Červený ukazatel
Červený ukazatel
Zdravím, jsem vůdce klanu a vidím když nikdo napadá našeho člena, ale proč oni to nevidí a ani to nejde nastavit. Nebo se mýlím? jak to udělat? Děkuji za odpověď Jirka
Re: Červený ukazatel
Jsi vůdce klanu a zároveň vojenský ministr (pravděpodobně) tudíž to vidíš. Ale ostatní členy to vidět nemůžou. Možná tak že by na to měli nějakej artefakt nebo svitek.
A jinak můžeš dát někomu jinému z klanu právo : bojový ministr ale můžeš to dát jen jednomu členu.
A jinak můžeš dát někomu jinému z klanu právo : bojový ministr ale můžeš to dát jen jednomu členu.

Život je řada průšvihů po sobě nepravidelně jdoucích.
Jo to jsem udělal, funkce jsou rozděleny mezi hráče, ale co ty ostatní. Není to blbý?!! Jirkak
Ne, za ministra boje musíš vybrat hráče který je aktivní a silný. Aby mohl hlásit a bránit útoky 

Jo, ale nikdo u toho nemůže sedět 24hod. deně. A kdyby to viděli všichni tak vždy tu někdo je , a je schopen pomoci.
Tak si navzájem proježdějte města. Jednou za čas. A je to vyřešené.
Věř, že je to někdy až otravný, když ti furt mise svítěj červeně a potom si mnohdy ani nevšimneš, že jde útok na tebe, pokud je někdo často online, tak není problém napsat klanovou zprávu na koho jde útok a jestli někdo poblíž nechce pomoci, často to ani není možné nebo se to ani nevyplatí a v případě útoku monster, které útočí neústále by to byla ztráta časujirkak píše:Jo to jsem udělal, funkce jsou rozděleny mezi hráče, ale co ty ostatní. Není to blbý?!! Jirkak

- galbatoryx
když dáš do klanu víc jak 1 000 000zlata tak to uviděj všichni do té doby ne 

mistifikace je nej