a počítám s dalšími nejméně 400,- tak za 2 týdny.
Temný elf Larim, člen klanu High Society
tak já jsem nyní narazil na automatizace armády, mám splněno 44 questů a již 3x jsem koupil quest za perly, cca 50+50+5
ale tento quest mně jako nováčka dosti štve, zaprvé mé město neodpovídá tomu aby jsem musel plýtvat quest na 10 dnů za 200 perel
jsem tu denně a než se mi vojska za takovou dobu postaví tak klidně mám čas si 2x denně na ně kliknout sám,
takovej žrout peněz je uplně zbytečnej, a jako nováčka mně štve!!!!
být rychlí a kupovat si perly v aukci? - možná ano, proč ne, ale je hovadina kdyz o tento quest nemám nyní zájem aby ubíhal čas do kterého to musím splnit. pokud by jsem ho splnit mněl v klidku by jsem si počkal až budu mít 10 mil bodů a budu moci do aukce. jinak se mi toto zdá jako jen tahání z lidí peněz..
Když mám 45 quest za 200 ČP to jako bude třeba 120tej za 1000 ČP a 130tej za 1400 ČP (to by mně hru natolik znechutilo že by jsem ji už nehrál a neřekl ani žádnému kamarádovy aby se do ní pouštěl)
ale tento quest mně jako nováčka dosti štve, zaprvé mé město neodpovídá tomu aby jsem musel plýtvat quest na 10 dnů za 200 perel
jsem tu denně a než se mi vojska za takovou dobu postaví tak klidně mám čas si 2x denně na ně kliknout sám,
takovej žrout peněz je uplně zbytečnej, a jako nováčka mně štve!!!!
být rychlí a kupovat si perly v aukci? - možná ano, proč ne, ale je hovadina kdyz o tento quest nemám nyní zájem aby ubíhal čas do kterého to musím splnit. pokud by jsem ho splnit mněl v klidku by jsem si počkal až budu mít 10 mil bodů a budu moci do aukce. jinak se mi toto zdá jako jen tahání z lidí peněz..
Když mám 45 quest za 200 ČP to jako bude třeba 120tej za 1000 ČP a 130tej za 1400 ČP (to by mně hru natolik znechutilo že by jsem ji už nehrál a neřekl ani žádnému kamarádovy aby se do ní pouštěl)
Já mám momentálně úkol, změnit architekturu ve všech městech
(bez časového omezení). Každopádně jak tu psal Darebacek, Pokud se ti ten úkol nelíbí plnit ho nemusíš. Ten item není nijak nabušený ba naopak. Později až budeš kupovat itemy v krámku (dříve item stejně nevyužiješ) tak tam najdeš stejné item, né-li lepší. Případně se dají itemy získávat ze zřícenin.
K tvému stávájícímu úkolu. Pokud chceš můžeš si to koupit a využít klidně třeba až za půl roku.... Pokud ovšem chceš, já už má v záloze úkoly 2x -50% výcvik vojsk a automatizaci armády a i speciálních jednotek. Využiji to až když nastane situace že bude méně času na hru nebo nebudu stíhat obskakovat všechny města

K tvému stávájícímu úkolu. Pokud chceš můžeš si to koupit a využít klidně třeba až za půl roku.... Pokud ovšem chceš, já už má v záloze úkoly 2x -50% výcvik vojsk a automatizaci armády a i speciálních jednotek. Využiji to až když nastane situace že bude méně času na hru nebo nebudu stíhat obskakovat všechny města

Wyfre - dezertér
Ad ta architektura - doufám, že se započítá i zpětně, protože už ted mám ve všech městech změněnou a jesti to budu muset měnit ještě jednou, tak se docela naseru 

Frank Herbert
Frank Herbert
Potvrzeno, započítává se to i zpětně 

Frank Herbert
Frank Herbert
tak mi padli další 2 ukoly za 200 ČP každý a každý je na 24hodin
1)
Úkol: Koupit zaklínadlo okamžitého zkoumaní království
odměna: zkoumá všechny bunky ve zvolenem kralovství, - to nevím co přesně je tím myšleno tím královstvím. (já sem třeba v bunce 55 nasouřadnici 32:12 takže asi tak nějak 32:12:55 takže když se posunu na jinou část mapy automaticky mi to ukáže celou mapu ??? jako doly.....????
2)
Ukol: monstra jako dárek
odměna 70% monster ze zřícenin - a to je jako z každé po celou dobu hry a nebo to je jen z jedné a pak už nic? Toto se mi zdá pomněrně solidní ale zase 200 ČP se mi zdá hodně za to
(
1)
odměna: zkoumá všechny bunky ve zvolenem kralovství, - to nevím co přesně je tím myšleno tím královstvím. (já sem třeba v bunce 55 nasouřadnici 32:12 takže asi tak nějak 32:12:55 takže když se posunu na jinou část mapy automaticky mi to ukáže celou mapu ??? jako doly.....????
2)
odměna 70% monster ze zřícenin - a to je jako z každé po celou dobu hry a nebo to je jen z jedné a pak už nic? Toto se mi zdá pomněrně solidní ale zase 200 ČP se mi zdá hodně za to

- galbatoryx
2 nejlepší questy spolu s léčiteli rozhodně bych si je nenechal ujítk0zda píše:tak mi padli další 2 ukoly za 200 ČP každý a každý je na 24hodin
1)
2)
odměna 70% monster ze zřícenin - a to je jako z každé po celou dobu hry a nebo to je jen z jedné a pak už nic? Toto se mi zdá pomněrně solidní ale zase 200 ČP se mi zdá hodně za to(

mistifikace je nej 

To já tu mám teď 24 hodinovku za 500 perel
asi si nechám utéct 2 úkoly no

Wyfre - dezertér
No tak léčitelé s monstrama jsou určitě dobrý ale nevim co je dobrý na zkoumání království za 200 perel, tuhle příležitost jsem si nechal ujít, za to bych dal maximálně tak 50 perel a na víc ti to zobrazí polovinu zřícenin se kterýma nic nenadělášgalbatoryx píše: 2 nejlepší questy spolu s léčiteli rozhodně bych si je nenechal ujít

- galbatoryx
vždycky máš šanci že najdeš jezero nebo zříceninu lvl 7Arseni píše:No tak léčitelé s monstrama jsou určitě dobrý ale nevim co je dobrý na zkoumání království za 200 perel, tuhle příležitost jsem si nechal ujít, za to bych dal maximálně tak 50 perel a na víc ti to zobrazí polovinu zřícenin se kterýma nic nenadělášgalbatoryx píše: 2 nejlepší questy spolu s léčiteli rozhodně bych si je nenechal ujít

mistifikace je nej 

Ten jsem plnil včera... hodinu před koncem jsem ho zaplatil díky jezeru a jedniné vyhrané aukci. Problém byl vyhrát aukci s počtem perel míň než 100.Wyfre píše:To já tu mám teď 24 hodinovku za 500 perelasi si nechám utéct 2 úkoly no
Temný elf Larim, člen klanu High Society
Co to je za Q a jaká je odměna?Wyfre píše:To já tu mám teď 24 hodinovku za 500 perelasi si nechám utéct 2 úkoly no

No tak slaný jezero by bylo samozřejmě dobrý ale jaká je asi pravděpodobnost, že ho zrovna s tímhle najdeš, to si s tím snad našel, že to tak obhajuješ ale nevím k čemu by ti bylo v této fázi hry najít zříceninu 7. úrovně, to by si celej klan zesral armádu a kdoví jestli by to stačilo. Ale vždyť je to úplně jedno, každej na to má jinej názor a někdo za to 200 perel dá a někdo ne, tak o co se dohadovatgalbatoryx píše:vždycky máš šanci že najdeš jezero nebo zříceninu lvl 7

galbatoryx píše:vždycky máš šanci že najdeš jezero nebo zříceninu lvl 7Arseni píše: No tak léčitelé s monstrama jsou určitě dobrý ale nevim co je dobrý na zkoumání království za 200 perel, tuhle příležitost jsem si nechal ujít, za to bych dal maximálně tak 50 perel a na víc ti to zobrazí polovinu zřícenin se kterýma nic nenaděláš
tak to zkoumání byl pěkně blbej quest za 200 perel, sice mi to odhalilo 3 zříceniny level 6 ale k čemu mi to je kdyz sem na to chtěl použít ten druhý ukol 70% monster ale píše mi to že to nelze
Ten útok monster musí být na někoho stejné úrovně jako zřícenina, tzn na váženého pána můžeš poslat pouze útok ze zřícenin 1. úrovně atd...
Wyfre - dezertér
-
Tento quest vymýšleli opravdu lidi z ústavu! Nemám slov jak stupidní to je! FUj! 

Tak FUJkuj, protože až ho splníš, tak dostaneš další, kde je potřeba splnit 200 ukolů 

Frank Herbert
Frank Herbert
A co to dá za artefact? Neříkej, že to bude třeba 3000 vědy,to by bylo fakt vtipnýqakkec píše:Tak FUJkuj, protože až ho splníš, tak dostaneš další, kde je potřeba splnit 200 ukolů

Random artefakt 5. úrovně a u tohohle úkolu se může promeškat až 7 úkolů 

Wyfre - dezertér
Zdůraznil bych to "až"

Frank Herbert
Frank Herbert
Předpokládám, že 5. úroveň je max. nebo je to až do 7.Wyfre píše:Random artefakt 5. úrovně a u tohohle úkolu se může promeškat až 7 úkolů
Ale určitě to už může být celkem zajímavější než těch 2000 vědy ale napadlo mě, že to bude asi 200 úkolů od nuly, že?
To já už tenhle úkol nedostanu, protože když jsem si uvědomil, že odměna z toho prvního je artefact, kterej lze použít jen na hrdinu a něj potřebuješ 5 hvězd, tak sem si řek, že za tu dobu to už nebude asi tak dobrý a nemá cenu do toho cpát prachy, když se mi objevilo osm časových úkolů za den, tak jsem se na to prostě jen vyprd a teď toho můžu jen litovat. Ale co, věřím, že časem seženu ještě lepší artefact než ten kterej by se mi vylosoval

Je to 200 ukolu od nuly . 5 uroven artu je nejvyssi. Jsou potom dokonali arty jeste ,ale to je na dlouhe povidani. A take chtel bych rict ze takovy art stoji asi 150 tisic CP
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Mám dobrou zprávu pro lidi co se vyprdly na 150 questů, dnes se mi aktivoval quest na 200 i když jsem těch 150 nedělal, jen je škoda, že jsem mezitim splnil minimálně 100 úkolů 
EDIT: quest se mi aktivoval po splnění questu "bravurní kuráž hrdiny"

EDIT: quest se mi aktivoval po splnění questu "bravurní kuráž hrdiny"

Během dvou dní mi to nasypalo 4 úkoly v součtu skoro za 500 perel. Teď ta bestie zase svítí.
Stopro tam bude ten úkol za 500 perel :S co tady někdo zmiňoval.
Odmítám klikat na úkoly!
Mimochodem: O čem je ten úkol za 500?

Stopro tam bude ten úkol za 500 perel :S co tady někdo zmiňoval.
Odmítám klikat na úkoly!
Mimochodem: O čem je ten úkol za 500?
Tak jsem to nevydržel a kliknul: 3 úkoly celkem za 550 perel. Čas 1 den a 2x týden.
To mi přijde hodně.
To mi přijde hodně.
To není vůbec hodně, počkejte později 

Frank Herbert
Frank Herbert
Tak já jsem měl asi smůlu - ještě jsem něměl ani 60 úkolů hotových a už na mě vyskočil sedmý za ČP. Jeden jsem dal, protože se mi hodil, ale ostatní mi přišly dost nevýhodné (pár vojáčků za 20 ČP apod.), takže konečná v tomhle questu...
Zrovna ten úkol za 20 ČP je nejvíce v pohoděbouncer píše:Tak já jsem měl asi smůlu - ještě jsem něměl ani 60 úkolů hotových a už na mě vyskočil sedmý za ČP. Jeden jsem dal, protože se mi hodil, ale ostatní mi přišly dost nevýhodné (pár vojáčků za 20 ČP apod.), takže konečná v tomhle questu...

Republika 2/3
Zatím jsem měl úkol nejvíc za 3 000 ČP 

Frank Herbert
Frank Herbert
-
Tahle hra mě baví je super ,ale kupovat ČP nějak nechápu rvát nemalý peníze do virtuální hry co z toho jen přední místa ve statistikách... 

tak to se zřejmě na těch 200 vyprdnu jako na 150 Q
myslím,že když si člověk spočítá kolik do toho vrazí,tak ho možná vyjde koupě itemu laciněji 

No s tim tempem co člověk úkoly dostává bys těch 200 plnil ještě příští rokhenry píše:tak to se zřejmě na těch 200 vyprdnu jako na 150 Qmyslím,že když si člověk spočítá kolik do toho vrazí,tak ho možná vyjde koupě itemu laciněji

EDIT: a u žádný online hry rok nevydržim, tak proč cpát tisíce perel do nesmyslných questů

Arseni píše:No s tim tempem co člověk úkoly dostává bys těch 200 plnil ještě příští rokhenry píše:tak to se zřejmě na těch 200 vyprdnu jako na 150 Qmyslím,že když si člověk spočítá kolik do toho vrazí,tak ho možná vyjde koupě itemu laciněji
EDIT: a u žádný online hry rok nevydržim, tak proč cpát tisíce perel do nesmyslných questů
asi to tak nějak bude, jinak kolik stojí přilba boha nevím , ale komplet boha stojí nějakých 350 tisíc Kč, no nekup to

to nn nejlevnejsi artefakt 5urovne je myslim za 150 000 perel a s uverem za 75 000 perel a to ta helma nenihenry píše:tak to se zřejmě na těch 200 vyprdnu jako na 150 Qmyslím,že když si člověk spočítá kolik do toho vrazí,tak ho možná vyjde koupě itemu laciněji
Per aspera ad astra
Zdarec. Jako z 50 úkolů mám už 4 neplněný. Protože každý týden to chce po mě ČP za 200 do úkolů, ale jako nebudu podporovat server takovýma částkami se srovnáním kolik stojí originální Ačková hra. Tady aby člověk házel jako začátečník nehorázný pálky.
Tohle je absolutní šílenost
Tohle je absolutní šílenost

Tak podle toho co zde čtu jako nováček , ta se mi absolutně nevyplatí jako začátečníkovi nakupovat jedinou černou perlu , páč pokud do toho neplánuji narva tisíce , tak mi to ve výsledku stejně nepomúže tuto odměnu získat , páč to stejně někde sprasím .
Čekal bych spíše , že za tyto qesty budu perly dostávat , než že mě bude nutit je to kupovat .
Čekal bych spíše , že za tyto qesty budu perly dostávat , než že mě bude nutit je to kupovat .

Není spravedlnost , jsem jen já
-
Ta helma stojí 100k a získat se dá cca za 6k...maflek píše:to nn nejlevnejsi artefakt 5urovne je myslim za 150 000 perel a s uverem za 75 000 perel a to ta helma nenihenry píše:tak to se zřejmě na těch 200 vyprdnu jako na 150 Qmyslím,že když si člověk spočítá kolik do toho vrazí,tak ho možná vyjde koupě itemu laciněji
Klid, je to jenom hra :o)
Tak máte úplnú pravdu, je to iba na vyťahanie peňazí, pretože hneď ako som si zaplatil predplatné a ostali mi ČP, hneď mi program nasypal úkoly za 100 a 200 ČP aby som ich okamžite minul, potom na 24 hodinové aby som ako blbec kúpil a samozrejme keď som kúpil ma teraz zasypal 4 úkoly za 100 +200 + 150 + 50 myslím, ale to je už neúnosné, presne vidia kto im sype a hneď toho zneužívajú, nespravia to normálne že raz za týždeň aby človek platil, nie tlačia na nás a kazia pritom hru, pretože ok bol som ochotný niečo do toho investovať, tak normálne ako na zábavu, ale nie aby niekto ZO MŇA ŽMÝKAL A ŽMÝKAL.
Veľmi zaujímavé, že ma zasype naraz potom ako som vložil prachmi questami viď hore, žiaľ dajte si bacha, čim viac platíte, tým viac to chce z Vás žmýkať.
U mňa NEGATÍV !!!
Veľmi zaujímavé, že ma zasype naraz potom ako som vložil prachmi questami viď hore, žiaľ dajte si bacha, čim viac platíte, tým viac to chce z Vás žmýkať.
U mňa NEGATÍV !!!
Nikdo tě nenutí čp kupovat a úkoly plnit
to dávkování úkolů je automatický.. holt kdo je ochoten platit tak platí, kdo ne tak ne 

Frank Herbert
Frank Herbert
To máš pravdu, ale všetko snáď za rozumnú cenu, nie že mám splnených cca 80/150 a zasype ma tolkými questami, že si môžem vybrať, vraziť Ďalšie prachy ( nevyhral som Lotto že by som mohol obdeň vkladať prachy stále ) a čakať a predpokladať, že samozrejme o pár dni to bude pýtať oveľa viac peňazí, až sa na to človek vykašle a pokazí mu to celý dobrý dojem z hry....
BTW : Pred asi 6 týždňami, keď som začínal sa mi to veľmi páčilo, ale keď vidím a čítam, že to bude stále len a len ťahať z teba prachy.....
Čím viac dostávam nezmyselných nákupov za 200 ČP, tým viacej si nadávam že som si zaplatil na pol roka.....
A ešte minimálne už 20 questov som si musel zaplatiť, pretože keď začínaš, tak nie je možné toľko zrúcanín nájsť azískať ČP, ako tu niekto písal, je to proste HROZNÉ.... a keby to aspoň bolo že to dá čas týždeň na splnenie ale nie 24 hod, to je proste čisté ryžovanie, to predsa musí veľa hráčov (( ktorý začínajú ako ja ) odradiť, takže všetci nový, radšej si trikrát premyslite a potom kupujte predplatné.
BTW : Pred asi 6 týždňami, keď som začínal sa mi to veľmi páčilo, ale keď vidím a čítam, že to bude stále len a len ťahať z teba prachy.....
Čím viac dostávam nezmyselných nákupov za 200 ČP, tým viacej si nadávam že som si zaplatil na pol roka.....
A ešte minimálne už 20 questov som si musel zaplatiť, pretože keď začínaš, tak nie je možné toľko zrúcanín nájsť azískať ČP, ako tu niekto písal, je to proste HROZNÉ.... a keby to aspoň bolo že to dá čas týždeň na splnenie ale nie 24 hod, to je proste čisté ryžovanie, to predsa musí veľa hráčov (( ktorý začínajú ako ja ) odradiť, takže všetci nový, radšej si trikrát premyslite a potom kupujte predplatné.
ukol za 200 čp je v pohodě
hele máš tyto možnosti:
- neplnit ukoly
- kupovat čp za svoje
- kupovat za zlato v aukci (třeba za zlato z klanu)
- farmit ze zřícenin (tam už toho moc není)

- neplnit ukoly
- kupovat čp za svoje
- kupovat za zlato v aukci (třeba za zlato z klanu)
- farmit ze zřícenin (tam už toho moc není)

Frank Herbert
Frank Herbert
To ako získať ČP viem to mi nemusíš písať...
Ale jednoducho prečo to tu nikto nenapíše že plniť 150 úkolu za sebou treba investovať toľko a toľko peňazí, pretože NOVÍ HRÁČI nemajú šancu dobiť slané jazero, a podobne, som len na druhej úrovni mám splnených ako som písal 80 Questov a KONČÍM s tým, lebo to vypadá minimálne na ďalších 200-300 eur investície keby takýmto tempom 24 hodinových questov, takže píšem pre ďalších ako som bol ja čo naivne si mysleli že ich to vyjde do 50 max 100 eur tie "platené" questy ( sám musíš uznať že to proste z hry nejde získať denne resp. obdeň toľko ČP, myslím ako začiatočník, a to pritom som každý deň pri hre dlhé hodiny býval doteraz...., takže preto píšem platené Questy)
Takže noví hráči, radšej to ani nezačnite plniť a platiť občas, lebo potom to na Vás začne chrliť questy a budete SKLAMANÝ ako ja.
Ale jednoducho prečo to tu nikto nenapíše že plniť 150 úkolu za sebou treba investovať toľko a toľko peňazí, pretože NOVÍ HRÁČI nemajú šancu dobiť slané jazero, a podobne, som len na druhej úrovni mám splnených ako som písal 80 Questov a KONČÍM s tým, lebo to vypadá minimálne na ďalších 200-300 eur investície keby takýmto tempom 24 hodinových questov, takže píšem pre ďalších ako som bol ja čo naivne si mysleli že ich to vyjde do 50 max 100 eur tie "platené" questy ( sám musíš uznať že to proste z hry nejde získať denne resp. obdeň toľko ČP, myslím ako začiatočník, a to pritom som každý deň pri hre dlhé hodiny býval doteraz...., takže preto píšem platené Questy)
Takže noví hráči, radšej to ani nezačnite plniť a platiť občas, lebo potom to na Vás začne chrliť questy a budete SKLAMANÝ ako ja.
Nájde sa tu niekto zo skúsených dlhoročných hráčov, ktorému sa podarilo SPLNIŤ 150 úkolú za sebou, a bude taký dobrý a napíše koľko ho to REÁLNE stálo peňazí ???
Veľmi pekne ďakujem.
Veľmi pekne ďakujem.
Jeden hráč spočet, že by to mělo být cca 9 400 perel, tak si můžeš spočíst kolik ta helma zhruba stojí 

OK, vďaka, konečne mám aspoň dáke info.
ahoj splnění 150 je celkem složité téma něco jsem si přečetl na Black Gem Lov
pokud chcete odkaz tak mi napište ve hře.
jinak mrkněte se kolik ta helma stojí čp a určitě Vám ji vývojáři ML nedají za pár stovek čp
GL já jsem tenhle úkol vzdal jak začaly chodit Q za 300 a více čp 
ano tento Q je určený na útratu čp a je jedno zda je koupíte nebo získáte jinak, ale pokud budete mít štěstí tak tu helmu můžete získat třeba za 640čp borec na německém serveru ve 150 utratil 640čp.
jiný borec na anglickém serveru jí na koncí 150 koupil za 9400čp tzn ušetřil 600 čp, ale získal i jiné věci, které souvisí s Q, které dostáváš
hold záleží na hráči zda chce investovat čas,peníze do toho Q
pokud chcete odkaz tak mi napište ve hře.
jinak mrkněte se kolik ta helma stojí čp a určitě Vám ji vývojáři ML nedají za pár stovek čp

ano tento Q je určený na útratu čp a je jedno zda je koupíte nebo získáte jinak, ale pokud budete mít štěstí tak tu helmu můžete získat třeba za 640čp borec na německém serveru ve 150 utratil 640čp.
jiný borec na anglickém serveru jí na koncí 150 koupil za 9400čp tzn ušetřil 600 čp, ale získal i jiné věci, které souvisí s Q, které dostáváš
hold záleží na hráči zda chce investovat čas,peníze do toho Q