quest zajetí hrdiny

Diskuse o questech mezi hráči.
Zde se můžete zeptat hráče kdy a jaký quest přichází, nabídnout vlastní výklad, poradit se jak ho splnit nejlépe atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bramberk

quest zajetí hrdiny

#1 Příspěvek od Bramberk »

Ahojky,splnil jsem ouest ,zajmout znamená useknout hlavu, což je 5000/hod ve vědě na 5 dnů.Odměnu jsem přijal.Rychlost mě nenaběhla.Poradí mi někdo?Naskočilo mě normálně zajetí dalších deseti hrdinů.
Arseni

Re: quest zajetí hrdiny

#2 Příspěvek od Arseni »

A neměl jsi zrovna aktivní +5000 vědy z jiného questu? V tom případě by se ti těchto 5000 vědy prodloužilo namísto aby přibylo.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
BubeniCZECH

#3 Příspěvek od BubeniCZECH »

Arseni píše:A neměl jsi zrovna aktivní +5000 vědy z jiného questu? V tom případě by se ti těchto 5000 vědy prodloužilo namísto aby přibylo.
To neni pravda, jednotlivý odměny se sčítaj. Spíš de jen o prodlevu. Někdy chvíli trvá, než se bonusy započítaj. Když sem vstoupil do klanu, taky se mi bonus +250/hod přičet až po nějaký době...
Klid, je to jenom hra :o)
qakkec

#4 Příspěvek od qakkec »

Ale fakt se tu někde řešilo, že jsou ale odměny, který prodlužují ti předchozí.. I když třeba odměna za učně běží současně.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
BubeniCZECH

#5 Příspěvek od BubeniCZECH »

No ono co se píše na foru ne vždy koresponduje s tim, jak funguje hra. Já vim, že sem měl asi dvě odměny z questů a jednu za učně a všechny běžely současně...
Klid, je to jenom hra :o)
Odpovědět