Nazdar

Odpovědět
Zpráva
Autor
LiborDrow

Nazdar

#1 Příspěvek od LiborDrow »

Ctěl bych se zeptat jak to že poslední dobou jsou ve zříceninách pouze po jedné perli dřív tam bylo sem tam 5, 15, a teď ať je to zřícenina jakkoliv těžká tak je tam pořád pouze jedna perla to si myslím není fér
:x
Arseni

Re: Nazdar

#2 Příspěvek od Arseni »

Perly ve zříceninách jsou podle toho jak se kupují perly a jelikož skoro nikdo nechce dotovat rusáky, tak je ve zříceninách málo perel :oops: 8-)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
LiborDrow

#3 Příspěvek od LiborDrow »

LiborDrow píše:Ctěl bych se zeptat jak to že poslední dobou jsou ve zříceninách pouze po jedné perli dřív tam bylo sem tam 5, 15, a teď ať je to zřícenina jakkoliv těžká tak je tam pořád pouze jedna perla to si myslím není fér
Jo ale to mě dost štve tak ty rusáky ať vykážou a hotovo ja sem už nakoupil docela za dost peněz a včil za to mám pikat? kvůli ruské pakáži?
LiborDrow

málo perel

#4 Příspěvek od LiborDrow »

LiborDrow píše:
LiborDrow píše:Ctěl bych se zeptat jak to že poslední dobou jsou ve zříceninách pouze po jedné perli dřív tam bylo sem tam 5, 15, a teď ať je to zřícenina jakkoliv těžká tak je tam pořád pouze jedna perla to si myslím není fér
Jo ale to mě dost štve tak ty rusáky ať vykážou a hotovo ja sem už nakoupil docela za dost peněz a včil za to mám pikat? kvůli ruské pakáži?
:x :( to mě fakt tak naštvalo že tuto hru asi přestanu hrát teť sem dobyl zříceninu 3 úrovně a 1 perla přitom mě to stálo dos vojáků
sandrusha

#5 Příspěvek od sandrusha »

je to hnus no, ale měla jsem to štěstí a našla jsem zříceninu, kde byly 3 perly a taky jsem se divila a bylo mi pak jedno kolik vojáky mi zemře hlavně at ji zničím
podařilo se ale hodně mě to štve že kvůli takové blbosti musí trpět všichni čeští hráči
Darebacek

#6 Příspěvek od Darebacek »

1) Pozor na urážky a neslušné výrazy :!:
2) Počet perel opravdu záleží na vkládání peněz hráči a někdy může být zřícenina dokonce z 0 ČP
Arseni

#7 Příspěvek od Arseni »

Darebacek píše:1) Pozor na urážky a neslušné výrazy :!:
2) Počet perel opravdu záleží na vkládání peněz hráči a někdy může být zřícenina dokonce z 0 ČP
Wow tak jsou zlatý časy, si vemte až tam bude 0 perel :lol:
qakkec

#8 Příspěvek od qakkec »

Darebacek píše:2) Počet perel opravdu záleží na vkládání peněz hráči a někdy může být zřícenina dokonce z 0 ČP
A co je pls pravdy na tom, že se jezera a doly objevují v okolí hráčů, kteří si ČP koupili?
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Haron1

#9 Příspěvek od Haron1 »

Arseni píše:Perly ve zříceninách jsou podle toho jak se kupují perly a jelikož skoro nikdo nechce dotovat rusáky, tak je ve zříceninách málo perel :oops: 8-)
Nechapu proc porad berete do huby rusaky, uz bylo receno ze jim blokli vyvedeni penez, takze vubec neni jasne kdo koho dotuje.Tak se uz trochu prober.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
qakkec

#10 Příspěvek od qakkec »

Ehm blokli jak? Jestli myslíš to pravidlo, že není možné proplácet na účty reglých ze zemí SNS, tak to je fakt blokace jako prase...
Frank Herbert
maflek

#11 Příspěvek od maflek »

Haron1 píše:
Arseni píše:Perly ve zříceninách jsou podle toho jak se kupují perly a jelikož skoro nikdo nechce dotovat rusáky, tak je ve zříceninách málo perel :oops: 8-)
Nechapu proc porad berete do huby rusaky, uz bylo receno ze jim blokli vyvedeni penez, takze vubec neni jasne kdo koho dotuje.Tak se uz trochu prober.
Nikdo nebude kupovar perly abyste ho pak stejne zprasili a jeste meli vic perel ve zriceninach osobne jedina zricenina co jsem v posledni dobe videl s hodne perlama byla jen 7ka :lol: a ta byla tak super nadopovana vojskama s tim hrdinou ze to ani neni mozny
Per aspera ad astra
Haron1

#12 Příspěvek od Haron1 »

Ty jsi sedmicku videl mozna tak jen ve snu, a nechapu proc tady par hracu vzdy mluvi za ostatni.
maflek

#13 Příspěvek od maflek »

Haron1 píše:Ty jsi sedmicku videl mozna tak jen ve snu, a nechapu proc tady par hracu vzdy mluvi za ostatni.
Uvědom si, že když jste jí nenašli vy neznamená, že tu není nebo, že tu nebyla :lol:
Per aspera ad astra
Haron1

#14 Příspěvek od Haron1 »

maflek píše:
Haron1 píše:Ty jsi sedmicku videl mozna tak jen ve snu, a nechapu proc tady par hracu vzdy mluvi za ostatni.
Uvědom si, že když jste jí nenašli vy neznamená, že tu není nebo, že tu nebyla :lol:
No jenze ty nevis jednu vec: kdyz znici nekdo sedmicku tak je to v taverne. Takze bez vypravet pohadky na piskoviste detem :lol:
Arseni

#15 Příspěvek od Arseni »

samosebou každá zřícenina časem zmizí, když ji nikdo neskolí, takže to že nebyla v hospodě neznamená že tu nebyla :roll:
Haron1

#16 Příspěvek od Haron1 »

Arseni píše:samosebou každá zřícenina časem zmizí, když ji nikdo neskolí, takže to že nebyla v hospodě neznamená že tu nebyla :roll:
Si myslim ze sedmicka nemizi.A pokud jste ji nasli a nechali zmizet , tak jste volove :lol:
Lordlad

#17 Příspěvek od Lordlad »

já to jen uklidním tu sedmu jsem našel já a už je fuč.... ne že bych ji zničil to bych nedokázal ani za rok, ale byla tu a už nejni :lol:

a vůl je jak kdo, že... o tom už tu bylo diskusí dost

samo je možné , že ji Haron a spol.COD zničil,ale pochybuju o tom dosti
Haron1

#18 Příspěvek od Haron1 »

Lordlad píše:já to jen uklidním tu sedmu jsem našel já a už je fuč.... ne že bych ji zničil to bych nedokázal ani za rok, ale byla tu a už nejni :lol:

a vůl je jak kdo, že... o tom už tu bylo diskusí dost

samo je možné , že ji Haron a spol.COD zničil,ale pochybuju o tom dosti
No kdybys mi napsal, tak tam jdeme spolu a pulku mas ty. My jsme ji neznicili, jak jsem rikal bylo by to v hospode. Ale tim jak zmizela u tebe , tak se asi objevila nekde jinde , protoze dnes jsme jednu nasli.. Takze ve finale budeme ji mit celou pro sebe :lol: . No kluci jste minimalne hloupi pokud ji nechali zmizet , ale zas na druhou stranu musim vam podekovat :D
Meck
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Meck »

Tak se pochlub screenem. Jsem zvědavý jak vypadá a kdy ji zdoláte. Pokud tedy nějakou vážně vidíš?
Republika 2/3
Haron1

#20 Příspěvek od Haron1 »

Meck píše:Tak se pochlub screenem. Jsem zvědavý jak vypadá a kdy ji zdoláte. Pokud tedy nějakou vážně vidíš?
Dnes to bude v hospode . Cekam pak na gratulace :lol: . Ale mam roubika ve hre takze vam neodpovim
qakkec

#21 Příspěvek od qakkec »

Haron1 píše: jste minimalne hloupi
přestaň už se proboha do lidí naváže při každé kravině, seš jak malej harant kterej se musí chlubit lepší bábovičkou a všem ostatním ji rozdupat a nadávat jim.
Frank Herbert
Meck
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Meck »

Koukal jsem do hospody a nemůžu se zpamatovat z toho, jak ty zříceniny byly slaboučké a bylo v nich tolik perel. Co jsem koukal na jiné (screeny z jinych serverů), tak tam byly 2x-4x více monster a poloviční perly. Hmm zajimávé. Gratutluji.
Republika 2/3
Haron1

#23 Příspěvek od Haron1 »

Meck píše:Koukal jsem do hospody a nemůžu se zpamatovat z toho, jak ty zříceniny byly slaboučké a bylo v nich tolik perel. Co jsem koukal na jiné (screeny z jinych serverů), tak tam byly 2x-4x více monster a poloviční perly. Hmm zajimávé. Gratutluji.
Dekuji, ale je to normalni pocet monstru , zalezi take jak je stara sedmicka , pak jsou jeste kteri maji hrdinu , to je neco jineho. A pocet perel zalezi na tom kolik se vklada penez na server .

Jinak o sedmickach muzete se bavit zde :viewtopic.php?f=28&t=483&p=2467#p2467
Darebacek

#24 Příspěvek od Darebacek »

qakkec píše:
Darebacek píše:2) Počet perel opravdu záleží na vkládání peněz hráči a někdy může být zřícenina dokonce z 0 ČP
A co je pls pravdy na tom, že se jezera a doly objevují v okolí hráčů, kteří si ČP koupili?
To je blbost, objevují se úplnou náhodou.
Odpovědět