Tato hra je blbost

Odpovědět
Zpráva
Autor
PEPIJK

Tato hra je blbost

#1 Příspěvek od PEPIJK »

Tato hra je ta největší blbost co mohla být ale musím nahrat 2 level aby mi to na sponzoru dalo bonusy
Arseni

Re: Tato hra je blbost

#2 Příspěvek od Arseni »

Tak to máš jen tak půl hoďky :)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Tosnadne

#3 Příspěvek od Tosnadne »

PEPIJK píše:Tato hra je ta největší blbost co mohla být ale musím nahrat 2 level aby mi to na sponzoru dalo bonusy
Když se pořádně zamyslíš.. která hra není "BLBOST" :?:
Wyfre

#4 Příspěvek od Wyfre »

Hlavně, že sis vylil své problémy na foru. Když se ti hra nelíbí, máš si odklikat co potřebuješ a zase se smazat a nemusíš se zde takhle zviditelňovat. Hlavně když to napíšeš do subfora "co se vám na hře nelíbí" a nenapíšeš proč je to podle tebe blbost.
Wyfre - dezertér
Rudonius

#5 Příspěvek od Rudonius »

mohl by mi někdo laskavě říct,jak se mohu bránit,když na mě někdo přijde s tisícovými armádami???nastavení hry je totálně idiotské,tituly získám v této primitivnosti úplně snadno,ale nikdy jsem neslyšel,aby hráč byl získáním titulu znevýhodněn,protože na něj dorazí idiot s tísícovými armádami a rázem končím se hrou,nebot znovu vše nebudu budovat.měli by se admini nad tím trošku zamyslet asi.
Arseni

#6 Příspěvek od Arseni »

Rudonius píše:mohl by mi někdo laskavě říct,jak se mohu bránit,když na mě někdo přijde s tisícovými armádami???nastavení hry je totálně idiotské,tituly získám v této primitivnosti úplně snadno,ale nikdy jsem neslyšel,aby hráč byl získáním titulu znevýhodněn,protože na něj dorazí idiot s tísícovými armádami a rázem končím se hrou,nebot znovu vše nebudu budovat.měli by se admini nad tím trošku zamyslet asi.
Mno z tvého příspěvku je zjevné, že se v principech hry řádně nevyznáš, přečti si ve wiki pořádně článek o kodexu cti, taktéž tu máš výpomoc starobylích a zaklínadlo lítost, které ti ve správný čas pomůžou. :)
qakkec

#7 Příspěvek od qakkec »

To je problém 95% lidí - neschopní si otevřít wiki a vše si tam najít :roll:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
jirkam

#8 Příspěvek od jirkam »

Arseni píše:
Rudonius píše:mohl by mi někdo laskavě říct,jak se mohu bránit,když na mě někdo přijde s tisícovými armádami???nastavení hry je totálně idiotské,tituly získám v této primitivnosti úplně snadno,ale nikdy jsem neslyšel,aby hráč byl získáním titulu znevýhodněn,protože na něj dorazí idiot s tísícovými armádami a rázem končím se hrou,nebot znovu vše nebudu budovat.měli by se admini nad tím trošku zamyslet asi.
Mno z tvého příspěvku je zjevné, že se v principech hry řádně nevyznáš, přečti si ve wiki pořádně článek o kodexu cti, taktéž tu máš výpomoc starobylích a zaklínadlo lítost, které ti ve správný čas pomůžou. :)

nevim ale souhlasim že když si mě někdo vyhlídne se statisícovými armadamy tak neudělam nic,
a nepomuže ani vypomoc starobylích,tu mi převalcuje jako nic,
Modesty

#9 Příspěvek od Modesty »

Ono totiž nejde spoléhat jen na pomoc ve hře, ano, lítost odradí 95% lidí od toho, aby na tebe zaútočili, ale těch 5% si tě rádo podá. Smůla je, když je máš tak říkajíc za barákem. Na tohle pomůže jedině chrám a nebo se vracej z útoků do zavřené brány. Ujišťuju tě, že pokud si na tohle nebudeš dávat pozor, tak ti tu armádu čas od času někdo sundá.
Arseni

#10 Příspěvek od Arseni »

nevim ale souhlasim že když si mě někdo vyhlídne se statisícovými armadamy tak neudělam nic,
a nepomuže ani vypomoc starobylích,tu mi převalcuje jako nic,
Výpomoc starobylích ti sice už teď proti TOP armádám nepomůže ale myslim, že zde proto aby tě ochránila zezačátku než se pořádně rozkoukáš a do maršála ti nikdo starobylí zničit nemůže, to že si je někdo koupí při turnaji ikdyž ví, že mu nepomůžou je jeho věc. ;)
pokud jde o zaklínadlo lítost, tak je pravda, že proti TOP armádám zdaleka nestačí pokud jste zelenáč a to dokonce i pokud máte kombinaci záštity starobylích a lítosti ale myslim si, že takový problém musí být snad ve skoro každý podobný hře. Pokud chceš přežít čerstvého suzeréna bez velkých ztrát, tak se musíš naučit chránit si armádu a věř, že se ti to do budoucna bude setsakramentsky hodit. ikdyž tě může seshmanout i s lítostí, tak to nic nemění na tom, že na to musejí poslat enormní armádu a pokud jim několikrát uhneš, tak toho pravděpodobně nechají, protože to pro ně nebude mít cenu kvůli pár bodíkům, ono to taky není tak jednonuchý, protože čím větší armáda, tím větší výdaje na gáži a oni nemůžou kolik dní stepovat na jednom místě jestli by náhodou nevyšlo pár bodíků u tebe.
qwa

#11 Příspěvek od qwa »

mápravdu je to blbost :lol:
qakkec

#12 Příspěvek od qakkec »

A ty tady nespamuj posty se stejným obsahem ;)
Frank Herbert
satan92

#13 Příspěvek od satan92 »

Tato hra je jenom na tahání peněz z lidí.
qakkec

#14 Příspěvek od qakkec »

To je každá hra ;-)
Frank Herbert
Arseni

#15 Příspěvek od Arseni »

A proč by tu hru asi jinak dělali? určitě né proto aby prodělali :roll:
Odpovědět