Vůdce klanu ukončil hru (zrušil postavu) a přenechal vůdcovství svému zástupci.
Mám několik dotazů
1) jak to bude stávajícím skladem klanu který byl ve vlastnictví púvodního .
2) za jak dlouho bude přístup k vnějšímu vlastnictví hráče ( doly štoly a pod.)
Děkuji za brzkou odpověď.
Potkan
odchod vůdce klanu ze hry (zrušení postavy)
-
Re: odchod vůdce klanu ze hry (zrušení postavy)
Jestli zrušil postavu, tak by tím pádem skladiště klanu nemělo existovat a musí ho postavit nový vůdce a stejně tak, když zrušil postavu, tak by doly které měl měli být volné
-
Tak mě zajímá jak dloho ještě vlastnění hráče po zrušení registrace bude aktivní ( zobrazovat se v mapě) je to již 2 dny a stale vypadá na venek aktivní ale ve skutečnosti zabírá poze místo a vlastnění.
Potkan
Potkan
toto ale není zrušení postavy, pro zrušení postavy jako takové se všemi vlastněními nestačí pouhé zrušení registrace, nejjednonuší je napsat na správu a ta musí každého na jeho žádost smazet.
-
tak to je divné prozš jako zástupce jsem měl k němu přístup , a po zprave od něj že ruší učet jsem tuto možnost stratil .
Při pokusu o přístup jsem održel odpov졞e přistup není možný protože se postava odstraňuje .
Potkan
Při pokusu o přístup jsem održel odpov졞e přistup není možný protože se postava odstraňuje .
Potkan
-
Dle zdělení podpory trvá vymazání postavy a veškerého jejího vlastnictví týden .
Ověřeno i skutečností.
Ověřeno i skutečností.
Zdravím, omlouvám se, že otravuji , ale ve wiki ani tady jsem nenašla odpověď na to co potřebuji vědět. Vůdce našeho klanu, zatím sice neregistrovaného, se rozhodl, že nebude dál pokračovat ve hře, napsal mi pouze dopis s tím, že končí, dal mi přístupové jméno i heslo, abych to hrála za něj, bohužel si neuvědomil, že z jednoho počítače nemůžu hrát na dvou účtech a dál se už neozval ani se nepřihlašuje, jelikož neodpovídá na mé dopisy, z toho vyplívá můj dotaz: co se stane s klanem když zanikne jeho účet, zanikne i klan ? Nebo to vůdcovství přejde na někoho jiného z klanu a klan zůstane. Jsme tam už sice jenom dva, ale oslovila jsem další hráče, kteří by vstoupili do klanu, ale s oficiálním pozváním do klanu váhám, proto, že pokud by zanikl tak to nemá smyl. Děkuji
Když vůdce jakkoli opustí klan, tak vůdcovství automaticky přejde na člena s nejlepším umíštěním v žebříčku.