Aretefakt
Re: Aretefakt
Číslo nevím, ale je hodně malinká.
Ono to sice píše, že hrdina může nalézt magický předmět,ale když už něco hrdina najde tak je to svitek.
Ono to sice píše, že hrdina může nalézt magický předmět,ale když už něco hrdina najde tak je to svitek.
asi takhle....prošel jsem tisícovky zřícenin a nenašel ani jeden..... 

Ano, šance jsou opravdu malé na svitky, na artefakty ještě menší. Musíte využívat svitky na zvýšení šance nalezení artefaktů, pak vám i občas něco padne - ale opravdu padají, prostě musíte do toho dat trochu srdíčka a mít jenom trochu toho štěstíčka a půjde to 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
ty bys mohl trénovat fotbalisty : )qakkec píše:Ano, šance jsou opravdu malé na svitky, na artefakty ještě menší. Musíte využívat svitky na zvýšení šance nalezení artefaktů, pak vám i občas něco padne - ale opravdu padají, prostě musíte do toho dat trochu srdíčka a mít jenom trochu toho štěstíčka a půjde to
btw našel kromě Devila ještě někdo artefakt ve zřícenině? Já jich prošel také hodně a považuji to za mýtus.
Není to jistý ale někdo řikal, že pravděpodobnost je 0,001%.
Mě osobně vypadly dva jedničkový artefacty, u prvního jsme měl zvýšenou pravděpodobnost a druhej vypadad se základní.
Mě osobně vypadly dva jedničkový artefacty, u prvního jsme měl zvýšenou pravděpodobnost a druhej vypadad se základní.
tuším že zrovna qakkec nějaký našel, když použil svitek o kterém se zmiňuje, a mě se povedlo najít artef 3.úr bez svitku, hodně velká náhoda na to že je to už celkem dávno a od té doby jen nějaké svitkyStilgar píše:ty bys mohl trénovat fotbalisty : )qakkec píše:Ano, šance jsou opravdu malé na svitky, na artefakty ještě menší. Musíte využívat svitky na zvýšení šance nalezení artefaktů, pak vám i občas něco padne - ale opravdu padají, prostě musíte do toho dat trochu srdíčka a mít jenom trochu toho štěstíčka a půjde to
btw našel kromě Devila ještě někdo artefakt ve zřícenině? Já jich prošel také hodně a považuji to za mýtus.