lom
lom
Ahoj, našel jsem lom a prostě nechápu jak ho obsadit. Četl jsem enciklopedii a stejně nic. Jo je tam opuštěná gilda kupců, ale na výcvik kupce tam chybí peníze a poslat tam s nimi svého kupce nejde. Vnější vlastnění mám vyzkoumané. Prosim o radu
Re: lom
nejdřív je potřeba ten lom zabrat - klasicky armádou, ale typ mise musí být "dobytí vlastnění", čili změnit krádež na to dobytí
až ho zabereš tak je lom tvůj a pak tam / odtuď jde posílat kupce jako do/z kteréhokoli jiného tvého vlastnictví
až ho zabereš tak je lom tvůj a pak tam / odtuď jde posílat kupce jako do/z kteréhokoli jiného tvého vlastnictví
Re: lom
wiki:
Dobytí vlastnění
Dobývat vnější vlastnění se dá jenom po osvojení vědy Vnější vlastnění.
Pokud ve vnějších vlastněních jsou postaveny obranné budovy, před dobytím je třeba zničit. Jinak dobytí vlastnění se neuskuteční.
Při úspěšném ovládnutí vnějším vlastněním, pokud tam jsou nějaké budovy, ničí se budovy 1. úrovně a částečně vyšší.
Dobytí vlastnění
Dobývat vnější vlastnění se dá jenom po osvojení vědy Vnější vlastnění.
Pokud ve vnějších vlastněních jsou postaveny obranné budovy, před dobytím je třeba zničit. Jinak dobytí vlastnění se neuskuteční.
Při úspěšném ovládnutí vnějším vlastněním, pokud tam jsou nějaké budovy, ničí se budovy 1. úrovně a částečně vyšší.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert