Nejsem zrovna puritán ale co je moc to je moc 44-7-9
Tak už je to dobrý bud to vzdal nebo byl smazán.

Název města a nick hráče
Název města a nick hráče
					Naposledy upravil(a) wikicz dne 05 led 2013, 07:35, celkem upraveno 1 x.

Re: Název města a nick hráče
hmm... Někde je i hráč "kulohryz"  

co je špatnýho na kulohryzovi ??

Pokud něco podobného spatříte: špatný nick, název města, slogan. Název klanu, pište prosím správě hry s uvedením nicka hráče.

Pánové je vidět jak tuhle hru sledujete?!Nejsem žádný puritán a je mi jedno - jak si někdo pojmenuje svoje město - je to jeho vizitka,ale udivuje mně jak může projít nick Piča a podobné nesmysly-tohle přece jde ošetřit hned při registraci?To už vůbec nemluvím o názvech měst-spousta nesmyslů a stejné názvy nejen měst,ale i hráčů - což je taky nesmysl - ale hlavně, že hráči hrají a Vám jdou LOVE!!!Hezký den...

Takových hráčů je ve hře spousta, ono se stím snad ani nemá cenu moc zaobírat, jednou když jsem nahlašoval jednoho hráče s nacistickými projevy, tak mi správa po třech týdnech napsala, že daný hráč neexistuje   prostě správa, která se snaží za každých okolností pomoct
  prostě správa, která se snaží za každých okolností pomoct  

A k tomu, že můžou hráči mít stejný nick, tak tomu tak není, to si jen ten jeden hráč založil nové město.

A k tomu, že můžou hráči mít stejný nick, tak tomu tak není, to si jen ten jeden hráč založil nové město.