Aretefakt

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vesy84

Aretefakt

#1 Příspěvek od Vesy84 »

Jaká je pravděpodobnost nálezu artefaktu ve zrícenině?? u vlajek je 0,07 % kolik je na artefakt......když dává bonus hrdiny 250 % ale z kolika ví někdo? nikde jsem to nenašel : :?
MMMMM

Re: Aretefakt

#2 Příspěvek od MMMMM »

Číslo nevím, ale je hodně malinká.

Ono to sice píše, že hrdina může nalézt magický předmět,ale když už něco hrdina najde tak je to svitek.
Lordlad

#3 Příspěvek od Lordlad »

asi takhle....prošel jsem tisícovky zřícenin a nenašel ani jeden..... :o
qakkec

#4 Příspěvek od qakkec »

Ano, šance jsou opravdu malé na svitky, na artefakty ještě menší. Musíte využívat svitky na zvýšení šance nalezení artefaktů, pak vám i občas něco padne - ale opravdu padají, prostě musíte do toho dat trochu srdíčka a mít jenom trochu toho štěstíčka a půjde to :mrgreen:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Stilgar

#5 Příspěvek od Stilgar »

qakkec píše:Ano, šance jsou opravdu malé na svitky, na artefakty ještě menší. Musíte využívat svitky na zvýšení šance nalezení artefaktů, pak vám i občas něco padne - ale opravdu padají, prostě musíte do toho dat trochu srdíčka a mít jenom trochu toho štěstíčka a půjde to :mrgreen:
ty bys mohl trénovat fotbalisty : )
btw našel kromě Devila ještě někdo artefakt ve zřícenině? Já jich prošel také hodně a považuji to za mýtus.
Arseni

#6 Příspěvek od Arseni »

Není to jistý ale někdo řikal, že pravděpodobnost je 0,001%.
Mě osobně vypadly dva jedničkový artefacty, u prvního jsme měl zvýšenou pravděpodobnost a druhej vypadad se základní.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Tosnadne

#7 Příspěvek od Tosnadne »

Stilgar píše:
qakkec píše:Ano, šance jsou opravdu malé na svitky, na artefakty ještě menší. Musíte využívat svitky na zvýšení šance nalezení artefaktů, pak vám i občas něco padne - ale opravdu padají, prostě musíte do toho dat trochu srdíčka a mít jenom trochu toho štěstíčka a půjde to :mrgreen:
ty bys mohl trénovat fotbalisty : )
btw našel kromě Devila ještě někdo artefakt ve zřícenině? Já jich prošel také hodně a považuji to za mýtus.
tuším že zrovna qakkec nějaký našel, když použil svitek o kterém se zmiňuje, a mě se povedlo najít artef 3.úr bez svitku, hodně velká náhoda na to že je to už celkem dávno a od té doby jen nějaké svitky
Modesty

#8 Příspěvek od Modesty »

:( kámoš našel artefakt i bez svitku, lvl 3... měl zjevně hodně toho štěstíčka, i když já tomu říkám jinak :) nepublikovatelně
Odpovědět