Ahoj,
hraju tuto hru už 2 měsíce a dostal jsem se do 3-tího levlu - 3 hvězdy. už 14 dní pozoruju, že v podstatě nemůžu na nikoho útočit, protože všichni mají jednu max 2 hvězdy. Hra se zdá začínat nudnou. mám dotaz jak se zbavit hvězd abych byl zase na dvou nebo na jedné. Jde to?
hráči se stejným počtem hvězd jsou o několik království daleko, takže když se tam vydám, je to na několik hodin a zbytečná porážka, protože se všichni dokážou připravit a spojit se. takže nezbývá než čekat a čekat a čekat nebo si to zpestřit průzkumníkama a dělat armádu.
A dále mi také uniká cíl hry, který v podstatě neni žádný.
Tak jak, dá se něco udělat aby body zkušenosti klesly?abych mohl zase bpojovat proti frakci opačné atd?
díky za odpověď
Otázka pro hráče ve vyšším levlu 3-5 hvězd
-
Re: Otázka pro hráče ve vyšším levlu 3-5 hvězd
http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Title - tady vidíš, že nejvíc body získáváš přes armádu, takže pro snížení bodů si musíš někde něco nechat zabit 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
-
OK díky za radu, takže mi nezbyde nic jiného, než poslat přes 2000 vojáků na zříceninu pětku nebo šestku agresivku a nechat si je zabít. to je teda prima!
tímto mi teda smysl hry už uplně uniká.
jinak všem přeji hezký den a pevné nervy
tímto mi teda smysl hry už uplně uniká.
jinak všem přeji hezký den a pevné nervy
Tak se dostaň na 4 nebo 5* a hned máš na koho útočit 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert
-
Největší kravina, co můžeš udělat je, že začneš ničit armádu, nebo ničit města a budovy.... já to hraji 1 a půl měsíce a neměl jsem problém dosáhnout 5 hvězd, musíš jen plnit questy, najít si společníka, s kterým ničíš zříceniny a právě plníš questy, které tě opravdu rychle vyšvihnou... také je to o strategii, je to časovka, tak myslet trochu dopředu, víc ti asi neporadím, jen to, že je kravina jít s prestiží dolu!
Není to kravina, je to holt jen jiná strategie. Já jsem měl za 14 dní 2 hvězdy a za další 3 dny tři hvězdy. Byl jsem z toho vcelku v šoku, protože jsem na to nebyl vůbec připravený. Je celkem šílené, že jeden trojkový léčitel odpovídá v žebříčku půl milionu bodů! (a já měl v té době na trojce jen léčitele a většinu ostatní armády na jedničce) Tak jsem jich pár poslal na smrt, mágové šli hned za nima a od té doby se asi 3 týdny uměle udržuju na dvou hvězdách - farmím si zříceniny, vylepšuju města a specializuju se na výzkum. Což jsou přesně ty činnosti, které mne na hře nejvíc baví.CharakterCZ píše:Největší kravina, co můžeš udělat je, že začneš ničit armádu
Na tři hvězdy (a výš) půjdu, až já budu chtít. Pět hvězd mne zatím ničím neláká. Na otázku, jestli být jednou z nejsilnějších dvojek nebo co nejrychleji jednou z nejslabších pětek jsem si našel svoji odpověď. Předkládám ji sem jako alternativu ne jako ten jediný způsob, kterým to všichni prostě musí hrát. Je to totiž jako se vším ostatním - je třeba o tom trochu přemýšlet a nakonec si najít vlastní cestu.
-
Ahoj všem, děkuji za odpovědi.
všichni mají v podstatě pravdu. takže nezbývá než čekat až se někdo objeví se třemi hvězdami (nebudu nic vyrábět, žádnou armádu, abych omylem neskočil do čtyřky hvězd, protože to kolem mě nikdo nemá a to už bych si asi vůbec nezahrál. Takže nezbývá než týdny a týdny čekat než se někdo dohrabe do trojky z opačné frakce. Zatím budu zdokonalovat jen budovy a občas když najdu zříceninku tak to tam pobiju. jestli mě to nepřestane bavit hrát.
Hře zdar
všichni mají v podstatě pravdu. takže nezbývá než čekat až se někdo objeví se třemi hvězdami (nebudu nic vyrábět, žádnou armádu, abych omylem neskočil do čtyřky hvězd, protože to kolem mě nikdo nemá a to už bych si asi vůbec nezahrál. Takže nezbývá než týdny a týdny čekat než se někdo dohrabe do trojky z opačné frakce. Zatím budu zdokonalovat jen budovy a občas když najdu zříceninku tak to tam pobiju. jestli mě to nepřestane bavit hrát.
Hře zdar