Jak se upgraduje přisluhovač
Jak se upgraduje přisluhovač
Ahoj, mám takový dotaz. Pokud mám nějaký počet přisluhovačů a osvojím si vědu Nosič 2. Upgradujou se i již vlastnění přisluhovači automaticky nebo je nutné je nějak docvičit?
Re: Jak se upgraduje přisluhovač
Věda ti bude svítit zeleně s komentem, že vědci potřebují tvoji pomoc. Po kliku na vědu budeš muset zaplatit suroviny, které budou jako rozdíl mezi cenou cvičení úrovně tvé současné jednotky a té vylepšené a to krát počet jednotek, které už máš.
Tohle je důvod, proč je priorita vyzkoumat jednotky a až potom je hromadně cvičit - vyhneš se nutnosti mít pak hromadu surovin na vylepšení v případě, že jich máš už vycvičených hodně.
ps: pokud ale vyzkoumáš jednotku na 3. a pak si vezmeš odměnu z úkolu, tak dostaneš jednotky na té úrovni, kterou máš vyzkoumanou.
Tohle je důvod, proč je priorita vyzkoumat jednotky a až potom je hromadně cvičit - vyhneš se nutnosti mít pak hromadu surovin na vylepšení v případě, že jich máš už vycvičených hodně.
ps: pokud ale vyzkoumáš jednotku na 3. a pak si vezmeš odměnu z úkolu, tak dostaneš jednotky na té úrovni, kterou máš vyzkoumanou.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Re: Jak se upgraduje přisluhovač
Díky moc, tohle jsem potřeboval vědět