Neschopnost administrátorů hry

Odpovědět
Zpráva
Autor
syky69

Neschopnost administrátorů hry

#1 Příspěvek od syky69 »

Zdravím všechny, po předešlých zkušenostech bych rád upozornil, aby hráči nespoléhali na podporu, ta je v této hře naprosto nulová. připadá mě že na dotazy odpovídá jen nějaká sekretářka co umí psát a číst ale už neví nic o hře natož o systému jako takovém.
Mám dvě zkušenosti z praxe:
1. qwest předobýt důl. Důl jsem dobyl budovy po původním majitely opravil a qwest byl stále nesplněn. Napsal jsem adminům, po 10 dnech dopisování mě vyzvaly abych udělal foto obrazovky předobytí(bohužel 10 dní schovávat hlášení , kdo to dělá??) a abych to poslal ne e-mail podpory, odtud se mě vrátil jako nedoručený za dva dny mě poslaly nový e-mail na který jsem poslal alespon foto obrazovky že důl vlastním a mapu kde důl byl. Bohužel to nestačilo a bez hlášení nejsou schopni dohledat jestli bylo vše jak má být.
Určitě existuje nějaká historie v systému hry ale proč by to hledali?? Teda pokud to umí, amožná jsem naivní ale podpora by měla o systému hry něco vědět.
2. koupení černých perel.
I přez to že jsem tušil že podpora u hry je nulová rozhodl jsem se pokračovat dál a zakoupil 3 000 černých perel. 10.5.2013 cca okolo 14:55, přišel mě i potvrzovací e-mail že transakce přes paysafe card proběhla úspěšně. 11.5. jsem napsal na podporu poprvé. odpověd?? žádná. 13.5. další dotaz byl jsem vyzván abych doplnil informace o e-mailu, nicku, způsobu platby přidal jsem i kopii potvrzovacího e-mailu kde bylo číslo transakce, bohužel od té doby se mě nikdo neobtěžoval ani ozvat.
je 16.5. 10:40 a já stále nemám zboží za které jsem zaplatil a ani nevím jestli ho někdy dostanu.
V běžném životě bych to nazval podvodem a zlodějinou a domáhal bych se svého právními cestami. Tady bohužel jsou moje šance nulové a nezbývá než doufat že se problém dostane k někomu kdo je schopen ho vyřešit.
Jsem ale tak znechucen že přemýšlím o ukončení hry, protože i když člověk udělá něco na víc stejně nemá šanci.
Za tu dobu co problém řeším jsem propásl 4 časově omezené qwesty které potřebuji na splnění jiného - 200 misí v kuse, nemluvě o udělaných výzkumech které mě stojí žold vojáků atd, a čekají na perly:-(((
Takže se snažte hrát tak aby jste adminy nepotřebovaly, stejně vám neumějí pomoct.
Hodně štěstí s pozdravem syky69
Arseni

Re: Neschopnost administrátorů hry

#2 Příspěvek od Arseni »

Napiš tady na fóru soukromou zprávu darebackovi (darebacek) ten jedinej možná donutí správu něco dělat.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
syky69

#3 Příspěvek od syky69 »

Vyprdnu se na to, skončím tady a raději se vrátím na Grepolis, tam admini fungujou. Nezlob se na mě ale žebrat u někoho jak malej kluk aby mě laskavě dali co jsem si zaplatil no to po mě nikdo nemůže chtít.
Jo skoro jsem zapoměl včera večer se konečně ozvaly že předali informace k řešení plátební společnosti. Jenže ty mě už před 4 dny!!!!!!!! napsali zase že všechny údaje o platbě předali admninům. Ale perly po 7 dnech stále nemám.
Tohle už není neschopnost ale zlodějina.
Přál bych těm lidem aby si taky něco zaplatily a dostali kulový.
Už jsem se smířil s tím že je nikdy neuvidím.
qakkec

#4 Příspěvek od qakkec »

To je tím, že bankovní převody asi nejsou párovaný úplně automaticky - já používal paypal a nikdy s tím nebyl problém.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
syky69

#5 Příspěvek od syky69 »

Nezlob se na mě ale dostali číslo transakce od platební společnosti, a trvá jim to 7 dní???
Za tu dobu bys stačil naučit šimpanze číst čísla a za banán by ti to našel!!!!
U hry kde lze vyvádět peníze ven by měli mít sakra dobrý přehled o platbách.
Už jem pro to že to podléhá daním a musí vést účetnictví, jak by pak mohli dělat danové uzávěrky????
qakkec

#6 Příspěvek od qakkec »

Se mnou se nehádej, já ty platby nepáruju ;)
Frank Herbert
syky69

#7 Příspěvek od syky69 »

Já se nehádám, jen jsem dost vyročený. 9 dní a stále nic:-((( ty už jsou jak česká spořitelna:-(((
:twisted: :twisted: :twisted:
Haron1

#8 Příspěvek od Haron1 »

Quest muze byt obnoven, staci napsat na spravu ve hre, a uvest tam duvod proc jsi prosvihnul ten Q. A dalsi moznost je neklikat na radce pokud nemas CP.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Modesty

#9 Příspěvek od Modesty »

tohle by me zajimalo - jak moc jsou ochotni obnovit quest rekneme za perly, pokud jsem ho nevzala? Je potreba uvest nejaky rozumny duvod, nebo je to jedno (reknou si: ha - budeme mit prachy, tak to nebudeme resit)?
qakkec

#10 Příspěvek od qakkec »

Tipuju, že pokud si ověří, že se problém stal jejím zaviněním - což v případě nepřisání ČP z jejich strany opravdu jejich fail je. V opačným případě by to nebylo zrovna fér :mrgreen:
Frank Herbert
syky69

#11 Příspěvek od syky69 »

Myslím že o ochotě adminu bych polemizoval dlouho. Dám sem celou komunikaci co jsem s nimi měl a udělejte si představu sami:(začátek je dole, bohužel první zpráva kde jsem žádal o prověřená z 10.5 jsem omylem smazal)
17.5.2013
Važení přátelé, děláte si z lidí srndu nebo to opravdu myslíte vážně???
dostaly jste před 3 dny číslo transakce, a za tu dobu není nikdo schopen to vyřešit???
Mimo jiné jsem kontaktoval i platební společnost a ta mě odpověděla že vás o problému informovala také!!!!!!!!!!!!!!!
Vzhledem k tomu že jsem kvůly vaší neschopnosti cokoli udělat už ve hře nesplnil některé qwesty potřebné na splnění dalšího(jak jsem psal) a na nedostatku perel(které jsem mimochodem zaplatil před 6 dny) stojí dokončení výzkumů a tím pádem další věci, nemluvě o nákupů artefaktů jsem velmy rozčilen a přemýšlím o řešení právní cestou.
Pokud si koupíte auto na podnikání a prodejce vám ho i po zaplacení není schopen dodat bude muset zaplatit ušlý zisk.
A já jsem kvůly vaší neschoppnosti ve hře ztratil dost.
Počítejte s tím že se svoje poznatky o vašem diletanstvý podělím na forech o hře a budu hráče varovat o nákupu perel, protože je stejně jako já nedostanou včas, jestli vůbec
Sbohem.

Administrace napsal:
Dobrý den,
Děkujeme za důkladnou informaci.
Stále čekáme na vyřízení problému od platebního systému.
Omlouváme se za potíže.
Hezký den.

syky69 napsal:
15.5.2013 21:09
Dobrý den,
10.5.2013 jsem zaplatil 3 000 černých perel, jak jsem vás již v minulosti informoval (11.5.) a následně po vaší odpovědi (13.5) poslal doplnující informace o platbě.
Bohužel do této chvíle nebyly perly přičteny, a ani se nikdo neobtěžoval v lhůtě 48 hodin(jak uvádíte při odesílání zprávy) odpovědět jak situaci řešit.
Vzhledem k tomu že to trvá již 5 dní a velmi mě to omezuje ve hře(propáslé časově omezené úkoly a hotové výzkumy které nemohu dokončit bez perel) jsem docela rozhořčen.
Hrál jsem již více on-line her ale takto špatnou podporu a to i v případě kdy vám lidi platí jsem opravdu nezažil!!!!!!!!!
Již jsem do hry investoval poměrně dost ale po této zkušenossti přemýšlím o ukončení hry a věřte že v budoucnu už určitě žádné perly nekoupím protože jak vydím stejně po zaplacení nic nedostanu.
Byl bych vám velmi vděčen kdyby se někdo konečně obtěžoval připsat mě co je zaplaceno, když si zaplatíte oběd taky by jste se rádi najedly.
Pokud nejste schopni tuto situaci vyřešit( a podle toho co jsem zatím zažil mě připadá že né) budte tak laskavy a dejte mě kontakt na někoho kdo je toho schopen.
Předem děkuji

13.5.2013
Odpověd byla omylem smazána, pokusím se napsat údaje co jsem zahlédl:

Země: Czech republic
e-mail:
Platba: pay safe card
Množství: 3 000 perel
Kopie potvrzujícího e-mailu:

mlgame.cz order number:
Dear Customer,
G2S is the authorized reseller merchant for mlgame.cz. Your order for 3000 BG (order number 1300797971) has been received and is being verified by our team. Your order will most likely be processed within the next few hours, but in no case will it take more than 24 hours.
In order to avoid multiple charges, please do not resubmit your order.
BILLING SUPPORT
If you have any questions about your order, please email at Billing-support@g2s.com or call (+44 20 3051 0330)
Sincerely,
Gate2Shop
mlgame.cz order number:

Dear Customer,
G2S is the authorized reseller merchant for mlgame.cz Thank you for placing your order with mlgame.cz.
Your transaction value is: 26.46 EUR.
Please note that your statement will list G2S-Mlgame.ru
BILLING SUPPORT
If you have any questions about your payment, please email us at Billing-support@g2s.com or call (+44 20 3051 0330)
Sincerely,
Gate2Shop
General Terms and Conditions: http://www.g2s.com/terms-and-conditions/
metsys1

#12 Příspěvek od metsys1 »

Ahoj. Tak to určitě naštve. Jestli můžu poradit tak u her tohoto typu nejlépe funguje nakoupit si prostředky ke hře pomocí kupónu paysafecard k dostání na benzínkách Shell a některých trafikách :roll: . Připsání po zadání kódu do půl minutky. Pokaždé bez problémů u všech her co jsem kdy hrál.
syky69

#13 Příspěvek od syky69 »

:D Tak tou jsem platil:-)))(je to vté komunikaci napsané)
Tři roky jsem hrál grepolis a ani jednou problém,. Tady??? Zatím nic až ted. Jo abych nezapoměl, perly ještě stále nemám:-((((
metsys1

#14 Příspěvek od metsys1 »

J už jsem si přečetl :roll: nějak jsem si spojil příspěvky a byl v domnění, že jsi platil paypal, ale za tím co jsem napsal si stojím, vždy bez problému a to jsem použil i zůstatky staré přes rok a vždy tak do minuty připsané perly. Někdy kombinuji i 6 paysafe card a pohoda.
Cobra

#15 Příspěvek od Cobra »

Taky čekám na 3600 perel. Už měsíc. Má to sice v řešení Darebáček (snad), ale pořád se nic neděje. Už mě to začíná s...t .
Stilgar

#16 Příspěvek od Stilgar »

Já myslím, že pokud máte takové problémy a nevypadá, že by se to hlo z místa, tak dejte podnět České obchodní inspekci popř policii ... měsíc po zaplacení bez perel, to už hraničí s krádeží, já bych tak trpělivý nebyl ; )
Cobra

#17 Příspěvek od Cobra »

To není špatný nápad s tou ČOI.
Darebacek

#18 Příspěvek od Darebacek »

Ahoj,
Spojil jsem s platebním systémem (přeposlal jsme jejich odpověď).
Dle jejich údajů platba ze dne 10.05.2013 15:41 byla převedena.
Darebacek

#19 Příspěvek od Darebacek »

Co se týká questu, příchod a "fungování" questu administrace nekontroluje. Administrace hry v této situaci celkem rozumím, bez snímků obrazovky, které by potvrzovaly náležité splnění všech podmínek questu nelze dokázat chybu v questu. Musíš rozumět, že tento systém funguje úplně automaticky, splnění všech podmínek splňuje quest, nikdo manuální ti quest nepřipočítá. Ve hře je hodně bagů, ale questy opravdu fungují správně, to ti můžu garantovat.
plotice

#20 Příspěvek od plotice »

jsem tu nováček a TUHLE HRU SPONZOROVAT NEBUDU!!!
horší a tak zamotanou a přeplácanou hru sem nehrál a to tyhle hry hraji již 10 let
Modesty

#21 Příspěvek od Modesty »

tak nikdo nikomu nebrání hrát to zadarmo...

taky hraju tyhle hry již několik let a pokaždé si nováčci stěžují, jak jsou nepřehledné, hloupé a diví se, jak to může někdo hrát. Ale většinou prostě stačí najít si chvilku, protít si Encyklopedii a zkusit se zeptat někoho, kdo to již chvilku hraje...
qakkec

#22 Příspěvek od qakkec »

Stačí si projít wikinu, zamyslet se a 99% věcí bude jasných ;)
Frank Herbert
supermil

#23 Příspěvek od supermil »

Naopak hra je celkem zajímavá chytlavá až navyková vetčina je vykradením známých populárních her splácaným dohromady..
Jednoduchá strategická hra bez pohyblivých animací.
Boje automatické jednoduché
tak trochu ikariam a Heroes dohromady.
Problém je ,že opravdu administrace nefunguje
U každé hry zaplatíš a za minutu mas dane zboží pro výhody,které získáš.Pokud ne tak je něco špatně
pokud ne tak
tady neco takže kupovat si to je čiré bláznovství a nebo naprostý přebytek.
Zaplat buh hrát se dá i zadarmo a cele je to o sbíraní černých perel.Což je lákavě zábavné..
Výborný nápad.
Ovšem mění se tu pravidla hry bez jakéhokoli varování pouze jako strohé oznámení.
Takže nikdy nevíš co bude zítra.
Jestli tomu je tahle i v jiných zemích nevím ,ale doporučoval to zjistit a komunikovat o tom asi jinde než tady.
pač to je docela mezinárodní ostuda.
na SK (Slovakia) těžbu taky zmenily.
a tím dali hráčům kteří tam dva týdny měsíc hrajou a pod jsou tím dali naprostou převahu a odřízli tím uplně nove a ty další co přibydou.
Neví někdo jak je to v jiných zemích?
Pozorně si přečti celé forum at víš do čeho jdeš pobaví te nejenom ten fakt že je to taková betha verze.
Odpovědět