Poznatky k COD

Témata nepářící k jiným podfórům
Odpovědět
Zpráva
Autor
qakkec

Poznatky k COD

#1 Příspěvek od qakkec »

Ať se vám ostatním, co případě zkusíte proti COD něco podniknout trochu líp žije, budu sem, pokud na něco zajímavýho narazím, házet nějaký info :)

Vzhledem k tomu, že mi Haron slíbil pomstu až za hrob a posílá na mě ostatní z COD, nemám šanci pokračovat v hraní - max jako hráč se čtyřmi hvězdami v titulu, což se mi fakt nechce :mrgreen: A abych si vše a nonstop plánoval na sekundy, dával pořád záštity, zavíral brány, tak na to čas ani chuť k trávení zde tolik času, nemám.. Takže do mlýnku přispěju aspoň jinou trochou, kterou budu dávat sem :)

edit: pokud sem hodím nějaká jezera nebo doly a budete chtít poslat hlášení o poloze, tak zašlete zprávu ingame :) Stejně tak, pokud potřebujete vyšpehovat něco v okolí 7 království okolo souřadnic 32-15, dejte vědět :)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
qakkec

Re: Poznatky k COD

#2 Příspěvek od qakkec »

Slané jezero - 2 druhy obranných budov jsem zničil, zbývá pouze magická. Jezero nemá zrcadla, takže nikomu nic nebrání v tom, se tam podívat a kdyby se nudil, tak dobýt (ve dni špionáže bez army).
Přílohy
sj.jpg
Naposledy upravil(a) qakkec dne 07 úno 2013, 12:25, celkem upraveno 1 x.
Frank Herbert
qakkec

#3 Příspěvek od qakkec »

Jedem dál (ve dni špionáže bez army):
Přílohy
průzkum 7.2.213
průzkum 7.2.213
Frank Herbert
qakkec

#4 Příspěvek od qakkec »

Jedem dál - aspoň základní přehled rozmístění z toho, co jsem věděl nebo našel je umístěn >>tady<<. Pokud najdu něco dalšího, doplním.
Frank Herbert
qakkec

#5 Příspěvek od qakkec »

Náhled do města, který COD prostřednictvím harona používá ke špehování ostatních měst. V podstatě má jenom vizionáře a špiony -> snadný cíl pro útok, který by znamenal ztrátu hlavního města v dané oblasti pro špehování misí (a bez vizionářů se dá ho.no plánovat :mrgreen: )
Přílohy
oko.jpg
Frank Herbert
qakkec

#6 Příspěvek od qakkec »

Výrobna střelců - bez spy/antispy a vizionářů/zrcadel.
Přílohy
oko.jpg
Frank Herbert
Haron1

#7 Příspěvek od Haron1 »

Ty jsi ale chudacek :D :D :D , pis dal, ale asi nikdo nema zajem. Jo kdybys napsal musite ho udat , tak mame tady uz dve stranky prispevku :D No to je nase slavna povaha: udavat a zavidet
Naposledy upravil(a) Haron1 dne 07 úno 2013, 23:13, celkem upraveno 2 x.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
qakkec

#8 Příspěvek od qakkec »

A zase se nezmůžeš na nic jinýho, než urážky.. V jednom topicu píšeš, že se máme snažit, zkusit se vzepřít a že se nás k tomu snažíš dokopat,... a když někdo něco zkusí, tak ho začneš zase urážet..

btw. kde tady vidíš něco s udáváním a záviděním? To, že sem postnu výsledek špionů? Vždyť vy děláte úplně to stejný - ty sám špehuješ pro všechny ostatní z COD, ale tady budeš prskat.. fakt ubohost hochu, už ani nevíš, co píšeš... :lol:
Frank Herbert
Dolce

#9 Příspěvek od Dolce »

Harone, už to fakt přeháníš. Text níže šel na správu a jestli budeš pokračovat byť jen jedinou poznámkou, tak se připrav na to, že jsem klidně připravená na tebe podat trestní oznámení. Nemysli si, že se můžeš schovat za anonymitu nicku, protože Police ČR má při podání podnětu k prošetření trestného činnu povinnost a zákonné možnosti požadovat po provozovateli daného internetového portálu veškeré informace, které povedou k identifikaci pachatele - IP, mail a další logované identifikátory (jako název počítače, podrobnosti získané z cookies,...). Nehledě na to, že problémy bude mít právě i majitel protálu, protože je zodpovědný za příspěvky, které jsou prsotřednictvím jím provozovaného fóra zveřejňovány :!:

Dobrý den,

už mám těchto poznámek opravdu dost - napřed schvalování holokaustu a hitlera za 2. světové války a nyní komentář typu "No to je ceska povaha: udavat a zavidet".

Chápu, že zde chcete držet všechny hráče, kteří můžou sypat peníze, ale toto je snad český server, takže už konečně něco udělejte s těmi urážkami, které se na české hráče směřují. Nehledě na to, že se zde porušují zákony.

V opačném případě, tj. v případě vaší ignorace, a při dalším výskytu urážek, toto budu již opravdu řešit jinak, protože tady se jedná o trestný čin, viz.:

Trestný čin: Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob - § 355 trestního zákoníku, hlava X. (trestné činy proti pořádku ve věcech veřejných)

(1) Kdo veřejně hanobí
a) některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo
b) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání,
bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
a) nejméně se dvěma osobami, nebo
b) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

A vy, jakožto provozovatel diskuzního portálu, který porušuje platné zákony české republiky, jste za příspěvky které zde zobrazujete, i když to jsou příspěvky třetích osob, zodpovědni!
Haron1

#10 Příspěvek od Haron1 »

no co jsem rikal, dalsi udavac :lol: Ta sprava z vas musi mit radost, divim se ze vas rovnou neposilaji do p... rkinka.
MMMMM

#11 Příspěvek od MMMMM »

Haron1 píše:no co jsem rikal, dalsi udavac :lol: Ta sprava z vas musi mit radost, divim se ze vas rovnou neposilaji do p... rkinka.
Tak mi už urážíme i devčata. :evil:

Víš tohle vše je proto, že mezi námi je internet, takže ani nemáme jinou možnost než to nechat na těch co jsou za to placeni z našich daní. Jinak bychom samozřejmě takhle veřejnými penězi neplýtvali.
Dolce

#12 Příspěvek od Dolce »

Je mně jasný, že si hraješ na drsnýho kluka, ale klidně pokračuj, protože pak už to pro tebe sranda nebude. Tady nejde o udavačství, ale už o porušování zákonů - ty seš ten špatnej kluk, ne já. Klidně si z toho dělej dál srandu, protože evidentně seš dost omezenej na to, aby sis uvědomil, že zacházíš moc daleko. Nebo si to uvědomuješ, ale než abys přiznal svoje faily, tak se schováváš za rádoby ignorujícího "frajera"..

No uvidíme, jestli seš tak drsnej, jak se hraješ - pokračuj dál a dávám tě spolu s provozovatelem na policii (ne všichni tady jsou totiž studentíci, kteří by se něco takovýho báli udělat. Časem třeba sami zjistí, že na to stačí zajít na jakoukoliv služebnu a trestnej čin prostě oznámit - za slabou hodinku je vše vyřízený,). Uvidíme sami, jak se zachováš - jestli máš něco v hlavě, tak z tebe už budou vylízat maximálně pokusy o urážky jednotlivejch lidí, namísto urážení národa a schvalování nacistickej čistek. A pokud to tak bude a ty se konečně vzpamatuješ, tak i přes tvoje urážky bude každýmu jasný, že si konečně přišel k rozumu ;)

Tímto ti dávám prostor k urážkám na mou osobu, protože at se vzpamatuješ nebo ne, tak je mi jasný, že od nevychovanýho fracka jako seš ty, nic jinýho čekat nelze. Měl ses narodit někde, kde by tě rodiče za tvoje chování mlátili od rána do večera a to tvoje chování z tebe vymlátili. Takže si svůj následnej citovej výlev užij, pokud budeš hodnej kluk a zdržíš se dalšího porušování zákona, už na tebe reagovat nebudu.

ps: pokud má správa něco v hlavě, tak něco udělá s tebou - protože oni z toho můžou mít, stejně jako ty, pěknej průšvih.
Haron1

#13 Příspěvek od Haron1 »

Dolce píše:Je mně jasný, že si hraješ na drsnýho kluka, ale klidně pokračuj, protože pak už to pro tebe sranda nebude. Tady nejde o udavačství, ale už o porušování zákonů - ty seš ten špatnej kluk, ne já. Klidně si z toho dělej dál srandu, protože evidentně seš dost omezenej na to, aby sis uvědomil, že zacházíš moc daleko. Nebo si to uvědomuješ, ale než abys přiznal svoje faily, tak se schováváš za rádoby ignorujícího "frajera"..

No uvidíme, jestli seš tak drsnej, jak se hraješ - pokračuj dál a dávám tě spolu s provozovatelem na policii (ne všichni tady jsou totiž studentíci, kteří by se něco takovýho báli udělat. Časem třeba sami zjistí, že na to stačí zajít na jakoukoliv služebnu a trestnej čin prostě oznámit - za slabou hodinku je vše vyřízený,). Uvidíme sami, jak se zachováš - jestli máš něco v hlavě, tak z tebe už budou vylízat maximálně pokusy o urážky jednotlivejch lidí, namísto urážení národa a schvalování nacistickej čistek. A pokud to tak bude a ty se konečně vzpamatuješ, tak i přes tvoje urážky bude každýmu jasný, že si konečně přišel k rozumu ;)

Tímto ti dávám prostor k urážkám na mou osobu, protože at se vzpamatuješ nebo ne, tak je mi jasný, že od nevychovanýho fracka jako seš ty, nic jinýho čekat nelze. Měl ses narodit někde, kde by tě rodiče za tvoje chování mlátili od rána do večera a to tvoje chování z tebe vymlátili. Takže si svůj následnej citovej výlev užij, pokud budeš hodnej kluk a zdržíš se dalšího porušování zákona, už na tebe reagovat nebudu.

ps: pokud má správa něco v hlavě, tak něco udělá s tebou - protože oni z toho můžou mít, stejně jako ty, pěknej průšvih.
Ja se z toho asi pocuram smichy :lol: :lol: :lol: , proc neposles rovnou dopis novemu prezidentovi ? Ja vim ze nejses student, ty jses zak zakladni skoly . Ty vidis tady nekde hanobeni narodu nebo neco z toho blabolu co jsi napsal? Zitra ve skole zeptej se ucitelku, co to je hanobeni narodu ona ti poradi .
MMMMM

#14 Příspěvek od MMMMM »

Dolce je evidentně chytrá holka, Haron1 už couvá přesně tak jak popsala.

Ale nevím jestli je to až taková výhra, mně ten slovník pořád přijda na ....
Naimad1

#15 Příspěvek od Naimad1 »

qakkec:
Já jsem dělal něco podobného, ale jsem to dělal nějak blbě nebo co, že pár míst tam nemám, ale z toho, co jsem si poznačil, tak ti chybí města v královstvích:
16 ; 11
18 ; 15
10 ; 17
Toť vše a palec nahoru qakkec a palec dolů Haron1
Edit:
Tak C.O.D. má 12 členů, ale klan Shadows nějak divně jenom 3. Ale C.O.D. je už "nejmocnější klan" a qakkec je top hráč serveru v síle armády, ikdyž ho Haron1 nedávnost téměř "zničil" ?!?
Bohužel žebříček v kategorii síla armády daných hráčů vypadá hodně smutně :(
qakkec

#16 Příspěvek od qakkec »

Diks, co chybělo jsem doplnil.. určitě tam chybí dost měst, ale to je na proklikávání mapy a to se mně fakt nechce - už tak jsem toho projel docela dost :D

jinak army mám převážně z žoldáků, takže žádná sláva a stejně půjdou brzo do kytek :))
Frank Herbert
Stilgar

#17 Příspěvek od Stilgar »

to je zajímavé, dolphin, specter, wasterlord jsou zabanovaní za multivodství - už chybí jen Haron1 a je to komplet, minimálně za ten podvod s Ozunu (scamnout ho a pak na sebe nakouzlit to byla sviňárna).

COD opravdu čistí jak lilie ; )
qakkec

#18 Příspěvek od qakkec »

za multivodství mají blokaci jenom na 3 dny...
Frank Herbert
Stilgar

#19 Příspěvek od Stilgar »

qakkec píše:za multivodství mají blokaci jenom na 3 dny...
aha tak to jsem nevěděl, no alespoň se nám potvrdilo v čem je jejich síla a kvalita ... v podvádění : )
Haron1

#20 Příspěvek od Haron1 »

vsichni zemrou - ja zustanu :lol:
Arseni

#21 Příspěvek od Arseni »

Pokud tím myslíš klan cod tak to tak možná dopadně, že si na všech členech naxp hrdinu :lol:
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Haron1

#22 Příspěvek od Haron1 »

Arseni píše:Pokud tím myslíš klan cod tak to tak možná dopadně, že si na všech členech naxp hrdinu :lol:
Zatim mi staci to co mam, a pak ty mi s tim pomuzes
Naimad1

#23 Příspěvek od Naimad1 »

Za multivodství zablokováni:
Etool, dolphin, spectre, sencha.
Tito hráči jsou zablokováni do 14.2.do 10. - 11. hodiny. Nelze ale na ně útočit, protože jsou dočasně zablokovái. Ale například YaD (myslím, mže maršál) je zablokovaný natrvalo kvůli multivodství a nemyslím si, že by se ho natrvalo zablokovalo až po dvou dočasných BANech.
Spirochet

#24 Příspěvek od Spirochet »

Naimad1 píše:Za multivodství zablokováni:
Etool, dolphin, spectre, sencha.
Tito hráči jsou zablokováni do 14.2.do 10. - 11. hodiny. Nelze ale na ně útočit, protože jsou dočasně zablokovái. Ale například YaD (myslím, mže maršál) je zablokovaný natrvalo kvůli multivodství a nemyslím si, že by se ho natrvalo zablokovalo až po dvou dočasných BANech.
Nevím, jak je to ve skutečnosti. Jen reaguji na tento příspěvek (viz výše).
Nejdříve sem nasypeš konkrétní data a pro porovnání to uzavřeš pouhou domněnkou. Pěkné, objektivní!
Odpovědět