Koukam ze na servru probehly zmeny, a zrejme se objevil novy spravce. Dnes jsem dostal dopis :
Dobrý den,
Podobné slogany narušují pravidla hry.
Nákup a prodej herních hodnot ve hře je zakázán (kromě zásob na trhu).
Slogan byl změněn, dostáváte roubík na 3 dny.
Mějte se hezky.
Tak zkusim neco vysvetlit. Pod sloganem koupim SJ, nabizi se moznost to SJ nekomu predat s tim ze dostane za to nejakou cast z toho SJ a bude mit mocneho spojence ktery mu pomuze pri obrane. Nikdo nenabizi realne penize atd, a nemate zadne dukazy ze je to mysleno jinak, a to znamena ze to neni poruseni pravidel. Na ruskych servrech je to bezny slogan ktery ma skoro kazdy . Nelibi se mi pristup ceske podpory, a proto posilam stiznost na ruskou spravu, a myslim si ze nebudu sam.
Roubik na 3 dny ???
Roubik na 3 dny ???
Naposledy upravil(a) Haron1 dne 16 zář 2013, 19:16, celkem upraveno 1 x.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Re: Roubik na 3 dny ???
Větší a rychlejší úspěch bude mít zpráva na správu.. ale písnu darebackovi aby se sem mrknul 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
no je to jako za komunistu, nelibi se jim slogan , a hned rozdavaji roubiky aniz by se na to vubec zeptali
Dobrý den,
Jakýkoliv nákup a prodej herních hodnot je zakázán. Podobné věci nelze psát ve sloganech, názvech měst atd. Trestá se to velice přísně.
Jakýkoliv nákup a prodej herních hodnot je zakázán. Podobné věci nelze psát ve sloganech, názvech měst atd. Trestá se to velice přísně.
Dobre, zrejme zapominate kdo vam plati penize , a nejak jste se zasedli na nas klan , tak to s tim neco rychle udelame, protoze uz me to prestalo bavit. Hezky den
Darebacek píše:Dobrý den,
hm... kdyby jste radši pořádně hlídali sprosté názvy měst... hrač dracipica kousek ode mě sice dostal ban, ale jeho krásný název města si děti můžou číst dál!!!!!!!
Harone1, oba dva víme, že toto tvé vysvětlení "nákupu SJ", co jsi napsal nahoře, není pravda. Ty už jsi jak ti politici, co vysvětlují všem zcela jasnou věc absurdní pohádkou
No, vždy se najde někdo, kdo jim to uvěří... Tak už je mi jasné, proč jste doposud dostávali jen ban na pár dní, zatímco ostatní dostali ban za stejný prohřešek navždy... Vysvětlil jsi mi to v jednom ze svých příspěvků k tomuto tématu. Viz slovní spojení "kdo vám platí peníze"... To, že máš peníze a můžeš je tady utrácet ještě neznamená, že pro Tebe platí jiná pravidla. Bohužel to tak ale funguje nejenom tady, ale i ve skutečném světě. Bez protekce ze strany správy hry by tu už polovina hráčů tvého klanu dávno nehrála, protože by byla zabanovaná natrvalo. Od samého začátku využíváte mezer v pravidlech hry (případ Ozunu např.), systematicky podvádíte s multivodstvím (vzpomínám si snad na 6 hráčů tvého klanu, co za toto dostalo už ban)... To všechno až do nedávna s tichou podporou správy hry, která na Vás byla velmi mírná v případě, že zjistila porušení pravidel hry... Na tvém místě bych na správu hry nenadával, ale velmi jí děkoval za její zcela očividnou podporu tvého klanu. Zkrátka peníze hýbou světem...

Nikomu jsem nenabizel realne penize za SJ, fungovalo to tak jak jsem popsal , hrac mi predal SJ, ja mu pak ho predal spatky a poskytnul obranu. Roubik na 3 dny (ja osobne dostal na 7 za tohle) to je prilis tvrdy trest, hlavne ze skoro kazdy hrac ma anglicke italske slogany, nikdo nevi co je tam napsano a za to roubiky nedostavaji. Ale kdyz nekdo napise russky slogan , tak hned je zle. Od sameho zacatku administrace je zasedla na nas , a mame daleko vetsi postihy nez ostatni . O jakych banech mluvis ? Napis sem niky suzerenu kteri maji zablokovanej ucet (senchu nepocitej s nim to vubec jeste neni jasne). A to si pis ze nas kotroluji kazdy den .A byl bych rad take kdybys predlozil nejake konkretni dukazy pred tim nez psat blabolyMartanek píše:Harone1, oba dva víme, že toto tvé vysvětlení "nákupu SJ", co jsi napsal nahoře, není pravda. Ty už jsi jak ti politici, co vysvětlují všem zcela jasnou věc absurdní pohádkouNo, vždy se najde někdo, kdo jim to uvěří... Tak už je mi jasné, proč jste doposud dostávali jen ban na pár dní, zatímco ostatní dostali ban za stejný prohřešek navždy... Vysvětlil jsi mi to v jednom ze svých příspěvků k tomuto tématu. Viz slovní spojení "kdo vám platí peníze"... To, že máš peníze a můžeš je tady utrácet ještě neznamená, že pro Tebe platí jiná pravidla. Bohužel to tak ale funguje nejenom tady, ale i ve skutečném světě. Bez protekce ze strany správy hry by tu už polovina hráčů tvého klanu dávno nehrála, protože by byla zabanovaná natrvalo. Od samého začátku využíváte mezer v pravidlech hry (případ Ozunu např.), systematicky podvádíte s multivodstvím (vzpomínám si snad na 6 hráčů tvého klanu, co za toto dostalo už ban)... To všechno až do nedávna s tichou podporou správy hry, která na Vás byla velmi mírná v případě, že zjistila porušení pravidel hry... Na tvém místě bych na správu hry nenadával, ale velmi jí děkoval za její zcela očividnou podporu tvého klanu. Zkrátka peníze hýbou světem...
Porad nechapu co beres do huby Ozunu, hrac prenechal svuj ucet jinemu hraci ktery tady nehral pred tim, je to poruseni pravidel ale jenom ze strany ozunu, nemel ten ucet prenechavat ,a pak nicit to co bylo vybudovane tim hracem . Spoustu hracu tady opustili hru , a prenechaly svoji armadu kamaradum aby mohli naexpit hrdiny, je to normalni vec, urcite za rok,dva na to prijdes.
Nebudu to dal rozebirat, spoustu lidi , se kteryma jsem se tady na zacatku hadal, pochopili to a normalne s nima komunikujeme, ale bohuzel jsou tady i takove ktere denne pisou stiznosti na spravu a premysleji jak nas vyhodit ze servru . Casem odejdeme pokud se nic nezmeni ze strany administrace , a pak tobe armadu znici nekdo jiny , protoze vzdy se najde nekdo kdo bude silnejsi . Nebude klan COD, nejsilnejsi klany uzavrou mezi sebou mir, vsichni budou behat na zriceniny v klidu a vyvadet penize . Bude to idylka do doby nez administrace zjisti ze je v minusu