! | moderátor qakk: |
prosím vol smysluplnější název tématu - má vypovídat o obsahu přízpěvku ![]() |
blokace účtu
blokace účtu
dobry den chtel bych se zeptat kamarad se zaregistroval a pak to chtel zrusit ale nenasel jak ma zrusit ucet tak se zaregistroval znovu a ma tet zablokovany ucet prosim o radu
Re: blokace účtu
Celý účet zrušit nejde, pouze hra na aktuálním serveru - přihlaš se na mlgame.cz, klikni na malou šipečku směřující dolů (je hned pod tou velkou zelenou šipkou, kterou se dostaneš na server) a v rozbalené nabídce klikni na červený křížek.
Pro případné odblokování účtu napiš na správu nebo darebackovi.
Pro případné odblokování účtu napiš na správu nebo darebackovi.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
byl mi zablokovan účet z důvodu multivodství, ani nevím co to je. může mi to někdo vysvětlit? 

Multivodství znamená, že má jeden hráč více něž jedno království, které provozuje z jednoho počítače.
ale já mám účet jenom jeden, do hry mě pozvala sestra a jediný čím jsem se teda provinila je to že jsem si účet založila ze stejného počítače na kterém hraje ona. to je hodně uhozený

je to tak - napište na správu ve hře nebo darebáčkovi tady na foru (správa ve hře bude asi rychlejší), vysvětlete situaci a měli by vás odblokovat. pokud budete hrát z jednoho PC, tak je taky omezení, že si nesmíte nijak pomáhat, nebýt spojenci a nebýt v klanu.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert
Dobry den,jsem zaregistrovany na hre a dnes my prislo ze mam zaplatit jeden dolar ohledne multivodictvy.CHtel bych se zeptat zda se to da nejak zrusit,mam jeden ucet a ani jsem neskousel delat jinej.Kamadarad my poslal odkaz pomoci facebooku.Myslel jsem ze hra je zdarma a tet mne to hodne sklamalo.Poradte prosim co stim,moc rad bych hru hral dal.Jsem si naprosto jisty ze mam jen jeden ucet.
Dekuju za odpoved.
Dekuju za odpoved.
Pro jeden dolar - bylo to už zrušeno.