Změna questu u učňů ?
Změna questu u učňů ?
Po včerejší aktualizaci serveru se změnil jeden z 5 questů u učňů, místo Zámek lvl 5 tam je Loupež. Takže můj učeň, který je cca 2000 bodl od Suzeréna, což měl být poslední úkol, tak tam má teď nesplněný quest Loupež. Máte někdo prosím bližší informace? Mohl třeba Darebacek dát k dispozici seznam změn po posledním updatu/aktualizaci ? Díky (a sorry, jestli je to někde jasně napsané - prosím odkaz)
Re: Změna questu u učňů ?
Take me to zajima, nechapu proc u starych ucnu tenhle quest neni hotovy.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Takže, jak můj učeň Suzerén může dostat quest Loupež, kdy ten je někdy na začátku ?
Další překvápko čekalo při vykopnutí neaktivního učně ... doba do odchodu 720 hodin
Další překvápko čekalo při vykopnutí neaktivního učně ... doba do odchodu 720 hodin

ty hodiny to je fakt masakr - než přijmu dalšího člověka jako učně, tak to si dám sakra bacha, takže noví hráči budou mít (si myslím) trochu větší problém najít suzeréna, který je vezme. Kdyby tam bylo třeba 24 hodin jako odchod z klanu nebo zrušení spojenectví, tak neřeknu, ale 720 hodin je sakra hodně
Tohle budou muset zaručeně opravit, protože to bug jak sviň, když se neuzná quest, kterej je už splněnej a už se nedá splnit znovu ale u těch 720-ti hodin to nevypadá dobře, to si myslim, že je fakt pořádná lotrovina, se divim, že tam nedaly urychlení za perly, to by na ně sedělo 

O bugu se splněním Q na loupež asi není třeba diskutovat. Sice s týká jenom současných učňů, protože u všech nových problém nebude, i vzhledem k tomu, jak dlouho trvá vycvičit jednoho učně, tak by bylo potřeba to řešit.
Stejně tak 720 hodin - chápu, proč je to omezení a asi je rozumný, že se zavedlo. Nicméně učeň nemá moc velkou motivaci se snažit, protože pro něj jako učně je úkolů z toho vyplývajících málo. Na druhou stranu mentor má motivaci velkou a tohle mu snahu znesnadňuje a jak tady bylo zmíněný, noví hráči budou ted mít problém najít.
Závěrem 720 by bylo rozumný v případě opakovaného kickování učňů bez důvodu. Ale je totálně přestřelený v případě, že je učeň neschopnej, línej, neaktivní,... A protože takových případů je víc než dost, tak chudák mentor
Stejně tak 720 hodin - chápu, proč je to omezení a asi je rozumný, že se zavedlo. Nicméně učeň nemá moc velkou motivaci se snažit, protože pro něj jako učně je úkolů z toho vyplývajících málo. Na druhou stranu mentor má motivaci velkou a tohle mu snahu znesnadňuje a jak tady bylo zmíněný, noví hráči budou ted mít problém najít.
Závěrem 720 by bylo rozumný v případě opakovaného kickování učňů bez důvodu. Ale je totálně přestřelený v případě, že je učeň neschopnej, línej, neaktivní,... A protože takových případů je víc než dost, tak chudák mentor

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Quest už je odbugován, naskočilo to všem učňům jako splněno.
S qakkecovou rozvahou nad 720 hodina v podstatě souhlasím, mělo by to být omezení pro mentory, kteří střídají učně jako ponožky. Já včera propustil učně, kterému pro neaktivitu odešli i starobylí ... Hledám 1 učně. Zn.: za měsíc.
Edit: A asi se změnily podmínky přijetí učňů, teď jsem přijat nového učně a už měl lvl 5 město. Rozhodně by se hodil update informací ...
S qakkecovou rozvahou nad 720 hodina v podstatě souhlasím, mělo by to být omezení pro mentory, kteří střídají učně jako ponožky. Já včera propustil učně, kterému pro neaktivitu odešli i starobylí ... Hledám 1 učně. Zn.: za měsíc.
Edit: A asi se změnily podmínky přijetí učňů, teď jsem přijat nového učně a už měl lvl 5 město. Rozhodně by se hodil update informací ...
To teď nejspíš bude tak, že uchazeč nesmí mít splněnej quest loupež.Stilgar píše:Edit: A asi se změnily podmínky přijetí učňů, teď jsem přijat nového učně a už měl lvl 5 město. Rozhodně by se hodil update informací ...
Jinak těch 720 hodin je až příliš, nějaký opatření proti těm co počkaj až učeň splní první quest a pak ho odkopnou by se hodil ale 720 hodin je trochu mimo, už sem měl dost učňů co žadonily ať je přijmu, jak budou aktivní a pilní a to bylo naposled co sem je viděl a když si člověk představý, že mu takovýto hráči kompletně zacpou učně

Týden by byl asi akorát nebo, že by to udělaly nějak, že pokud by byl učeň delší dobu neaktivní, tak by šel kicknout okamžitě