věrný kamarad-hrdina je lepší než 100 sluhů

Diskuse o questech mezi hráči.
Zde se můžete zeptat hráče kdy a jaký quest přichází, nabídnout vlastní výklad, poradit se jak ho splnit nejlépe atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tygrid

věrný kamarad-hrdina je lepší než 100 sluhů

#1 Příspěvek od Tygrid »

Věrný kamarad-hrdina je lepší než 100 sluhů

Má tento úkol nějaký podmíněný spouštěč, nebo hrdinu mám už chvíli a samotný úkol jsem nedostal. Ostatní co znám ho dostali. Nějaké nápady? Nebo jen proste chyba ve hře...
Zkusil jsem znovu postavit Hospodu, ale nepomohlo to.
Děkuji za odpověd.
Arseni

Re: věrný kamarad-hrdina je lepší než 100 sluhů

#2 Příspěvek od Arseni »

Pokud si dobře pamatuji, tak spouštěč je stát se suzerénem, jak je teď hrdina možný od kapitána, tak jsi prostě hrdinu získal dřív než s tím programátoři předtím počítali :)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Tygrid

#3 Příspěvek od Tygrid »

Arseni píše:Pokud si dobře pamatuji, tak spouštěč je stát se suzerénem, jak je teď hrdina možný od kapitána, tak jsi prostě hrdinu získal dřív než s tím programátoři předtím počítali :)
To se mi nezdá, kámošům co mají titul kapitán a velmistr tento úkol najel. Mozná ho získali za dne po mě, ale to už museli mít připravené úkoly, když povolili hrdinu snad :/
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

Tak to nevím jak to upravili ale pamutuju si, že já ten úkol dostal poté co jsem se dostal na suzeréna, je možný, že to vázne na nějakým questu, tak ti můžu jen poradit splnit co nejvíc questů.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Odpovědět