Promo období + odlišnosti serverů

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
Deadsexy

Promo období + odlišnosti serverů

#1 Příspěvek od Deadsexy »

Ahoj,
trochu jsem prolezla wiki, abych pozdě přišla na to, že nějaké promo období vůbec je ( :D ), takže mi to stihlo utéct a já tedy odmítla službu Premium. Teď by mě zajímalo, že krom toho, že nemám výhody Premia, jediná nevýhoda v odmínutí na konci promo je to, že nemůžu vyvést peníze. Je to všechno, nebo to obnáší ještě něco? I když upřímně, aby někdo za herní peníze vykasoval reálné peníze..

Pak bych měla dotaz na ty odlišnosti serverů - horninový a bojový, na jakém je civilizace Archon, když je to pokud vím jediný server? Tohle je na mě trochu moc chaoticky složitá hra, hlavně ty chyby v překladu wiki :D

Díky.
Wyfre

Re: Promo období + odlišnosti serverů

#2 Příspěvek od Wyfre »

Je to hra původem z Ruska, proto jsou ty překlady trošku fádní. Jinak jestli ti to přijde chaotické tak si zkus projít wiki ještě jedno a čti pomale a na všechno rychle neklikej protože při vstupu na sever (Archon) vidíš, že je to Hornický, je to spíš stavitelský server aby se ČR stihla ve hře rozkoukat :). Další servery přijdou pokud dosáhne první server nějaké úrovně hráčů.

A k tomu promo obdobý, je to myslím 14 dní kdy se můžeš rozhodnout na předplatným nebo hrát zdarma. U hraní zdarma potom stojí premium 99 perel na 7 dní a jde to prodlužovat po 7 dnech (nedá se to aktivovat na dýl). A jediný rozdíl je opravdu jen ve vyvedení ČP ze serveru a možnost proměnit na realné peníze.
Wyfre - dezertér
Odpovědět