Quest Brána

Zde lze nechat příspěvek o chybách, které jste našli v překladu.
Zamčeno
Zpráva
Autor
kluibert

Quest Brána

#1 Příspěvek od kluibert »

Popis tohoto questu rozhodně neodpovídá pravdě a je matoucí až zavádějící. Jednotky sice přijdou, ale jejich počet je srandovní, tudíž je hráči v top 30 bez problémů smáznou jako tréninkové jednotky. Poté nemáte vůbec nic. Takže řeči o tom, že nemusíte mít starosti i když máte otevřenou bránu a řeči o tom, že ty jednotky u vás vydrží 60 dní je naprostá "nepravda".

Asi by stálo za to opravit komentář a napsat tam, že odměna není pro vás, nybrž pro top hráče.
lukas0

Re: Quest Brána

#2 Příspěvek od lukas0 »

Ale ten Q si budeš vybírat když budeš ještě malá hodost .. tudíž k tobě suzeréni nemůžou ... pokud by sis tu odměnu šetřil, tak máš první měsíc po dosažení titulu suzeréna zaklínadlo ''lítost'' .. takže nic takovýho nehrozí. ;)
A nevím proč si to dal do chyb překladu.
Život je řada průšvihů po sobě nepravidelně jdoucích.
kluibert

#3 Příspěvek od kluibert »

jde jen o opravu překladu, stačí tam napsat pravdu, tedy nepsat cituji: "A nemějte starosti, domluvil jsem se s starobylými, přijdou pro naši záštitu jakmile otevřete bránu a zůstanou v našem městě na nějakou dobu."
Napsat tam: Podle toho, kdy si odměnu vyzvednete se Vám může jednoduše stát, že se stanete farmou i se starobylými. V takovou chvíli je vaše podpora kompletně zrušena a vy nemáte nic.
A dále napsat, že ta odměna není na 60 dní nýbrž na ? dní, podle toho, jak rychle si na vás smlsnou jiní.
lukas0

#4 Příspěvek od lukas0 »

Ale na tebe nemůžou útočit suzeréní. Já tě chápu .. ale tys pochop mě!
A navíc když si¨budeš zavírat bránu a nebo si schovávat vojsko do důlu nebo útočiště, tak se ti nemůže nic takovýho stát. ;)
kluibert

#5 Příspěvek od kluibert »

V době záštity to přece podle popisu nemusím dělat? Co je psáno je dáno, někdy to tak bývá tedy, jen ne všude a vždy...

Je to tedy bug nebo překlep?
Jelikož to vyhovuje straně spřízněné tak to nazývejme raději překlepem.

Podle pravidel hry to vlastně překlepem musíme nazývat, neboť změna pravidel je z minuty na minutu vyhrazena.
lukas0

#6 Příspěvek od lukas0 »

Omg! Ale ty ten quest dostaneš ještě když si na malym lvlu. To znamená že na tebe nemůže nikdo ze suzerénů útočit a stejný lvly jako ty se přes tu záštitu nedostanou. Pokud si tu odměnu vybereš jako suzerén (což je velice nepravděpodobné) tak si holt musíš schovávat armádu jako to dělaj všichni ostatní a navíc na tebe stejně nikdo nebude útočit protože jako suzerén na sobě budeš mít 1. měsíc zaklínadlo ''lítost'' (to znamená že se 90% vojsk nepřitele se boje nezúčastní)
kluibert

#7 Příspěvek od kluibert »

omg! Asi když rozdavali vtipnou kaši někdo z nás zaspal. Omg, jelikož popis je vcelku jednoznačný, tak jsem si to asi nechal na období po tom, co jsem se stal suzerenem a co uplynula lítost. Omg a asi, jelikož nikde o tom není ani slova jsem se nezabýval tím, že by na mě někdo mohl. A omg asi právě díky tomu si mě vysvačili, i když sem měl 2 magický na 6. A omg, tak proto by tam asi mohl být napsán OMG JINY TEXT.
qakkec

#8 Příspěvek od qakkec »

Řešíte blbosti -> lock. Nemá cenu upravovat popis. Úkol člověk splní na začátku hry. Kdy si odměnu vybere je zcela na něm.

Btw. ta odměna je dělaná proto, aby se hráč ihned po otevření brány nestal farmou ostatních hráčů s 1* titulem (vyšší zaútočit nemůžou) - k tomu se taky vztahuje ten popis o bezpečí, po otevření brány. Tudíž si ji lidi berou právě hned po tom otevření, kdy ještě nemají armádu na to, aby se bránili zříceninám a hráčům ostatním. To, jestli se během těch 60 dní dostane na hodnost suzeréna (a bude na něho tedy moct zaútočit jinej suzerén) nebo ne, je už zcela na něm. Stejně tak těch 60 dní je korektní zmínění, protože ta ochrana starobylých tam opravdu bude 60 dní a pak odejde. Každýmu paku dojde, že když je někdo zabije, tak tam samozřejmě 60 dní nebudou, protože budou zničení.

Když si někdo starobylý nechá na "pak", tak musí počítat s tím, že mu je někdo může zničit - nedostal armádu Chucků Norrisů, ale pár tisíc normálních jednotek. Pak se ale nemůže rozčilovat, že mu je někdo zabil,
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
lukas0

#9 Příspěvek od lukas0 »

Omg. Já nemůžu za to že si neumíš hlídat armádu a OMG kvůli tobě se nebude měnit popis questu když je OMG správně.
---
A děkuju qakkecovy za vyřešení :D
Zamčeno