s pozdravom Ozunu
Harone my víme, že nejsi člověk, vždyť jsi rusákHaron1 píše: ...vlastne ani nejsem clovek...
a tyhle svoje rozumy si zase vyhrabal z které prdele, prosím tě?Haron1 píše:... nekdo z klanu Hight. ..
nepovysuj se hlupaku nad lidma, ja nejsem rusak uz jsem ti to nekolik krat rikal , take tobe more nerikam ze jsi cikan i kdyz to tak vypadaArseni píše:Harone my víme, že nejsi člověk, vždyť jsi rusákHaron1 píše: ...vlastne ani nejsem clovek...
Stalo se to hned dalsi den co jme ti trosku zmensily armadu. Je jasne ze to byl nekdo od vas, mozna dokonce ty
a tyhle svoje rozumy si zase vyhrabal z které prdele, prosím tě?To, že máš psychický problémy s naším klanem je tvůj problém, ale na základě nějakejch svejch paranoidních představ tady obviňovat nemůžeš, protože ze sebe opět děláš maximálně kreténa
Ja nemam duvod lhat, Ozunu mel dost silnou armadu ,a poterbovali jsme takovyho hrace. Ale pokud vam nekdo propusti hrdinu, a zboura klenotnici abyste nemohli pouzit zas artefakty, tak to nema cenu hrat dal. A navic heslo zmenit nejde, takze ten clovek mohl kdykoliv potom udelat to znova. Ano dostal jsem hodne bodu, promin ale na mem miste ty bys mi take nenapsal abych sel s tebou. Mate tam zavreneho Devila, tak to muzete udelat take protoze mu utika azmada ,coz ja nechapu ,asi na vas vsichni kasle.masilcz píše:harone at tam vlezl kdokoli pokud je to pravda s tou klenotnicí tak to odtebe byla svinarna vuci vsem hracu promin ale 55k xp tu zbiram celou dobu asi 2 mesice a tys to mel zadarmo
Teď tu nechci urážet cikány ale jak by se cikán dostal k internetu?nepovysuj se hlupaku nad lidma, ja nejsem rusak uz jsem ti to nekolik krat rikal , take tobe more nerikam ze jsi cikan i kdyz to tak vypada
další výtažky z řiti, bez nějakýho podkladu? Já nemám zapotřebí dělat podrazy.. Ale víš jak se to říká "podle sebe soudím tebe", takže aspoň vidím, jak uvažuješ.. Pokud tě napadají podrazy ze strany jiných, nemáš problém je dělat sám - takže nesvaluj vinu na jiný.. Pomlátili jste si kvůli XP a bodům do frakčního žebříčku (kterej jste potřebovali) armádu ozuna a pak i wasterlorda.. Takže je to u vás běžná praxe a teď se to akorát snažíš házet urážkama na jinýHaron1 píše:Stalo se to hned dalsi den co jme ti trosku zmensily armadu. Je jasne ze to byl nekdo od vas, mozna dokonce ty
a tyhle svoje rozumy si zase vyhrabal z které prdele, prosím tě?To, že máš psychický problémy s naším klanem je tvůj problém, ale na základě nějakejch svejch paranoidních představ tady obviňovat nemůžeš, protože ze sebe opět děláš maximálně kreténa
Ja nikoho nikam neposilal chudacku , delaji to sami a radi , je jasne ze kdyz me das do chramu tak zautocit nemuzu, jen ze do toho chramu cely klan na 24 hodin nevejde se , proto utoci ti co tam nejsounaslibovat někomu, že ho zničíš, a pak na něho poslat kamarády, chudáku![]()
![]()
Ty ses nejak dostal, ze ?Arseni píše:Teď tu nechci urážet cikány ale jak by se cikán dostal k internetu?nepovysuj se hlupaku nad lidma, ja nejsem rusak uz jsem ti to nekolik krat rikal , take tobe more nerikam ze jsi cikan i kdyz to tak vypada
Tady máte všechny čtyři odpovědi, který my napsal správa, sestupně podle toho jak mi dorazilyMMMMM píše:jak říkají amící moje 2 haléře:
Mně se zdá že si z nás někdo dělá velkou a dost hloupou legraci. Buď je to Arseni nebo správa. Reagovat na hnusnou veřejnou nacistickou exhibici tím, že potrestáme drobným trestem všechny včetně těch, kteří se tomu náckovi postavili je jak z jiného světa.
Já jen doufám, že to je jen úlet nebo hloupý vtip od Arseniho, ale obávám se, že si Arseni legraci nedělá.
A moje 2 haléře k původnímu tématu tohohle vlákna: Jestli Ozunu říká, že jeho účet byl zneužit, tak by měla správa konat.
Kód: Vybrat vše
Dobrý den,
Toto téma na fóru je uzavřena. Všechny dostali upozornění.
Arseni napsal:
Dobrý den,
upozorňuji Vás na to, že hráč Haron1 vede na fóru debatu, kterou primárně vede za účelem nás urážet ale můj hlavní důvod stížnosti začíná až zde, používá hrubé urážlivé výrazi na téma 2. světové války, které jsou vzhledem k legislativě ČR trestným činem (který může být soudně postihnutelný) a proto žádám jeho potrestání a to vyšším trestem než-li pouze roubíkem a to jak ve hře tak i na fórumu.
Hezký den.
Dobrý den,
Jelikož prakticky každý hráč v tomto tématu na fóru využil neslušná slova, věc se ještě probírá. Hráči, kteří narušili pravidla budou potrestáni.
Arseni napsal:
Dobrý den,
Píšu Vám na základě toho, že jste neodpověděli na moji poslední zprávu,kterou přikládám níže. Možná ani nejste z naší země a tak si myslíte, že si vymíšlím ale věřte, že Haron1 porušil zákon a mohl by býz soudně stíhán.
Trestní zákon, § 198 Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení
Dobrý den,
upozorňuji Vás na to, že hráč Haron1 vede na fóru debatu, kterou primárně vede za účelem nás urážet ale můj hlavní důvod stížnosti začíná až zde, používá hrubé urážlivé výrazi na téma 2. světové války, které jsou vzhledem k legislativě ČR trestným činem (který může být soudně postihnutelný) a proto žádám jeho potrestání a to vyšším trestem než-li pouze roubíkem a to jak ve hře tak i na fórumu.
Hezký den.
Dobrý den,
Toto téma byla uzavřena. Jelikož narušení pravidel bylo ze stran několika hráčů, budou potrestáni.
Arseni napsal:
Dobrý den,
Hezký den.
Dobrý den,
Na fóru se zaprvé hráč dostává varování, pokud má několik varování dostává ban na 1, 3, 7 dní a pak navždy. Varování se posílají osobně hráči.
Děkujeme vám.
Hezký den.
Arseni napsal:
Dobře beru to na vědomí, děkuji za odpověd. Mohl bych ještě poprosit o jména a tresty až to vyřešíte?
Administrace napsal:
Dobrý den,
Toto téma byla uzavřena. Jelikož narušení pravidel bylo ze stran několika hráčů, budou potrestáni.
Arseni napsal:
Dobrý den,
Hezký den.
My zde máme ty zákony trošku jinak koncipované, tady si každý může proti státu říkat co chce a ani v té citaci ze zákoníku není o státu ani slovo.Haron1 píše:MMMM mas pravdu to co se tady psalo o rusku melo by se potrestat.a to minimalne 2 roky odneti svobody. Predstav si co bude kdyz tohle se dostane k Putinovi !!!!
Pozor,my tady nemluvime o statu,ale o narodovi. To je hanobeni narodu, ty jsi to prece napsal, ne jaMMMMM píše:My zde máme ty zákony trošku jinak koncipované, tady si každý může proti státu říkat co chce a ani v té citaci ze zákoníku není o státu ani slovo.Haron1 píše:MMMM mas pravdu to co se tady psalo o rusku melo by se potrestat.a to minimalne 2 roky odneti svobody. Predstav si co bude kdyz tohle se dostane k Putinovi !!!!
jenže ty jsi napsal stát (Rusko=stát vs. rusové=národ)Haron1 píše:
Pozor,my tady nemluvime o statu,ale o narodovi. To je hanobeni narodu, ty jsi to prece napsal, ne ja