První na serveru

Témata v této sekci může vytvářet pouze ten, kdo publikuje povídku o zničení arcizříceniny
Odpovědět
Zpráva
Autor
Haron1

První na serveru

#1 Příspěvek od Haron1 »

Temný Lord Haron. Nejvyšší vůdce který sjednotil jedny z nejsilnějších vládců všech ras pod jednu vlajku seděl zrovna za obrovským stolem a pročítal zprávy z bitev, které zrovna dorazili. Zrovna se širokým úsměvem četl stručnou zprávu od svého nejvěrnějšího Smr´taka // Zvítězili jsme, můj pane. Vojska nepřítele byla zdecimována a jsme na cestě zpět. // Položil list pergamenu, když dveře rozrazil posel jednoho z jeho Lordů. „Nejtemnější pane“ nemohl ani popadnout dech. Haron upřel pohled na posla. „Mluv“ Posel se nadechl a pokračoval „V našem království byli spatřena obrovská mračna starobylých monster. Bylo jich tolik. Náš pán nařídil průzkum, ale jen jednomu špehovy se podařilo uniknout. Přinesl zprávy o obrovském pokladu černých perel a nesčetném množství monster. Poté špion zemřel na následky zranění. Můj pán mne poté okamžitě vyslal k vám, abych vás informoval“ Haron se jen zvedl za stolem a udeřil do něj. „Okamžitě vyšlete posla k Smr´takovi a sdělte mu souradnice na které okamžitě vyrazí se svými vojsky. Připravte naše zbylé legie okamžitě na cestu. Vyrážíme okamžitě.“ Sluha jen udiveně hleděl na svého pána. „Pane vy … vy se zúčastníte boje také?“ Haron se pouze otočil na svého sluhu. Ten jen sklopil hlavu. „Jak si pán, přeje.“ Otočil se a vyrazil k okamžitým přípravám.
Pak se Haron šel k obrovskému zrcadlu v místnosti za trůnem. Byla to malá oválná místnost zaštícená magii vůči nazírání a jiným možnostem nazírání. Přistoupil k zrcadlu a začal pronášet starobylá slova, která propojila toto zrcadlo s dalším totožným v pevnosti jednoho z Haronových lordů. Na druhé straně se nacházel jeden ze sluhů Lorda Alexe. Uklonil se. „ Mám zavolat svého pána?“ Haron „ Ne pouze mu vyřiďte, že byli nalezeny nejvyšší zříceniny a žádám si jeho účasti. Ať neprodleně vyrazí. Část mé armády je již na cestě a se zbytkem legii neprodleně vyrážím také.“ Poté Haron kouzlo ukončil a vydal se na nádvoří svého hradu.
Zde už byl připraven jeho sluha a držel otěže jednoho z nejstarších draků Haronovy legie, který byl osedlán. Haron se podíval na draka který mu sloužil již dlouho a prošel s ním několik bitev. Nasedl a pokynul celé své armádě. Drak se zvedl a obkroužil se svým pánem nad celou armádou. Harona velice potěšil pohled na jeho legie. Byla to jen jejich polovina ale i ta byla velice početná. Udělali ještě tři kruhy nad armádou a vydali se na dlouhou cestu k místu velkého boje.
Cesta probíhala bez větších obtíží a vojska dorazila odpočatá na kopec na rozlehlými ruinami. Zde už čekala Smr´tak s jeho vojáky a kousek vedle již čekal i lord Alex se svým nejvěrnějším Ailadem. Haron pokynul Alexovy, aby se k němu připojil. Chvíli jen mlčky pozorovali hemžení mračen starobylých pod nimy. Pak Alex promluvil „Bude třeba vytvořit několik zaklínadel pro podporu našich armád“ Na češ Haron odpověděl „Ano. Začni s podpůrnými kouzly pro naše legie a já sešlu několik na naše nepřátele“ Oba se poté rozdělili a šli ke svým stanům kde měli k dispozici svitky a potřebné věci pro zaklínadla.
Trvalo asi hodinu vytvořit všechna zaklínadla. Byla to obrovská světelná show jak nad monstry tak nad legiemi obou lordů.
Poté zaujali Haron s Alexem pozice na středu a jejich hrdinové se připravili na křídlech, aby napadli armádu monster chvíli po začátku boje. Když byli všichni připraveni vydal Haron signál k útoku vysláním obrovské ohnivé koule přímo na nejvyšší věž ruin. Poté se celá armáda dala do pohybu. Jako první zasáhli vojáky monster salvy šípů od Alexových lučištníku a ohnivé střeli od Haronových Elementálů. Poté s snesli na armádu letci a napadla je jízda následovaná samotnými lordy a vojíny jejich armád. Započala krvavá řež a již v několik krátkých momentech utržili armády starobylých masivní ztráty. Boj trval jen krátce padlí byli na obou stranách, ale jen jedna armáda byla celá zničena. Byli to starobylý. Když už byl klid pustili se léčitelé lordů do vzkřišování a léčení padlích a raněných. A lordi se vydali prohledat poklad, který monstra střežila. Když rozkopli masivní dveře pokladnice nevěřili vlastním očím. Před nimi leželi desetitisíce Černých Perel. Byli přivoláni nosiči aby posbírali tento poklad spolu s trochou zlata a železa které byli okolo.
Přílohy
sedmicka1.jpg
sedmicka2.jpg
sedmicka3.jpg
sedmicka3.jpg (94.78 KiB) Zobrazeno 15973 x
sedmicka4.jpg
sedmicka4.jpg (33.4 KiB) Zobrazeno 15973 x
Naposledy upravil(a) Haron1 dne 28 úno 2013, 21:55, celkem upraveno 1 x.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Darebacek

Re: Prvni na servru

#2 Příspěvek od Darebacek »

Gratuluji k velkému vítězství!
Je to první povídka o zničení arcizříceniny na českém serveru!
Povídka je ale příliš krátká.
Popište prosím důkladněji váš hrdinský čin a průběh této významné události.
Haron1

#3 Příspěvek od Haron1 »

Darebacek píše: Popište prosím důkladněji váš hrdinský čin a průběh této významné události.
Done
1Rosomak2

Re: První na serveru

#4 Příspěvek od 1Rosomak2 »

Gratuluju k vítězství!
Ovšem ta gramatika :( Zlepšit prosím, trhá mi to oči z důlků;)
Iambest

#5 Příspěvek od Iambest »

1Rosomak2 píše:Gratuluju k vítězství!

+1
lukas0

#6 Příspěvek od lukas0 »

Iambest píše:

+1
Vždyt' je to úplně v pohodě :lol: Jen pár chybyček :)
Život je řada průšvihů po sobě nepravidelně jdoucích.
Modesty

#7 Příspěvek od Modesty »

mě se to náhodou moc líbí, ta povídka je hodně povedená a musím říct, že jsem ji přečetla několikrát :)
těch pár chyb není nic strašného, už jsem tady viděla hodně kratších zpráv, kde se autor o gramatiku ani nesnažil
lukas0

#8 Příspěvek od lukas0 »

Modesty píše:mě se to náhodou moc líbí, ta povídka je hodně povedená a musím říct, že jsem ji přečetla několikrát :)
těch pár chyb není nic strašného, už jsem tady viděla hodně kratších zpráv, kde se autor o gramatiku ani nesnažil
Přesně moje řeč ... příběh je dobrej ... a kdybych to psal já, tak bych v tak dlouhým textě taky nějakou tu chybičku udělal :roll:
Život je řada průšvihů po sobě nepravidelně jdoucích.
Haron1

#9 Příspěvek od Haron1 »

dekuji, mam z cestiny petku tak se nediv :lol:
future3000

#10 Příspěvek od future3000 »

Haron1 píše:
dekuji, mam z cestiny petku tak se nediv :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Moc upřimné :lol: :lol:
HATH0R

#11 Příspěvek od HATH0R »

Haron1 píše:
Darebacek píše: Popište prosím důkladněji váš hrdinský čin a průběh této významné události.
Done

První na serveru znamená - první povídka na serveru nebo první hráč na serveru ???
:shock:
Odpovědět