Reakce na PRO všechny důležité!!!!!!!!!!

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vesy84

Reakce na PRO všechny důležité!!!!!!!!!!

#1 Příspěvek od Vesy84 »

Ahoj lidi nebo spíše češi !!

Procetl jsem forum a je to opravdu zajímavé !! Jsem nováček ve hře a docela mne odrazuje vidina že až se nekam v té hře dohrabu tak mně nekdo sestřelí jako vás hrál jsem plno her a myslim že každý z nás tady má nějaké zkušenosti.

Ale jen mně překvapuje že trochu bude asi pravda to s tím fnukáním, nebylo by lepší se opravdu proti nim spojit? Neříkejte že nedokážeme vymlátit rusáky neboli klan C.O.D
tolik jich zas byt nemůže ne? Je tu spousta dobrých a určite i silnych hráčů nemužete se nejak spojit a pořádně jim zatopit?

Máte někdo info jak to vypada ted? Je s nima pořád takový problém rad bych to věděl,protože bych nerad daval penize do neceho a spoustu času kde mně potom někdo zbuší do mrtě a bude ze mně krásná farmička pro rusáky.

Děkuji vám za každé vysvětlení které napíšete
soptiko

Re: Reakce na PRO všechny důležité!!!!!!!!!!

#2 Příspěvek od soptiko »

dá se to hrát i zadarmo :-)
Darebacek

#3 Příspěvek od Darebacek »

Vážený Vesy84, je zde vyjádřena vaše osobní myšlenka, která ale může znechutit nováčky začínat vůbec hrát.
Ve hře byl vypracován systém, který pomáhá nezkušeným hráčům, např nemožnost útoku na hráče s nižším titulem než ten tvůj (http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Title)
Pokud chcete se domluvit o strategii nebo sjednotit hráče, musíte psát do sekce: Herní diskuse dle serverů
maflek

#4 Příspěvek od maflek »

Vesy84 píše:Ahoj lidi nebo spíše češi !!

Procetl jsem forum a je to opravdu zajímavé !! Jsem nováček ve hře a docela mne odrazuje vidina že až se nekam v té hře dohrabu tak mně nekdo sestřelí jako vás hrál jsem plno her a myslim že každý z nás tady má nějaké zkušenosti.

Ale jen mně překvapuje že trochu bude asi pravda to s tím fnukáním, nebylo by lepší se opravdu proti nim spojit? Neříkejte že nedokážeme vymlátit rusáky neboli klan C.O.D
tolik jich zas byt nemůže ne? Je tu spousta dobrých a určite i silnych hráčů nemužete se nejak spojit a pořádně jim zatopit?

Máte někdo info jak to vypada ted? Je s nima pořád takový problém rad bych to věděl,protože bych nerad daval penize do neceho a spoustu času kde mně potom někdo zbuší do mrtě a bude ze mně krásná farmička pro rusáky.

Děkuji vám za každé vysvětlení které napíšete
můžu ti to říct docela jasně v top 10 hráčích v armádě je jich 7, všechny co je trochu ohrožují bud rozmlátili nebo jim už dejchaj na záda, navíc používají fakt věci, co by jiný lidi nenapadli a docela jim to prochází, když mají dostat ban za multivodství, tak narozdíl od ostatních hráčů ho nemají časově omezený, k tomu jestli se spojit, tak v tuhle chvíli jsou někteří jejich hráči silnější než klany do top5...
Per aspera ad astra
Vesy84

#5 Příspěvek od Vesy84 »

Darebacek píše:Vážený Vesy84, je zde vyjádřena vaše osobní myšlenka, která ale může znechutit nováčky začínat vůbec hrát.
Ve hře byl vypracován systém, který pomáhá nezkušeným hráčům, např nemožnost útoku na hráče s nižším titulem než ten tvůj (http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Title)
Pokud chcete se domluvit o strategii nebo sjednotit hráče, musíte psát do sekce: Herní diskuse dle serverů
No je to je sice hezké že je tu omezení ale jakmile se dostanu na titul suzerén tak moje malinka arma nema moc šancí se ubranit a kdyz ji schovam rozmlátí mi budovy venku takze jsem v loji nehledě na to ze veze s vizionáři a atk dále nemám šanci vybudovat a jakmile vykouknu s armou spocitá si kdy dorazim a bum takže pořád hráč který má náskok pul roku ve hře mně prostě rozseká omezení neomezení,,,,,,,,,,,
lukas0

#6 Příspěvek od lukas0 »

Budeš muset plánovat ... třeba aby se ti vojáci vraceli do zavřenýho města. ;)
---
A po budovách nejdou .. jdou po armádě ...
Život je řada průšvihů po sobě nepravidelně jdoucích.
kramazov

#7 Příspěvek od kramazov »

Jakmile se staneš suzerenem,tak budeš mít kouzlo Lítost na tvoji ochranu.....z útočníkovi armády zaútočí jen 10%....takže máš 1 měsíc nato aby jsi vycvičil schopnější armádu(což je podle mě spousta času...) a pak samozřejmě musíš hrát tak aby jsi nebyl laciná kořist.....nenechávat armu v dole,otevřená brána,útoky trvající déle jak 1,5 hodiny...atd...a jinak máš pravdu bylo to tu jen fnukání lidí,kteří udělali chybu a byli po zásluze za to potrestáni....je to bojová strategie....
Lordlad

#8 Příspěvek od Lordlad »

jelikož už končím ( samozřejmě svou chybou ve strategii - Amitiel-Karamozov o tom ví své ), konečně bez obalu napíšu ( zafňukám si i já ) co si myslím....

hra je pouze šitá na výcuc peněz od lidiček co tyhle hry baví a od těch co by chtěli něco ,,vyvést,,.....
správci od začátku pracují na tom, aby ,,jejich,, TOP hráči byli u všeho z čeho se dá něco získat ( jezera,arcizříceniny ) .....
TOP hráči - nejdřív COD a když se to provalilo ( multiúčty, pomoc si na cizích účtech, info přímo ze správy ) nedělo se s tím nic, přitom jakýkoli minimální multiúčet je blokován navždy, tady to bylo mnohem větší porušení pravidel a došlo k bloku na celých sedm dní....to je trochu k smíchu.... nyní si přesunuli multiúčty (jak jinak s jinou IP - to umí kdejaký ,,IT,, odborník) do Freedomu, jak jsem se přesvědčil sám....
gratuluji správcům ke hře,která je zábavná a k šikovnému druhu ,,výdělku,, ......
a sám sobě k tomu, že jsem dokázal skončit v čas,než by mne to tu ,,sr...,, přespříliš....
a můžu konečně v klidu na kole ven :D :D :D

tak jsem si poplakal,jak tu teď mockrát budete číst od Karamazova a dalších z Freedomu a Harona a dalších z CODU - jen by mne zajímalo,kolik z nich patří mezi správce a kolik jich vlastně je... tipuju to tak 5 až 8 účtů na jednoho hráče......
galbatoryx

#9 Příspěvek od galbatoryx »

Lordlad píše:jelikož už končím ( samozřejmě svou chybou ve strategii - Amitiel-Karamozov o tom ví své ), konečně bez obalu napíšu ( zafňukám si i já ) co si myslím....

hra je pouze šitá na výcuc peněz od lidiček co tyhle hry baví a od těch co by chtěli něco ,,vyvést,,.....
správci od začátku pracují na tom, aby ,,jejich,, TOP hráči byli u všeho z čeho se dá něco získat ( jezera,arcizříceniny ) .....
TOP hráči - nejdřív COD a když se to provalilo ( multiúčty, pomoc si na cizích účtech, info přímo ze správy ) nedělo se s tím nic, přitom jakýkoli minimální multiúčet je blokován navždy, tady to bylo mnohem větší porušení pravidel a došlo k bloku na celých sedm dní....to je trochu k smíchu.... nyní si přesunuli multiúčty (jak jinak s jinou IP - to umí kdejaký ,,IT,, odborník) do Freedomu, jak jsem se přesvědčil sám....
gratuluji správcům ke hře,která je zábavná a k šikovnému druhu ,,výdělku,, ......
a sám sobě k tomu, že jsem dokázal skončit v čas,než by mne to tu ,,sr...,, přespříliš....
a můžu konečně v klidu na kole ven :D :D :D

tak jsem si poplakal,jak tu teď mockrát budete číst od Karamazova a dalších z Freedomu a Harona a dalších z CODU - jen by mne zajímalo,kolik z nich patří mezi správce a kolik jich vlastně je... tipuju to tak 5 až 8 účtů na jednoho hráče......

Asi hraješ týden jak to tak vypadá ... multiúčet se blokuje na furt jen v případě že se majitel nedomluví se správci .... nikdo multiúčet nevlastní leda kdyby měl 2 počítače........
mistifikace je nej ;-)
Lordlad

#10 Příspěvek od Lordlad »

jasně další z freedomu jak jinak :D ... a dva počítače to je těžký úkol, viď.... to neřeš tady Vám stejně nikdo z normálních lidí nevěří :geek:
jo jo hraju týden proto tak brečím,to víš a znáš už přece dlouho....kam ,že jsi to nenápadně přestoupil,když jsi zlikvidoval vlastní klan :D :D
galbatoryx

#11 Příspěvek od galbatoryx »

Lordlad píše:jasně další z freedomu jak jinak :D ... a dva počítače to je těžký úkol, viď.... to neřeš tady Vám stejně nikdo z normálních lidí nevěří :geek:
jo jo hraju týden proto tak brečím,to víš a znáš už přece dlouho....kam ,že jsi to nenápadně přestoupil,když jsi zlikvidoval vlastní klan :D :D
nema na tebe cenu reagovat očividně sis ani jednou nepřečetl pravidla hry ..měl bys začít
mistifikace je nej ;-)
Lordlad

#12 Příspěvek od Lordlad »

ono se nám to rozčililo ,že někdo řekl pravdu a hned to poslalo útok,tak pojď do toho borče :D ,ale jinak vůbec,ale vůbec nereaguje :D

máš pravdu proč bych je četl,když pravidla jsou dvoje,jedny pro nás ,,obyčejné,, a jedny pro codakofreedomaky :!:
TomkKapr

#13 Příspěvek od TomkKapr »

Proč chodit tak daleko.Nejlépe je počkat na někoho kdo se někam dohrabe a pak ho okradnout.Někdo hold hraje až moc na body.Hraju pár dnů armáda NULA a nějaký exot si pošle špiona a pak armádu.Když to tak půjde dál za pár dnů končím ,bo ma to bude ....
lolittka

#14 Příspěvek od lolittka »

když hraješ pár dnů určitě jsi dostal starobylé z úkolu "brána", pokud sis odměnu nevybral, tvoje blbost... Lidi by měli trochu víc číst podstatné věci a ne rok starý fňukání
Darebacek

#15 Příspěvek od Darebacek »

odpověď na toto : " správci od začátku pracují na tom, aby ,,jejich,, TOP hráči byli u všeho z čeho se dá něco získat ( jezera,arcizříceniny ) ..... "
správci nemají právo někomu ve hře pomáhat jak to píšete, ani nemají rozjeté účty.
Odpovědět