Q: OSVOBODITEL

Diskuse o questech mezi hráči.
Zde se můžete zeptat hráče kdy a jaký quest přichází, nabídnout vlastní výklad, poradit se jak ho splnit nejlépe atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Deadsexy

Q: OSVOBODITEL

#1 Příspěvek od Deadsexy »

Splnil někdo tento Q jinak než domluveným útokem s abnormálním počtem obyvatelstva v daném městě?
Přijde mi trochu nereálné, aby někdo z hráčů měl na jednom místě 14 000 obyvatelstva, aby bylo možno ukořistit 7 000.. Q: Velkoničitel by ještě šel, ale tohle mi přijde jako trochu přehnané číslo, které bych snížila na 2000 nebo něco takového. A kromě toho, ta odměna vůbec neodpovídá obtížnosti úkolu :mrgreen:
qakkec

Re: Q: OSVOBODITEL

#2 Příspěvek od qakkec »

Domluv se s někým, kdo si bude plnit ukol nashromáždit 40 000 obyvatelstva - tam si 7 000 nakradeš v pohodě :)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Deadsexy

#3 Příspěvek od Deadsexy »

No a když jsme rovnou u toho, Q nahromadit 40 000 obyvatelstva je taky pěkná kravina. Nebýt odměn z Q, nedá to snad nikdo. Ty hodnoty s otroky by se měly snížit, to jsou lidi a ne suroviny :D
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

No sou to takový challenge úkoly, prostě aby měl člověk co dělat :)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
XOR

#5 Příspěvek od XOR »

Nefunguje na to nahodou ten figl, jak se za kazdych x zabitych vezme jeden otrok? Pak by se to dalo sfouknout najednou... ;)
BubeniCZECH

#6 Příspěvek od BubeniCZECH »

Deadsexy píše:No a když jsme rovnou u toho, Q nahromadit 40 000 obyvatelstva je taky pěkná kravina. Nebýt odměn z Q, nedá to snad nikdo. Ty hodnoty s otroky by se měly snížit, to jsou lidi a ne suroviny :D
No jenže ono těch odměn za questy je celkem dost a hlavně nezapomínej na to, že v každym většim městě pár tisíc lidí je. Stačí je vyhnat z budov kde hákujou a máš hned tak 15-20k volnejch obyvatel. Já to dělal taky tak a stačilo mi vzít jednu odměnu z questu. ;) Obzvláště v dolech to bylo úorný klikání :lol:
Klid, je to jenom hra :o)
Odpovědět