Nazdar
Re: Nazdar
Perly ve zříceninách jsou podle toho jak se kupují perly a jelikož skoro nikdo nechce dotovat rusáky, tak je ve zříceninách málo perel

Jo ale to mě dost štve tak ty rusáky ať vykážou a hotovo ja sem už nakoupil docela za dost peněz a včil za to mám pikat? kvůli ruské pakáži?LiborDrow píše:Ctěl bych se zeptat jak to že poslední dobou jsou ve zříceninách pouze po jedné perli dřív tam bylo sem tam 5, 15, a teď ať je to zřícenina jakkoliv těžká tak je tam pořád pouze jedna perla to si myslím není fér
málo perel
LiborDrow píše:Jo ale to mě dost štve tak ty rusáky ať vykážou a hotovo ja sem už nakoupil docela za dost peněz a včil za to mám pikat? kvůli ruské pakáži?LiborDrow píše:Ctěl bych se zeptat jak to že poslední dobou jsou ve zříceninách pouze po jedné perli dřív tam bylo sem tam 5, 15, a teď ať je to zřícenina jakkoliv těžká tak je tam pořád pouze jedna perla to si myslím není fér

je to hnus no, ale měla jsem to štěstí a našla jsem zříceninu, kde byly 3 perly a taky jsem se divila a bylo mi pak jedno kolik vojáky mi zemře hlavně at ji zničím
podařilo se ale hodně mě to štve že kvůli takové blbosti musí trpět všichni čeští hráči
podařilo se ale hodně mě to štve že kvůli takové blbosti musí trpět všichni čeští hráči
1) Pozor na urážky a neslušné výrazy
2) Počet perel opravdu záleží na vkládání peněz hráči a někdy může být zřícenina dokonce z 0 ČP

2) Počet perel opravdu záleží na vkládání peněz hráči a někdy může být zřícenina dokonce z 0 ČP
Wow tak jsou zlatý časy, si vemte až tam bude 0 perelDarebacek píše:1) Pozor na urážky a neslušné výrazy![]()

A co je pls pravdy na tom, že se jezera a doly objevují v okolí hráčů, kteří si ČP koupili?Darebacek píše:2) Počet perel opravdu záleží na vkládání peněz hráči a někdy může být zřícenina dokonce z 0 ČP
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
Nechapu proc porad berete do huby rusaky, uz bylo receno ze jim blokli vyvedeni penez, takze vubec neni jasne kdo koho dotuje.Tak se uz trochu prober.Arseni píše:Perly ve zříceninách jsou podle toho jak se kupují perly a jelikož skoro nikdo nechce dotovat rusáky, tak je ve zříceninách málo perel![]()
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Ehm blokli jak? Jestli myslíš to pravidlo, že není možné proplácet na účty reglých ze zemí SNS, tak to je fakt blokace jako prase...
Frank Herbert
Frank Herbert
Nikdo nebude kupovar perly abyste ho pak stejne zprasili a jeste meli vic perel ve zriceninach osobne jedina zricenina co jsem v posledni dobe videl s hodne perlama byla jen 7kaHaron1 píše:Nechapu proc porad berete do huby rusaky, uz bylo receno ze jim blokli vyvedeni penez, takze vubec neni jasne kdo koho dotuje.Tak se uz trochu prober.Arseni píše:Perly ve zříceninách jsou podle toho jak se kupují perly a jelikož skoro nikdo nechce dotovat rusáky, tak je ve zříceninách málo perel![]()

Per aspera ad astra
Ty jsi sedmicku videl mozna tak jen ve snu, a nechapu proc tady par hracu vzdy mluvi za ostatni.
Uvědom si, že když jste jí nenašli vy neznamená, že tu není nebo, že tu nebylaHaron1 píše:Ty jsi sedmicku videl mozna tak jen ve snu, a nechapu proc tady par hracu vzdy mluvi za ostatni.

Per aspera ad astra
No jenze ty nevis jednu vec: kdyz znici nekdo sedmicku tak je to v taverne. Takze bez vypravet pohadky na piskoviste detemmaflek píše:Uvědom si, že když jste jí nenašli vy neznamená, že tu není nebo, že tu nebylaHaron1 píše:Ty jsi sedmicku videl mozna tak jen ve snu, a nechapu proc tady par hracu vzdy mluvi za ostatni.

samosebou každá zřícenina časem zmizí, když ji nikdo neskolí, takže to že nebyla v hospodě neznamená že tu nebyla 

Si myslim ze sedmicka nemizi.A pokud jste ji nasli a nechali zmizet , tak jste voloveArseni píše:samosebou každá zřícenina časem zmizí, když ji nikdo neskolí, takže to že nebyla v hospodě neznamená že tu nebyla

já to jen uklidním tu sedmu jsem našel já a už je fuč.... ne že bych ji zničil to bych nedokázal ani za rok, ale byla tu a už nejni 
a vůl je jak kdo, že... o tom už tu bylo diskusí dost
samo je možné , že ji Haron a spol.COD zničil,ale pochybuju o tom dosti

No kdybys mi napsal, tak tam jdeme spolu a pulku mas ty. My jsme ji neznicili, jak jsem rikal bylo by to v hospode. Ale tim jak zmizela u tebe , tak se asi objevila nekde jinde , protoze dnes jsme jednu nasli.. Takze ve finale budeme ji mit celou pro sebeLordlad píše:já to jen uklidním tu sedmu jsem našel já a už je fuč.... ne že bych ji zničil to bych nedokázal ani za rok, ale byla tu a už nejni

Tak se pochlub screenem. Jsem zvědavý jak vypadá a kdy ji zdoláte. Pokud tedy nějakou vážně vidíš?
Republika 2/3
Dnes to bude v hospode . Cekam pak na gratulaceMeck píše:Tak se pochlub screenem. Jsem zvědavý jak vypadá a kdy ji zdoláte. Pokud tedy nějakou vážně vidíš?

přestaň už se proboha do lidí naváže při každé kravině, seš jak malej harant kterej se musí chlubit lepší bábovičkou a všem ostatním ji rozdupat a nadávat jim.Haron1 píše: jste minimalne hloupi
Frank Herbert
Frank Herbert
Koukal jsem do hospody a nemůžu se zpamatovat z toho, jak ty zříceniny byly slaboučké a bylo v nich tolik perel. Co jsem koukal na jiné (screeny z jinych serverů), tak tam byly 2x-4x více monster a poloviční perly. Hmm zajimávé. Gratutluji.
Republika 2/3
Dekuji, ale je to normalni pocet monstru , zalezi take jak je stara sedmicka , pak jsou jeste kteri maji hrdinu , to je neco jineho. A pocet perel zalezi na tom kolik se vklada penez na server .Meck píše:Koukal jsem do hospody a nemůžu se zpamatovat z toho, jak ty zříceniny byly slaboučké a bylo v nich tolik perel. Co jsem koukal na jiné (screeny z jinych serverů), tak tam byly 2x-4x více monster a poloviční perly. Hmm zajimávé. Gratutluji.
Jinak o sedmickach muzete se bavit zde :viewtopic.php?f=28&t=483&p=2467#p2467
To je blbost, objevují se úplnou náhodou.qakkec píše:A co je pls pravdy na tom, že se jezera a doly objevují v okolí hráčů, kteří si ČP koupili?Darebacek píše:2) Počet perel opravdu záleží na vkládání peněz hráči a někdy může být zřícenina dokonce z 0 ČP