Zlepšení barev, grafiky a zpřesnění mapy

Než vytvoříte nové téma, zkontrolujte, aby podobné téma nebylo již vytvořeno dříve. Používejte vyhledávací systém fóra v sekci idejí a nabídek, a také na stránkách sekce.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Carvin123

Zlepšení barev, grafiky a zpřesnění mapy

#1 Příspěvek od Carvin123 »

Zdravím, tuto hru jsem začal hrát dnes. V podstatě jenom kvůli tomu, abych dostal houbičky do sf game, ale něak mě to chytlo a rozhodl jsem se, že budu v hraní této hry pokračovat. Ale přijde mi dost nevkusná třeby postava, co vám dává questy, když hrajete za temné elfy. Její grafické a barevné spracování je, jako by ho udělalo osmimileté dítě. Také mě hodně zklamala mapa, když dole u sektorů sem na řece, je tam sopka, prostě primitivní. A žebříček hráčů bych udělal trochu kreativnější. U pár věcí bych změnil názvy, a takhle bych mohl pokračovatat snad do nekonečna. Ale překlad musím hře pochválit.

DOUFÁM, ŽE SE TENTO PŘÍSPĚVEK OCENÍ, NEBO SE VÁM TO SNAD TAKHLE LÍBÍ?
JE TO NA VÁS
:|
lenista

Re: Zlepšení barev, grafiky a zpřesnění mapy

#2 Příspěvek od lenista »

mě se to takhle líbí :)

PS zpracování ne s
sepp1987

#3 Příspěvek od sepp1987 »

Carvin123 píše:Zdravím, tuto hru jsem začal hrát dnes. V podstatě jenom kvůli tomu, abych dostal houbičky do sf game, ale něak mě to chytlo a rozhodl jsem se, že budu v hraní této hry pokračovat. Ale přijde mi dost nevkusná třeby postava, co vám dává questy, když hrajete za temné elfy. Její grafické a barevné spracování je, jako by ho udělalo osmimileté dítě. Také mě hodně zklamala mapa, když dole u sektorů sem na řece, je tam sopka, prostě primitivní. A žebříček hráčů bych udělal trochu kreativnější. U pár věcí bych změnil názvy, a takhle bych mohl pokračovatat snad do nekonečna. Ale překlad musím hře pochválit.

DOUFÁM, ŽE SE TENTO PŘÍSPĚVEK OCENÍ, NEBO SE VÁM TO SNAD TAKHLE LÍBÍ?
JE TO NA VÁS
:|
to sa mi asi zdá grafika ma vôbec netentuje, zato preklad hej
OLdxSkuLL

#4 Příspěvek od OLdxSkuLL »

mas recht, asi uz dostal ty houbicky predem ... a to jeste ani neni sezona
Odpovědět