nechapu
-
Re: nechapu
Jeto bonus rasy. Vsechni sklady dvakrat vetsi nez u ostatnich
a jake jsou ostatnich bonusy rasy
@iambest - víš ty vůbec, že tu wiki je? ty tvoje otázky na základní věci jsou fakt děsný.. 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
jj vim ze tu je ale nevidim to tam
aha omlouvam se uz jsem to nahodou nasel
Ono to hlavně máš u všech ras napsaný když si vybíráš za kterou budeš hrát
aha tak toho jsem si nevsiml ale uz jsem rad za to ze jsem si vybral prave TE
mužu vedět co se ti na TE tak libí?Iambest píše:aha tak toho jsem si nevsiml ale uz jsem rad za to ze jsem si vybral prave TE

Sem na tom stejně 
Ale mít artefakty na mágy, hera specializovanýho na mágy taky, tak budeš mít imho luxus armádu

Ale mít artefakty na mágy, hera specializovanýho na mágy taky, tak budeš mít imho luxus armádu

Frank Herbert
Frank Herbert
jj mágy se hromadně trénovat vyplatí jen když hrajete za drow ale kombinace iluzionisty a nekromana by byla luxusní 

me se na TE libi hlavne to ze maj dvakrat vetsi tezbu zeleza(otazka:plati to i pro dul?[vim ze pro stolu ne]) a tim maji i vic zlataku a s tema magama je to taky dobry protoze mit magy na 1 jako ostatni na 3 je dobry
ano, rychlejší těžba u Drow funguje i v dolu.
Ale rychlejší těžba železa není až takové terno, když denně dáš několik šestek, tak nejsou suroviny problém, už je téměř netěžím.
Ale rychlejší těžba železa není až takové terno, když denně dáš několik šestek, tak nejsou suroviny problém, už je téměř netěžím.
Na vyšším titulu těžit nebudeš prakticky vůbec, maximálně obilí 

Frank Herbert
Frank Herbert
ja vim no ale zatim jsem jen dvojka
No onu u rytířů se mi taky dřív líbily výhody ale postupem času je většina zbytečná, dvojnásobná nosnost nosičů se brzy vytrátí, když jich má člověk desetitisíce, stejně tak zvýšená těžba obilí je k ničemu když pomalu nevim co s obilím dělat kolik ho mám
a to nemluvím o zvýšené těžbě obchodních krámků které jsou už totálně pasé a v případě, že by chtěl člověk stavět zlatý město třeba v poušti, tak ten rozdíl nemá váhu, protože zlatý města jsou odvislý hlavně od poplatku vázaného s volnou populací, jediná užitečná výhoda rytířů tak zůstavé dvojnásobný objem skladů, což je fakt super ale na druhou stranu lze v pohodě hrát i se strategií bez skladišť, kdy z milionů surovin není velká ztráta, když se nějakej ten desetitisíc denně rozkrade 

njn ja uz jsem na to koukal protoze jeden suzeren (nechci rikat kdo) nema antispiony a kdyz sem se jednou podival do jeho hlavniho mesta tak sem na to koukal
-
No tvoje problémy s obilím bych chtěl mít. Já mam jedno město se šesti, druhý se sedmi mlejnama, obě na stepi, sem rytíř a mejch 12 chrámů tu produkci celkem spolehlivě vyžere. Kdybych občas neskolil nějakou tu ruinu, tak výcvik stojíArseni píše:No onu u rytířů se mi taky dřív líbily výhody ale postupem času je většina zbytečná, dvojnásobná nosnost nosičů se brzy vytrátí, když jich má člověk desetitisíce, stejně tak zvýšená těžba obilí je k ničemu když pomalu nevim co s obilím dělat kolik ho máma to nemluvím o zvýšené těžbě obchodních krámků které jsou už totálně pasé a v případě, že by chtěl člověk stavět zlatý město třeba v poušti, tak ten rozdíl nemá váhu, protože zlatý města jsou odvislý hlavně od poplatku vázaného s volnou populací, jediná užitečná výhoda rytířů tak zůstavé dvojnásobný objem skladů, což je fakt super ale na druhou stranu lze v pohodě hrát i se strategií bez skladišť, kdy z milionů surovin není velká ztráta, když se nějakej ten desetitisíc denně rozkrade

Klid, je to jenom hra :o)
právě - musíš pořád kosit zříceniny 

Frank Herbert
Frank Herbert
ahoj muzu otazku za co sem zablokovana me to tam pise Duvod blokovani:Multivodstvi co to jako ma bejd dik za opoved 

Za duplicitní účty - většinou to je tehdy, když se z jednoho PC přihlašuje na víc účtů 
Pro posouzení odbolokování je potřeba zaslat detaily darebáčkovi nebo správě

Pro posouzení odbolokování je potřeba zaslat detaily darebáčkovi nebo správě

Frank Herbert
Frank Herbert