Otazka
Otazka
Ahoj lidi dneska sem hral my lands a kolem 19:00 mi ne uz prestalo fungovat a nejde mi to uz nacist nevite co stim mam delat.? kdyztak mi napiste na email batrs14@seznam.cz predem dekuji za odpovedi doufam ze uz zjistim cim to muze bejt protoze dost ztracim a zbytecne se zdrzuji
Re: Otazka
Za prvý zkus změnit změnit prohlížeč, google chrom mívá obecně problémy s těmito hrami, z mých zkušeností je Firefox spolehlivý. Pokud to problém nevyřeší, promaž cache a cookies prohlížeče (ctrl+shift+delete), pokud to stále nepůjde zkus nějaký program na pročištění počítače, např. ccleaner, Iobit atd.
ahoj a to znamena co to cookies.? pouzivam mozila firefox a stejnak to nejde pres 2 a pul hod se to snazim spustit
Cookies jsou soubory obsahující informace, který si server ukládá na tvůj počítač k pozdějšímu použití. A jak psal Arseni, klávesovou zkratkou ctrl+shift+delete v prohlížeči vyvoláš okno ve kterým si v detailech můžeš upřesnit co všechno se má promazat (Arseni radí casch, což je mezipaměť, a cookies) a jde vybrat i období za který se má promazávat.
Pokud máš firefox můžeš zkusit třeba internet explorer, prohlížečů je nepřeberné množství. Já jsem s firefoxem nikdy neměl problémy asi jde o údržbu 

Měl sem ten samej problém. Připojil sem se na každou web. stránku, jen ne na ML. Psal sem i na support, jestli mi nemůžou poradit, ale do teď mi nepřišla od nich odpověď (4 dny). pak sem tady někde na fóru našel, že pomůže promazat mezipaměť a problém byl po dvou dnech vyřešen
. Mezitím mi dolphin zrušila armu
( to jen aby věděla, že to nebylo jejím válečnickým umem, když ju dávám každej den do chrám a najednou jí nechám armu napospas
. A aby toho nebylo málo, sencha zruší téměř všechny zrcadla
). Hold technika je někdy sviňa a pokud nevíš jaká páčka (se má zmáčkonout), čekej potíže