Haron1 napsal:
Uz ti moc nezbyva, tak se zatim uzivej, pak uz budes porad marsal
Tak přemýšlím, jak moc to není osobní

Já pořád říkám, že tady nejde o nic osobního, jen o jejich osobn komplex méněcennostiqakkec píše:Po zničení army mi od Harona došla zpráva: blablabla.... není v tom nic osobního, může za to Devil, bude další na řadě.. A včera mi došlo:
Haron1 napsal:
Tak přemýšlím, jak moc to není osobní![]()
Tak teď jsi uhodil přesně na hlavičku hřebíkumaflek píše:Já pořád říkám, že tady nejde o nic osobního, jen o jejich osobn komplex méněcennostiqakkec píše:Po zničení army mi od Harona došla zpráva: blablabla.... není v tom nic osobního, může za to Devil, bude další na řadě.. A včera mi došlo:
Haron1 napsal:
Tak přemýšlím, jak moc to není osobní![]()
Když na jiných serverech si mezi stejně zkušenýma nebo zku3EN2J39Ma hráčema beztak ani neškrtnou
![]()
uz nehul travu, mas z toho vypatlanej mozek, tak pojd mi hopmaflek píše:ja vim 16tyho vas tu mam jako na konitak pojd mi hop
Tak můžeš jít rovnou blbečku chrám už na tebe nepoužívám asi 58 dnů, tak nevím v čem je problém, že ti to tak dlouho trvá a jen na mě posíláš svý kamarádíčky.Haron1 píše:a ty se divis ? Urazej me dal ,a tady mame dalsi dva kte jsou na rade.
P.S: Vim co napise tahle nula Arseni a odpovim rovnou na jeho post. Ano ty si me nebojis, myslis si ze pokud me davas kazdy den do chramu na 24 hodin, tak ti nic nehrozi , ale klan je velky kazdyho tam nedas. Ano ty se nebojis ztratit svoji virtualni armadu , ty ztratis jenom to co jsi tady budoval nekolik mesicu 24 hodi denne. Ty si myslis ze jses daleko ,a tam neprijedeme, udelame kvuli tobe nemozne . To se tyka i tech dalsich co jsou tady . Tuhle hru vy hrat nebudete , urcite ne suzerenama. Tohle neni vyhruzka , to je rekce na pomluvy, na udavani , na urazeni. Zdar
Ale no né.... že by se nám konečně tohle máslo rozhoupalo a začlo něco dělatHaron1 píše:No konecne , jeste vcera byl jsem tam. Tak jo, prijdu na navstevu , uklid si doma nulo
T o vis ze ukazu, ty hlupacku si myslis ze pukud mas hodne antispionu tak tobe nic nehrozi ? Ale ty jsi nula,ja ani neptrebuju videt tvou armaduArseni píše:Ale no né.... že by se nám konečně tohle máslo rozhoupalo a začlo něco dělatHaron1 píše:No konecne , jeste vcera byl jsem tam. Tak jo, prijdu na navstevu , uklid si doma nulo
Arseni píše:Jo nepotřebuješ vidět jak vypadá moje armáda, tak to z toho možná nevyklouzneš tak šťastně jak s Qakkecem
Timhle chces rict co ? Vcera jsi psal ze s tebou to nedopadne jako s quakec , sel jsem na tebe sam skoro dve hodiny , mohli tam k tobe pribehnout tvoje spojence , ale ty jsi srab a nula jak jsem rikal, schoval svoji armadicku . Ted jsem ti ukazal ze te mohu rozslapnout jako svaba, Jinak Quakec jsem napsal ze se vracim a brana je otevrena. Kdyz mi neveris tak si ho zeptej.Arseni píše:No jo, to když si někdo zavře zadní vrátka, tak se na tebe nedostanu, to dá rozum.
No já vim, že tě sere, že jsi vyhodil do koše tolik svitků a k ničemu ti to nebyloHaron1 píše:Timhle chces rict co ? Vcera jsi psal ze s tebou to nedopadne jako s quakec , sel jsem na tebe sam skoro dve hodiny , mohli tam k tobe pribehnout tvoje spojence , ale ty jsi srab a nula jak jsem rikal, schoval svoji armadicku . Ted jsem ti ukazal ze te mohu rozslapnout jako svaba, Jinak Quakec jsem napsal ze se vracim a brana je otevrena. Kdyz mi neveris tak si ho zeptej.Arseni píše:No jo, to když si někdo zavře zadní vrátka, tak se na tebe nedostanu, to dá rozum.
P.S: postav si nove zrcadla , pujdu zas nekdy k tobe , a az vyzkoumam vedu na 6 mesto, tak prijedu (puvodne chtel jsem zbourat jedno svoje, ale takova nula za to nestoji ) , a ani neotevres branu .
To uz jsi rikal vcera. Jsi nula a tak to zustane. A priste ja tu tvoji armadicku chytim,a uz nezdrhnesArseni píše:jj dobře ale tentokrát to uděláme tak, že už se ti tvoje armáda domů nevrátí
Tak haron už není panic (stejně jako spectreHaron1 píše:Nerozumim tomu co jsi tady napsal, pokud mluvis o chramu, tak ten jsem jeste nepouzival tady .
Nojo tady má někdo nasráno v kalhotách z tvýho milionu žoldákůqakkec píše:Tak haron už není panic (stejně jako spectreHaron1 píše:Nerozumim tomu co jsi tady napsal, pokud mluvis o chramu, tak ten jsem jeste nepouzival tady .):
Ale no tak nebuď na něj hned tak hrr, vždyť si dokonce změnil avatara a taková snaha se musí cenitOLdxSkuLL píše:a co se stalo s tebou ? na foru jsi uplna legenda a rok mlcis jak ryba ... je treba to trochu rozdmychat, nez tu vsichni zemrou nudou ...