Nevím jak vy ale mě docela chybí že nevím kdy a co dostanu a kolik my do které chybí.
příklad:3 špehování
obrázek medajle 100/99
a vím že mi zbývá splnit jedno 3 špehování a dostanu ji no a tak by to mělo být relativně ze všema
metály
Re: metály
No ono je to něco jako achiement a u nich by to mělo být trošku tajemný kdy něco splníš a dostaneš odměnu. Nicméně na druhou stranu už stejně člověk ví co musí splnit aby je dostal, tak by to zas tak špatný možná nebylo. 

čárky klidně dělat můžu ale když nevím za co ji dostanu tak u čeho všeho si ty čárky mám dělat například sem vůbec netušil že je medaile za to že 100x vypiji lektvar až když sem ji dostal.
tak to je takovy prekvapko no
musis to brat tak jak rikal tady arseni jsou to odmeny a proste jedes a jednou to dostanes ale pokud chces tak nekde mam tusim odkaz na nemeckou stranku kde teda medaile jsou vypsany

Per aspera ad astra
Tušim, že za 1000 výprav obchodníka byla bronzová medaile, no nevim ale myslim si, že na zlatou ti A4 stačit nebudewikicz píše:čárky klidně dělat můžu ale když nevím za co ji dostanu tak u čeho všeho si ty čárky mám dělat například sem vůbec netušil že je medaile za to že 100x vypiji lektvar až když sem ji dostal.

to se vsechno taky jeste poresi
v tuhle chvili darebackovi lezi ve zpravach navrh na to ze bychom prelozili a daly dokupy soupis svitku a dalo se to bud nekde zde nebo se to pridalo do encyklopedie
a pokud se udela to tak se zkusim rovnou domluvit i ty na tech medailich

Per aspera ad astra
On je možná záměr, že dopředu nevíte, za co medaile dostanete 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert