Refferal systém

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
crex

Refferal systém

#1 Příspěvek od crex »

zaprvé je to jako jeden z úkolů
za druhé je možnost získávat i další, kteří, když budou za hru platit, dostává hráč, který je získal z jejich plateb 10%

nevím kdo překládal enciklopedii, ale podle toho jak je to napsáno předpokládám, že to byl strejda gůgl translátor :o

ad 1) při úkolu je třeba aby se zaregistrovali na stejným serveru, to je jasné

ad 2) dostává hráč důchod ( :D - tak to píše strejda gůgl) i z hráčů, které získá na zahraničních serverech? případně, kdyby tu byly servery 2 (ještě nejsou), kdyby je získal na ten druhý?
lukas0

Re: Refferal systém

#2 Příspěvek od lukas0 »

Kód: Vybrat vše

Kamarádí se musejí zaregistrovat pomocí uvedeného odkazu na tom samém serveru kde je vaše postava.
Máš to naspaný u toho questu. :roll:
Život je řada průšvihů po sobě nepravidelně jdoucích.
crex

#3 Příspěvek od crex »

lukas0 píše:

Kamarádí se musejí zaregistrovat pomocí uvedeného odkazu na tom samém serveru kde je vaše postava.
Máš to naspaný u toho questu. :roll:
protože jsem tušil že se tu budou míchat hrušky s jabkama, tak jsem zcela jasně napsal, že u toho ukolu je to jasně napsané - nevím jak už jak jinak to napsat u ad 1

ale je tu ještě referral systém - a tam mi to jasné není, jestli důchod :D budu dostávat i z hráčů co se regnou na server
xx.mlgame.xxx ( za xxx dosaď podle libosti třeba .de, .co.uk, .fr a pod.)

snad už jsem se vyjádřil srozumitelně :roll:
qakkec

#4 Příspěvek od qakkec »

Úplně jasně si to právě nenapsal - tobě to možná jasný je, ale mně osobně to jednoznačnej smysl nedává (a to nejsem žádný pako) :roll:

Zkus se zamyslet a odpovíš si sám. Pokud ne, tak se ref link a "důchod" vztahuje na ten portál, kde se člověk registruje, tj. odkud máš ten ref link. Z jiných portálů se ti to sem samozřejmě promítat nebude ;)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
crex

#5 Příspěvek od crex »

qakkec píše:Úplně jasně si to právě nenapsal - tobě to možná jasný je, ale mně osobně to jednoznačnej smysl nedává (a to nejsem žádný pako) :roll:

Zkus se zamyslet a odpovíš si sám. Pokud ne, tak se ref link a "důchod" vztahuje na ten portál, kde se člověk registruje, tj. odkud máš ten ref link. Z jiných portálů se ti to sem samozřejmě promítat nebude ;)
no několikrát jsem to po sobě přečetl a nemůžu si pomoci, ale nevím jak jinak to napsat, že se mě nejedná o ukol (pardon, zapoměl jsem že už jsme multikulturní země) takže správně napíšu quest

viz zde

ad 1) při úkolu je třeba aby se zaregistrovali na stejným serveru, to je jasné
třeba já osobně jsem tuto hru náhodně objevil přes francouzký link

takže otázka - má dotyčný, který na na net dal francouzký banner z mojich plateb důchod?

protože jsem asi pako, tak jsem položil tuto otázku, protože spíše seženu hráče z Francie než z Čech

původní otázka, ale samozřejmě z mého snad polopatického vysvětlení je obrácená - dostanu důchod z Francouze?
qakkec

#6 Příspěvek od qakkec »

já zas přemýšlím, co je nepochopitelnýho na mé předchozí odpovědi ;) Ale tak ještě jednou - dostaneš důchod z toho hráče, který se přes tvůj ref link z CZ portálu registroval zde na CZ a koupí si na tomto účtu ČP.

Jednoduše - je jedno, co je hráč za národnost - podstatná je země portálu, ze kterýho pochází ref link a přes který se hráč na tom portále registruje.
Frank Herbert
Arseni

#7 Příspěvek od Arseni »

Ještě jedna věc na referenční link který pošleš z cz serveru se hráč může registrovat pouze na cz server, protože je už jasně dána adresa. Ty se sem dostal přes francouzský banner, který odkazuje na jakousi základní stránku kde se hráči roztřídí podle IP na různé servery a jelikož máš českou IP, tak tě to hodilo k nám na cz server.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
crex

#8 Příspěvek od crex »

Arseni píše:Ještě jedna věc na referenční link který pošleš z cz serveru se hráč může registrovat pouze na cz server, protože je už jasně dána adresa. Ty se sem dostal přes francouzský banner, který odkazuje na jakousi základní stránku kde se hráči roztřídí podle IP na různé servery a jelikož máš českou IP, tak tě to hodilo k nám na cz server.

jak víš co to udělalo??? :?:
neudělalo to vůbec tak jak popisuješ ty, byl jsem na francouzké stránce a na českou jsem se dostal až když jsem klikl na čekou vlaječku

chlapci, zdá se mi, že toto není téma pro moderatory tohoto fora ale přímo pro administaci hry
tím nechci snižovat vaše znalosti hry, ale pokud si o referal systému přečtete na encyklopedii a na "portálu"
tak z toho nemůže být nikdo moudrej, ani moderátoři tohoto fora, což rozhodně nejsou žádní paka :roll:
kdyby to nepřekládal Mireček z Básníků, třeba bych to i pochopil a nemusel bych zde psát
lukas0

#9 Příspěvek od lukas0 »

Bude asi tim že ses přihlašoval z Francouzské stránky. :roll: Já se přihlašoval přes jednu nejmenovanou ruskou stránku, a rovnou mě to sem hodilo. ;)
Život je řada průšvihů po sobě nepravidelně jdoucích.
qakkec

#10 Příspěvek od qakkec »

Odpovědi na svoje otázky máš, tak nechápu, co ještě chceš - nějaký banner přímo od hry ti můžou byt jedno, tebe může zajímat max tvůj ref link a to, jak se chová, tady máš popsaný (nehledě na to, že na chování ref linků není samo o sobě nic nepochopitelnýho) ;) To, že nedokážeš naše odpovědi pochopit je tvůj problém a admin ti nic víc neřekne.

Nebo sis myslel, že když se přes tvůj ref link vygenerovaný na CZ portále někdo registruje na jiném než CZ portále, tak že z toho budeš mít důchod? :lol: Jestli jo, tak to je pak každá odpověď marná ;)
Frank Herbert
BubeniCZECH

#11 Příspěvek od BubeniCZECH »

crex píše:
Arseni píše:Ještě jedna věc na referenční link který pošleš z cz serveru se hráč může registrovat pouze na cz server, protože je už jasně dána adresa. Ty se sem dostal přes francouzský banner, který odkazuje na jakousi základní stránku kde se hráči roztřídí podle IP na různé servery a jelikož máš českou IP, tak tě to hodilo k nám na cz server.

jak víš co to udělalo??? :?:
neudělalo to vůbec tak jak popisuješ ty, byl jsem na francouzké stránce a na českou jsem se dostal až když jsem klikl na čekou vlaječku

chlapci, zdá se mi, že toto není téma pro moderatory tohoto fora ale přímo pro administaci hry
tím nechci snižovat vaše znalosti hry, ale pokud si o referal systému přečtete na encyklopedii a na "portálu"
tak z toho nemůže být nikdo moudrej, ani moderátoři tohoto fora, což rozhodně nejsou žádní paka :roll:
kdyby to nepřekládal Mireček z Básníků, třeba bych to i pochopil a nemusel bych zde psát
Tak když si klikl na českou vlaječku, tak se asi zrušil původní REF odkaz ne :o)
Když seš takovej koumák, mohl si se podívat do řádku s adresou stránky. Když je to nějakej dlouhej link obsahující číslo, je to REF odkaz. Pokud je adresa jednoduchá, jako mlgame.cz, asi těžko z tebe někdo může dostávat důchod ;o)
Klid, je to jenom hra :o)
Odpovědět