Reakce na PRO všechny důležité!!!!!!!!!!
Reakce na PRO všechny důležité!!!!!!!!!!
Ahoj lidi nebo spíše češi !!
Procetl jsem forum a je to opravdu zajímavé !! Jsem nováček ve hře a docela mne odrazuje vidina že až se nekam v té hře dohrabu tak mně nekdo sestřelí jako vás hrál jsem plno her a myslim že každý z nás tady má nějaké zkušenosti.
Ale jen mně překvapuje že trochu bude asi pravda to s tím fnukáním, nebylo by lepší se opravdu proti nim spojit? Neříkejte že nedokážeme vymlátit rusáky neboli klan C.O.D
tolik jich zas byt nemůže ne? Je tu spousta dobrých a určite i silnych hráčů nemužete se nejak spojit a pořádně jim zatopit?
Máte někdo info jak to vypada ted? Je s nima pořád takový problém rad bych to věděl,protože bych nerad daval penize do neceho a spoustu času kde mně potom někdo zbuší do mrtě a bude ze mně krásná farmička pro rusáky.
Děkuji vám za každé vysvětlení které napíšete
Procetl jsem forum a je to opravdu zajímavé !! Jsem nováček ve hře a docela mne odrazuje vidina že až se nekam v té hře dohrabu tak mně nekdo sestřelí jako vás hrál jsem plno her a myslim že každý z nás tady má nějaké zkušenosti.
Ale jen mně překvapuje že trochu bude asi pravda to s tím fnukáním, nebylo by lepší se opravdu proti nim spojit? Neříkejte že nedokážeme vymlátit rusáky neboli klan C.O.D
tolik jich zas byt nemůže ne? Je tu spousta dobrých a určite i silnych hráčů nemužete se nejak spojit a pořádně jim zatopit?
Máte někdo info jak to vypada ted? Je s nima pořád takový problém rad bych to věděl,protože bych nerad daval penize do neceho a spoustu času kde mně potom někdo zbuší do mrtě a bude ze mně krásná farmička pro rusáky.
Re: Reakce na PRO všechny důležité!!!!!!!!!!
dá se to hrát i zadarmo 

Vážený Vesy84, je zde vyjádřena vaše osobní myšlenka, která ale může znechutit nováčky začínat vůbec hrát.
Ve hře byl vypracován systém, který pomáhá nezkušeným hráčům, např nemožnost útoku na hráče s nižším titulem než ten tvůj (http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Title)
Pokud chcete se domluvit o strategii nebo sjednotit hráče, musíte psát do sekce: Herní diskuse dle serverů
Ve hře byl vypracován systém, který pomáhá nezkušeným hráčům, např nemožnost útoku na hráče s nižším titulem než ten tvůj (http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Title)
Pokud chcete se domluvit o strategii nebo sjednotit hráče, musíte psát do sekce: Herní diskuse dle serverů
můžu ti to říct docela jasně v top 10 hráčích v armádě je jich 7, všechny co je trochu ohrožují bud rozmlátili nebo jim už dejchaj na záda, navíc používají fakt věci, co by jiný lidi nenapadli a docela jim to prochází, když mají dostat ban za multivodství, tak narozdíl od ostatních hráčů ho nemají časově omezený, k tomu jestli se spojit, tak v tuhle chvíli jsou někteří jejich hráči silnější než klany do top5...Vesy84 píše:Ahoj lidi nebo spíše češi !!
Per aspera ad astra
No je to je sice hezké že je tu omezení ale jakmile se dostanu na titul suzerén tak moje malinka arma nema moc šancí se ubranit a kdyz ji schovam rozmlátí mi budovy venku takze jsem v loji nehledě na to ze veze s vizionáři a atk dále nemám šanci vybudovat a jakmile vykouknu s armou spocitá si kdy dorazim a bum takže pořád hráč který má náskok pul roku ve hře mně prostě rozseká omezení neomezení,,,,,,,,,,,Darebacek píše:Vážený Vesy84, je zde vyjádřena vaše osobní myšlenka, která ale může znechutit nováčky začínat vůbec hrát.
Budeš muset plánovat ... třeba aby se ti vojáci vraceli do zavřenýho města. 
---
A po budovách nejdou .. jdou po armádě ...

---
A po budovách nejdou .. jdou po armádě ...
Život je řada průšvihů po sobě nepravidelně jdoucích.
Jakmile se staneš suzerenem,tak budeš mít kouzlo Lítost na tvoji ochranu.....z útočníkovi armády zaútočí jen 10%....takže máš 1 měsíc nato aby jsi vycvičil schopnější armádu(což je podle mě spousta času...) a pak samozřejmě musíš hrát tak aby jsi nebyl laciná kořist.....nenechávat armu v dole,otevřená brána,útoky trvající déle jak 1,5 hodiny...atd...a jinak máš pravdu bylo to tu jen fnukání lidí,kteří udělali chybu a byli po zásluze za to potrestáni....je to bojová strategie....
jelikož už končím ( samozřejmě svou chybou ve strategii - Amitiel-Karamozov o tom ví své ), konečně bez obalu napíšu ( zafňukám si i já ) co si myslím....
hra je pouze šitá na výcuc peněz od lidiček co tyhle hry baví a od těch co by chtěli něco ,,vyvést,,.....
správci od začátku pracují na tom, aby ,,jejich,, TOP hráči byli u všeho z čeho se dá něco získat ( jezera,arcizříceniny ) .....
TOP hráči - nejdřív COD a když se to provalilo ( multiúčty, pomoc si na cizích účtech, info přímo ze správy ) nedělo se s tím nic, přitom jakýkoli minimální multiúčet je blokován navždy, tady to bylo mnohem větší porušení pravidel a došlo k bloku na celých sedm dní....to je trochu k smíchu.... nyní si přesunuli multiúčty (jak jinak s jinou IP - to umí kdejaký ,,IT,, odborník) do Freedomu, jak jsem se přesvědčil sám....
gratuluji správcům ke hře,která je zábavná a k šikovnému druhu ,,výdělku,, ......
a sám sobě k tomu, že jsem dokázal skončit v čas,než by mne to tu ,,sr...,, přespříliš....
a můžu konečně v klidu na kole ven
tak jsem si poplakal,jak tu teď mockrát budete číst od Karamazova a dalších z Freedomu a Harona a dalších z CODU - jen by mne zajímalo,kolik z nich patří mezi správce a kolik jich vlastně je... tipuju to tak 5 až 8 účtů na jednoho hráče......
hra je pouze šitá na výcuc peněz od lidiček co tyhle hry baví a od těch co by chtěli něco ,,vyvést,,.....
správci od začátku pracují na tom, aby ,,jejich,, TOP hráči byli u všeho z čeho se dá něco získat ( jezera,arcizříceniny ) .....
TOP hráči - nejdřív COD a když se to provalilo ( multiúčty, pomoc si na cizích účtech, info přímo ze správy ) nedělo se s tím nic, přitom jakýkoli minimální multiúčet je blokován navždy, tady to bylo mnohem větší porušení pravidel a došlo k bloku na celých sedm dní....to je trochu k smíchu.... nyní si přesunuli multiúčty (jak jinak s jinou IP - to umí kdejaký ,,IT,, odborník) do Freedomu, jak jsem se přesvědčil sám....
gratuluji správcům ke hře,která je zábavná a k šikovnému druhu ,,výdělku,, ......
a sám sobě k tomu, že jsem dokázal skončit v čas,než by mne to tu ,,sr...,, přespříliš....
a můžu konečně v klidu na kole ven

tak jsem si poplakal,jak tu teď mockrát budete číst od Karamazova a dalších z Freedomu a Harona a dalších z CODU - jen by mne zajímalo,kolik z nich patří mezi správce a kolik jich vlastně je... tipuju to tak 5 až 8 účtů na jednoho hráče......
- galbatoryx
Lordlad píše:jelikož už končím ( samozřejmě svou chybou ve strategii - Amitiel-Karamozov o tom ví své ), konečně bez obalu napíšu ( zafňukám si i já ) co si myslím....
a můžu konečně v klidu na kole ven![]()
![]()
![]()
Asi hraješ týden jak to tak vypadá ... multiúčet se blokuje na furt jen v případě že se majitel nedomluví se správci .... nikdo multiúčet nevlastní leda kdyby měl 2 počítače........
mistifikace je nej 

jasně další z freedomu jak jinak
... a dva počítače to je těžký úkol, viď.... to neřeš tady Vám stejně nikdo z normálních lidí nevěří
jo jo hraju týden proto tak brečím,to víš a znáš už přece dlouho....kam ,že jsi to nenápadně přestoupil,když jsi zlikvidoval vlastní klan

jo jo hraju týden proto tak brečím,to víš a znáš už přece dlouho....kam ,že jsi to nenápadně přestoupil,když jsi zlikvidoval vlastní klan

- galbatoryx
nema na tebe cenu reagovat očividně sis ani jednou nepřečetl pravidla hry ..měl bys začítLordlad píše:jasně další z freedomu jak jinak... a dva počítače to je těžký úkol, viď.... to neřeš tady Vám stejně nikdo z normálních lidí nevěří
![]()
jo jo hraju týden proto tak brečím,to víš a znáš už přece dlouho....kam ,že jsi to nenápadně přestoupil,když jsi zlikvidoval vlastní klan![]()
mistifikace je nej 

ono se nám to rozčililo ,že někdo řekl pravdu a hned to poslalo útok,tak pojď do toho borče
,ale jinak vůbec,ale vůbec nereaguje
máš pravdu proč bych je četl,když pravidla jsou dvoje,jedny pro nás ,,obyčejné,, a jedny pro codakofreedomaky

máš pravdu proč bych je četl,když pravidla jsou dvoje,jedny pro nás ,,obyčejné,, a jedny pro codakofreedomaky

Proč chodit tak daleko.Nejlépe je počkat na někoho kdo se někam dohrabe a pak ho okradnout.Někdo hold hraje až moc na body.Hraju pár dnů armáda NULA a nějaký exot si pošle špiona a pak armádu.Když to tak půjde dál za pár dnů končím ,bo ma to bude ....
když hraješ pár dnů určitě jsi dostal starobylé z úkolu "brána", pokud sis odměnu nevybral, tvoje blbost... Lidi by měli trochu víc číst podstatné věci a ne rok starý fňukání
odpověď na toto : " správci od začátku pracují na tom, aby ,,jejich,, TOP hráči byli u všeho z čeho se dá něco získat ( jezera,arcizříceniny ) ..... "
správci nemají právo někomu ve hře pomáhat jak to píšete, ani nemají rozjeté účty.
správci nemají právo někomu ve hře pomáhat jak to píšete, ani nemají rozjeté účty.