Zdravim všechny,
Mel bych napad,ktery by usnadnil nakup jednotek.
Hodila by se tabulka,kde by byla videt dostupnost vsech jednotkek ve vsech budovach s moznosti nakupu v kazde budove zvlast a taky ve vsech najednou.Byly by fajn dve,jedna na bojove a jedna na nebojove jednotky.
Neco podobneho jako v Heroes of Might and Magic - jiste kazdy strateg zna a miluje.
Proklikavani jednotlivych budov je po case zdlouhave a otravne.
Taky by se sikla moznost cmarat poznamky do mapy a na hrady ostatnich hracu.
Doufam,ze jsem to napsal srozumitelne a nejsou to nesmyslne nerealizovatelne veci.
Hraju teprve chvili a jeste nemam takovou orientaci ve hre a vsem kolem ni.
Dekuji za vsechny reakce na tuto pro me velice vysilujici zpravu.
Tabulka Jednotek
-
Re: Tabulka Jednotek
To by bylo super, ale kdo by kupoval automatickej výcvik za perly, kdyby šlo vše objednat jednim kliknutim?
Klid, je to jenom hra :o)
Zdarec Bubeniku,si z Kladna jo ?To se mas,taky ziju v tyhle zumpe.
K tem jednotkam - myslel jsem to tak,ze by si je hrac musel dal kupovat sam manualne,ale udelal by to v jedny tabulce.
Je to usetreni sice jenom par vterin casu,ale pri dlouhodobym hrani jsou to hodiny - asi tvuj pripad,kdyz vidim kde jsi v zebricku.

K tem jednotkam - myslel jsem to tak,ze by si je hrac musel dal kupovat sam manualne,ale udelal by to v jedny tabulce.
Je to usetreni sice jenom par vterin casu,ale pri dlouhodobym hrani jsou to hodiny - asi tvuj pripad,kdyz vidim kde jsi v zebricku.

Jak píše buben - takhle tě to víc motivuje k nákupu automatického cvičení jednotek 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
-
Jenže nákup automatickýho výcviku je právě od toho, aby si nemusel zdlouhavě klikat. Když máš třeba město plný špionů, vyšpehuješ pár lidí a pak musíš proklikat třeba 30 budov, aby si všechno dotrénoval. Takhle si můžeš koupit automatickej výcvik a když máš ve městě dost surovin a obyvatel, padlí špioni se ti doténovávaj sami. Kdyby se dalo všechno jednoduše odkliknout v jedný tabulce, asi by si moc lidí automatickej výcvik nezaplatilo...Melomordt píše:Zdarec Bubeniku,si z Kladna jo ?To se mas,taky ziju v tyhle zumpe.![]()
Klid, je to jenom hra :o)