Ozunu

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Zamčeno
Zpráva
Autor
Ozunu

Ozunu

#1 Příspěvek od Ozunu »

Ahojte hned na začiatok sa chcem ospravrdlnit za pravopis a interp.znamienka ... nečital som všetko čo tu bolo napísane ohladom klanu C.O.D ja som sa naštval skor na hrača menom Haron1 nehram už asi dva tyždne nakolko mi to nedoluje pracovna vytaženost som stalepreč ale oto nejde Ozunu nezabudol česky (aj ked je slovák) len on tam už nebol navrhol som v mojom predošlom klanu že darujem svoj učet nik neprejavil onho uaujem tak som hral solo po vzajomnej dohode s hračom Haron1 bol založeny sestersky klan klanu C.O.D ;) očo mi vlastne ide ??? požiadal som ,teda navrhol som ak ma Haron niekoho zodpovedneho alebo pozna niekoho kto by to hral zamna tak mu ten učet darujem o dva dni mi Haron napisal že zohnal niekoho kto to bude hrat tak som mu poskytol heslo aj svoj mail DOVEROVAL SOM MU !!!!! bol to omyl a čo sa stalo s mojim učtom a ako snim naložil už asi všetci viete ....ak som par ludi sklamal alebo možno každeho tak ma to mrzi ... teraz aspon poznate pravdu ...

s pozdravom Ozunu
qakkec

Re: Ozunu

#2 Příspěvek od qakkec »

Aspoň víme, proč ti cod chodilo na armádu a napakovalo se tam XP a reputací pro hrdinu.. Holt tady je wintrading povolenej a i kdyby ne, tak se to stejně nějak zamete :roll:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Meck
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Meck »

No jo no, účty raději přenechávat jen osobám, které člověk zná. Co už.

Správa se sice velmi vyhýbavě vyjádřila k údalostem kolem "historie", ale už ne k samotnému hlavnímu problému celé diskuse (Haron1, C.O.D), kterou si ještě dovolila uzamknout, aniž by cokoliv vyřešila.
Ono dost možná ten "zodpovědný" mohl být i sám Haron1 nebo někdo další z C.O.D jak sám Haron1 psal. Že by tedy 2 účty, ba i více?
Republika 2/3
Lordlad

#4 Příspěvek od Lordlad »

myslím,že u CODU je to tak na dva až tři účty najednoho... to jsou holt ty ,,ruský,, zkušenosti.... vše se přece dá obejít...tedy i ,,multivodství,,.... :lol:
jinak pokud to tak bylo, tak Ozunu lituju,ale spojit se s Haronem to je smrt jasná :mrgreen: .... nic ve zlém...je to přece jen dobrý ,,český,, hráč :idea:
Haron1

#5 Příspěvek od Haron1 »

Ja mam tady asi 10 uctu , schvalne jsem je roznmistil v ruznych castech servru abych mel dostatek zricenin ,a abych mohl zautocit kdekoliv na mape. Jsem tady 24/7 hodin, nejim,nespim , vlastne ani nejsem clovek.
Kdyz budeme mluvit vazne , tak sprava opravdu mela by se podivat kdo na uctu ozunu propustil hrdinu a zboural klenotnici. Je to rozhodne nekdo ze suzerenu na servru , nespis nekdo z klanu Hight. Takze nebyla jina moznost nez na nej zautocit a dostat nejake bodiky . Takze ozunu zamysli se komu jsi predaval sve heslo , a doufam ze to tady napises, pred tim nez nekoho obvinovat.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
maflek

#6 Příspěvek od maflek »

harone uprimne ti reknu: vetsi kravinu jsi napsat nemohl :D urcite kdyby byl nekdo z high society takova svi__ jako jste vy tak by mu jen smazal hrdinu a nedosel si tam pro body a jeste dal svitky na tebe a pak jeste vzkrisoval armadu aby si tam mohli postupne pro body chodit vsichni od vas z klanu :D ty uz si fakt do huby nevidis a uvedom si co tu pises za kraviny :idea:
Per aspera ad astra
Arseni

#7 Příspěvek od Arseni »

Haron1 píše: ...vlastne ani nejsem clovek...
Harone my víme, že nejsi člověk, vždyť jsi rusák :lol:
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
masilcz

#8 Příspěvek od masilcz »

harone at tam vlezl kdokoli pokud je to pravda s tou klenotnicí tak to odtebe byla svinarna vuci vsem hracu promin ale 55k xp tu zbiram celou dobu asi 2 mesice a tys to mel zadarmo jeste nebranene jako to jsem si proto mohl prijit sam jelikoz ja mel tez odnej heslo a meno to se klidne muze kouknout sprava jelikoz na zacatku kdyz jsme byli petihvezdy spolupracovali jsme spolu tka ozunu potreboval zastup a jelikoz mi veril tak to risky bylo to asi na tejden no ale zadny vihody jsem si stoho nebral jako ty .... mohl jsem mu zdevatovat armi nebo cokoli jineho ... ktomu zastupu co si budem povidat ten je tu resenej uplne na ... jelikoz nekoho budes zastupovat dyl a chcipne mu arma kdyz nemuzes hejbat s armou ani si posilat surky s mesta do mesta ... jinak ozunu je skveli clovek a dekuju mu za spolupraci ma to tet tesky a tydle problemi navic si nezaslouzi jinak dekuju za precteni a omlouvam se za pravopis nejsem cestinar :-D
qakkec

#9 Příspěvek od qakkec »

Haron1 píše:... nekdo z klanu Hight. ..
a tyhle svoje rozumy si zase vyhrabal z které prdele, prosím tě? :lol: To, že máš psychický problémy s naším klanem je tvůj problém, ale na základě nějakejch svejch paranoidních představ tady obviňovat nemůžeš, protože ze sebe opět děláš maximálně kreténa 8-)
Frank Herbert
Haron1

#10 Příspěvek od Haron1 »

Arseni píše:
Haron1 píše: ...vlastne ani nejsem clovek...
Harone my víme, že nejsi člověk, vždyť jsi rusák :lol:
nepovysuj se hlupaku nad lidma, ja nejsem rusak uz jsem ti to nekolik krat rikal , take tobe more nerikam ze jsi cikan i kdyz to tak vypada
Naposledy upravil(a) Haron1 dne 06 úno 2013, 19:10, celkem upraveno 1 x.
Haron1

#11 Příspěvek od Haron1 »

a tyhle svoje rozumy si zase vyhrabal z které prdele, prosím tě? :lol: To, že máš psychický problémy s naším klanem je tvůj problém, ale na základě nějakejch svejch paranoidních představ tady obviňovat nemůžeš, protože ze sebe opět děláš maximálně kreténa 8-)
Stalo se to hned dalsi den co jme ti trosku zmensily armadu. Je jasne ze to byl nekdo od vas, mozna dokonce ty
Haron1

#12 Příspěvek od Haron1 »

masilcz píše:harone at tam vlezl kdokoli pokud je to pravda s tou klenotnicí tak to odtebe byla svinarna vuci vsem hracu promin ale 55k xp tu zbiram celou dobu asi 2 mesice a tys to mel zadarmo
Ja nemam duvod lhat, Ozunu mel dost silnou armadu ,a poterbovali jsme takovyho hrace. Ale pokud vam nekdo propusti hrdinu, a zboura klenotnici abyste nemohli pouzit zas artefakty, tak to nema cenu hrat dal. A navic heslo zmenit nejde, takze ten clovek mohl kdykoliv potom udelat to znova. Ano dostal jsem hodne bodu, promin ale na mem miste ty bys mi take nenapsal abych sel s tebou. Mate tam zavreneho Devila, tak to muzete udelat take protoze mu utika azmada ,coz ja nechapu ,asi na vas vsichni kasle.
Arseni

#13 Příspěvek od Arseni »

nepovysuj se hlupaku nad lidma, ja nejsem rusak uz jsem ti to nekolik krat rikal , take tobe more nerikam ze jsi cikan i kdyz to tak vypada
Teď tu nechci urážet cikány ale jak by se cikán dostal k internetu?
qakkec

#14 Příspěvek od qakkec »

Haron1 píše:

Stalo se to hned dalsi den co jme ti trosku zmensily armadu. Je jasne ze to byl nekdo od vas, mozna dokonce ty
další výtažky z řiti, bez nějakýho podkladu? Já nemám zapotřebí dělat podrazy.. Ale víš jak se to říká "podle sebe soudím tebe", takže aspoň vidím, jak uvažuješ.. Pokud tě napadají podrazy ze strany jiných, nemáš problém je dělat sám - takže nesvaluj vinu na jiný.. Pomlátili jste si kvůli XP a bodům do frakčního žebříčku (kterej jste potřebovali) armádu ozuna a pak i wasterlorda.. Takže je to u vás běžná praxe a teď se to akorát snažíš házet urážkama na jiný :!:

edit: koukám, že tu svou mega-giga-extra-hustou-kruto-přísnou pomstu na mě nezvládneš udělat sám a musíš si na to pozvat ostatní svoje kamarády? 4 na jednoho - nějaká vaše ruská verze férovky? :D To seš teda frajer, doufám že si připadáš fakt drsnej - naslibovat někomu, že ho zničíš, a pak na něho poslat kamarády, chudáku :roll: :lol: :lol:
Frank Herbert
qakkec

#15 Příspěvek od qakkec »

Takže bacha - nenasírejte Harona!! Nebo vám napíše, že vás osobně zničí,, A pak se vymluví, že nemůže kvůli špatné konstelaci hvězd a pošle na vás ostatní z té jejich bandy :lol: :lol:
Frank Herbert
Haron1

#16 Příspěvek od Haron1 »

naslibovat někomu, že ho zničíš, a pak na něho poslat kamarády, chudáku :roll: :lol: :lol:
Ja nikoho nikam neposilal chudacku , delaji to sami a radi , je jasne ze kdyz me das do chramu tak zautocit nemuzu, jen ze do toho chramu cely klan na 24 hodin nevejde se , proto utoci ti co tam nejsou
Haron1

#17 Příspěvek od Haron1 »

Arseni píše:
Teď tu nechci urážet cikány ale jak by se cikán dostal k internetu?
Ty ses nejak dostal, ze ?
qakkec

#18 Příspěvek od qakkec »

ale ty si v chramu přestal byt ve stejnou chvíli, jako oni.. ale oni asi mají koule na to přijít, kdežto ty ne, nulo :D Nj, pokud to není domluvenej utok, jako ozunu+wasterlord, tak seš posranej a posíláš ostatní :lol: :lol:

pořád čekám, až splníš svoje zanicnestojící slovo a dojdeš si pro mě :mrgreen:
Frank Herbert
Arseni

#19 Příspěvek od Arseni »

Harone, člověk by čekal, že už víc ubohej bejt nemůžeš ale jak vydno tak máš asi bezedný zásoby :mrgreen:
qakkec

#20 Příspěvek od qakkec »

Haron je celej bezednej, nefalšovanej, dutej a prázdnej žok - ale se 100% využitím jako zátky pro krk, aby mu do něj nepršelo :lol:

ps: ale abych nekřivdil - v tom žoku alias hlavě, něco má :!: Takovej drát, co vede z jedné strany na druhou.. Když ho přestřihneš, tak mu upadnou uši :mrgreen: :mrgreen:
Frank Herbert
Arseni

#21 Příspěvek od Arseni »

Tak si myslim, že nám správa zavře i tenhle topic :mrgreen: ale sranda musí bejt za každou cenu :mrgreen: :lol: :mrgreen:
qakkec

#22 Příspěvek od qakkec »

Jestli jo, tak se jenom potvrdí, že kecy podporující vyvraždování čechů za hitlera ze strany harona správě nevadí, ale utahování si z harona ze strany čechů jim vadí :mrgreen:

edit: my vlastně ještě nevíme, jestli haron náhodou není sama správa :shock: 8-)
Frank Herbert
Arseni

#23 Příspěvek od Arseni »

Ale Qakke nemysli si, budou padat odstrašující tresty, správa mi psala, že jsme se v tom témátu všichni chovaly moc ale moc špatně :lol: a každej dostaneme trest napomenutí, přičemž, když jich nasbíráme víc tak dostanem ban na fóru na celej jeden epickej den :D no představ si to tu hrůzu, celej den nemoct urážet Harona :mrgreen: :lol:
qakkec

#24 Příspěvek od qakkec »

Ale ale - a za co si napomenutí dostal? Jsem si nevšiml, že bys napsal něco horšího, než haron.. A ten se nám s napomenutím nepochlubil, to by si určitě nenechal ujít, kluk jeden vychloubačnej :lol:
Frank Herbert
Arseni

#25 Příspěvek od Arseni »

Já sem ještě nic nedostal ale správa psala, že jsme porušili pravidla skoro všichni a já sem tam taky nebyl tak úplně spisovnej, buď se na to správa zapomněla nebo to teprv udělá a nebo je taky možný, že to nakonec dostal jen haron a zapomněl se nám pochlubit :lol:
maflek

#26 Příspěvek od maflek »

ja chci takyy darecek kdyz to ma haron prece to musime chtit vsichni :lol:
Per aspera ad astra
MMMMM

#27 Příspěvek od MMMMM »

jak říkají amící moje 2 haléře:

Mně se zdá že si z nás někdo dělá velkou a dost hloupou legraci. Buď je to Arseni nebo správa. Reagovat na hnusnou veřejnou nacistickou exhibici tím, že potrestáme drobným trestem všechny včetně těch, kteří se tomu náckovi postavili je jak z jiného světa.

Já jen doufám, že to je jen úlet nebo hloupý vtip od Arseniho, ale obávám se, že si Arseni legraci nedělá.

A moje 2 haléře k původnímu tématu tohohle vlákna: Jestli Ozunu říká, že jeho účet byl zneužit, tak by měla správa konat.
Arseni

#28 Příspěvek od Arseni »

MMMMM píše:jak říkají amící moje 2 haléře:

Mně se zdá že si z nás někdo dělá velkou a dost hloupou legraci. Buď je to Arseni nebo správa. Reagovat na hnusnou veřejnou nacistickou exhibici tím, že potrestáme drobným trestem všechny včetně těch, kteří se tomu náckovi postavili je jak z jiného světa.

Já jen doufám, že to je jen úlet nebo hloupý vtip od Arseniho, ale obávám se, že si Arseni legraci nedělá.

A moje 2 haléře k původnímu tématu tohohle vlákna: Jestli Ozunu říká, že jeho účet byl zneužit, tak by měla správa konat.
Tady máte všechny čtyři odpovědi, který my napsal správa, sestupně podle toho jak mi dorazily

Kód: Vybrat vše

Dobrý den,
Toto téma na fóru je uzavřena. Všechny dostali upozornění. 

Arseni napsal:
Dobrý den,

upozorňuji Vás na to, že hráč Haron1 vede na fóru debatu, kterou primárně vede za účelem nás urážet ale můj hlavní důvod stížnosti začíná až zde, používá hrubé urážlivé výrazi na téma 2. světové války, které jsou vzhledem k legislativě ČR trestným činem (který může být soudně postihnutelný) a proto žádám jeho potrestání a to vyšším trestem než-li pouze roubíkem a to jak ve hře tak i na fórumu.
Hezký den.

Dobrý den,
Jelikož prakticky každý hráč v tomto tématu na fóru využil neslušná slova, věc se ještě probírá. Hráči, kteří narušili pravidla budou potrestáni. 

Arseni napsal:
Dobrý den,

Píšu Vám na základě toho, že jste neodpověděli na moji poslední zprávu,kterou přikládám níže. Možná ani nejste z naší země a tak si myslíte, že si vymíšlím ale věřte, že Haron1 porušil zákon a mohl by býz soudně stíhán.
Trestní zákon, § 198 Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení

Dobrý den,

upozorňuji Vás na to, že hráč Haron1 vede na fóru debatu, kterou primárně vede za účelem nás urážet ale můj hlavní důvod stížnosti začíná až zde, používá hrubé urážlivé výrazi na téma 2. světové války, které jsou vzhledem k legislativě ČR trestným činem (který může být soudně postihnutelný) a proto žádám jeho potrestání a to vyšším trestem než-li pouze roubíkem a to jak ve hře tak i na fórumu.
Hezký den.

Dobrý den,
Toto téma byla uzavřena. Jelikož narušení pravidel bylo ze stran několika hráčů, budou potrestáni.

Arseni napsal:
Dobrý den,

Hezký den.

Dobrý den,
Na fóru se zaprvé hráč dostává varování, pokud má několik varování dostává ban na 1, 3, 7 dní a pak navždy. Varování se posílají osobně hráči.
Děkujeme vám.
Hezký den. 

Arseni napsal:
Dobře beru to na vědomí, děkuji za odpověd. Mohl bych ještě poprosit o jména a tresty až to vyřešíte?

Administrace napsal:
Dobrý den,
Toto téma byla uzavřena. Jelikož narušení pravidel bylo ze stran několika hráčů, budou potrestáni.

Arseni napsal:
Dobrý den,

Hezký den.
maflek

#29 Příspěvek od maflek »

tak ja jsem slusnej ja nevim jak vy ale ja napomenuti nedostal :roll: :lol:
Per aspera ad astra
MMMMM

#30 Příspěvek od MMMMM »

Arseni diky, že jsi to poslal. I když já jsem tě vůbec nepodezíral, jen jsem to uvedl jako možnost. Jestli tě to naštvalo tak se omlouvám.

Co se týká těch varování, tak já souhlasím s tím věci posuzovat mírně, nicméně jsou věci, které jsou tak daleko za hranou, že by se neměly přecházet jen pouhým zdvižením prstu. Zrovna věc, která se trestá až 2 lety nepodmíněně není něco co by se mělo zakopávat do outu.

§ 198 Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení
(1) Kdo veřejně hanobí
a) některý národ, jeho jazyk, některou etnickou skupinu nebo rasu, nebo
b) skupinu obyvatelů republiky pro jejich politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou bez vyznání,
bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
(2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nejméně se dvěma osobami.

Všichni jsme viděli jak Haron1 bezostyšně "veřejně hanobí některý národ" a taky jsme viděli, že nejenom, že se za to nestydí on v tom ještě pokračuje. Není divu když správa nekoná. Jestli se na řešení tohohle problému necítíte, tak prostě vezměte z logu IP adresu, určete stát a předejte to policii tohoto státu.

Nezlobte se, že píšu takhle "natvrdo", ale podle mého názoru hra je jedna věc a nacistické názory je druhá věc a mnohem vážnější. Nepostavit se náckům je špatné, ale krýt nácky je přímo strašné, navíc je to ostuda.

Co se týká hry - Názor, který tady Haron1 ventiluje na fóru, tedy že on a jeho kamarádi jsou nějací nadhráči, a že je to proto že jsou Rusové je samozřejmě mylný a uráží tím především vlastní národ. Tyhle názory on přenáší do hry, takže se nejedná jen o nějaké "drobnosti" na fóru.

No asi tak :)

-------------
ještě poznámka, teď jsem viděl, že dolce postnul také citát ze zákona a na rozdíl ode mne ten aktuální. Paragraf se liší proto, že od roku 2010 máme Trestní zákoník a tam je to v par 355, až na drobné doplnění je to v principu stejné, proto to nechávám v příspěvku postaru. Za chybku se omlouvám. "Na funkci rostlináře" by to ovšem vliv mít nemělo
Arseni

#31 Příspěvek od Arseni »

Neboj já sem tě nepodezříval, že ty podezříváš mě, jen sem to sem dal aby to viděli všichni a udělali si na to svůj vlastní názor :ugeek:
Haron1

#32 Příspěvek od Haron1 »

MMMM mas pravdu to co se tady psalo o rusku melo by se potrestat.a to minimalne 2 roky odneti svobody. Predstav si co bude kdyz tohle se dostane k Putinovi !!!! :lol:
MMMMM

#33 Příspěvek od MMMMM »

Haron1 píše:MMMM mas pravdu to co se tady psalo o rusku melo by se potrestat.a to minimalne 2 roky odneti svobody. Predstav si co bude kdyz tohle se dostane k Putinovi !!!! :lol:
My zde máme ty zákony trošku jinak koncipované, tady si každý může proti státu říkat co chce a ani v té citaci ze zákoníku není o státu ani slovo.
Deadsexy

#34 Příspěvek od Deadsexy »

Mohl by vyloženě bílý na černým někdo popsat situaci kolem Ozunu? Kromě tedy toho, že se bavím nad spoustou hlášek a nesmyslných slovních bitev mi přijde důležité rozšířit, co se překvapivě opět děje kolem klanu C.O.D. A z neutrálního postoje, Harone, co že ty to jsi, Rus žijící v Čechách? S tím svým google překladačem ani do správy patřit snad nemůžeš.
Haron1

#35 Příspěvek od Haron1 »

MMMMM píše:
Haron1 píše:MMMM mas pravdu to co se tady psalo o rusku melo by se potrestat.a to minimalne 2 roky odneti svobody. Predstav si co bude kdyz tohle se dostane k Putinovi !!!! :lol:
My zde máme ty zákony trošku jinak koncipované, tady si každý může proti státu říkat co chce a ani v té citaci ze zákoníku není o státu ani slovo.
Pozor,my tady nemluvime o statu,ale o narodovi. To je hanobeni narodu, ty jsi to prece napsal, ne ja
MMMMM

#36 Příspěvek od MMMMM »

Haron1 píše:
Pozor,my tady nemluvime o statu,ale o narodovi. To je hanobeni narodu, ty jsi to prece napsal, ne ja
jenže ty jsi napsal stát (Rusko=stát vs. rusové=národ)

Pokud jsi tedy myslel 'psalo o rusech', tak bohužel maximálně 2 roky.

Samozřejmě to platí na jakýkoli národ, já jsem tady, ale nic takového zaměřeného na rusy neviděl. Pokud jsi myslel národ tak nechápu jak s tím souvisí Putin, ale to je jedno.

Pokud nějaký rus udělá průšvih a dostane za to sodu, tak to s národem nesouvisí, protože každý národ má své vlastní potížisty.

I když padla nějaká příkřejší slova z obou stran, tak nevěřím, že by to někdo myslel ve smyslu hanobení... až na jednu vyjímku, která to neváhala napsat na tvrdo.
Krelik

#37 Příspěvek od Krelik »

Harone neblbni tohle vypadá jako že koktáš :-DDDDD
Darebacek

#38 Příspěvek od Darebacek »

Toto téma zamknu. Hráč Ozunu už byl potrestán za multivodství. Pokud narušení budou pokračovat bude blokován navždy.
Připomínám všem, že ve hře je zakázáno předávání svého hesla a dalších údajů, přihlášení do cizího účtu.
Zamčeno