ničení budov

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
trepifajxl

ničení budov

#1 Příspěvek od trepifajxl »

nevíte někdo, proč nemůžu v jednom městě, na které chci útočit, ničit opevnění a obranou věž, když tam stojí a v jiném městě normálně ano???

děkuji
Wyfre

Re: ničení budov

#2 Příspěvek od Wyfre »

Ve městě těžko, budovy uvnitř města ničit nelze. V jiném vlastnění (důl, jezera...) jde zničit vše protože tam nejsou hradby.
Wyfre - dezertér
trepifajxl

#3 Příspěvek od trepifajxl »

díky, ono je zvláštní, že v encyklopedii o tom nic nepíší, tam se píše obecně, že jdou ničit budovy a tečka

takže obranné budovy ve městech jsou nezničitelné?
Wyfre

#4 Příspěvek od Wyfre »

Cokoliv co je ve městě za hradbami nejde ničit :)
Wyfre - dezertér
trepifajxl

#5 Příspěvek od trepifajxl »

díky, už je to jasný, jen tu encyklopedii by mohl někdo opravit
Arseni

#6 Příspěvek od Arseni »

trepifajxl píše:díky, už je to jasný, jen tu encyklopedii by mohl někdo opravit
Mám dojem, že to v encyklopedii je napsáno, že ve městě nelze ničit budovy.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
kulohryz

#7 Příspěvek od kulohryz »

Jakým systémem přesně probíhá ničení budov. Na wiki je to asi přeložený pomocí translate.google.com a nejsem si jistý jestli tomu úplně rozumím.
V misi Ničení budov moc armády (celkový útok) ovlivňuje to, kolik budov bude zničeno nebo poškozeno.
Při vítězství se poškozuje nebo ničí se minimum 1 budova.
Je nutně 200 jednotek útoku, které zbyly na konec boje (po kolu vzkříšení) vojsk na boření nebo poškození každé úrovně budovy, po tom se náhodně určuje, uskuteční-li se ničení budovy této úrovně nebo ne.
Totiž dokonce když stačil počet útoku, poškození nebo zničení mohou být menší než maximálně možná.
Pokud útok stačí na ničení všech úrovní všech budov, minimálně po 1 úrovni každé budovy bude zničeno. Pokud útok není dostatečný, některé budovy mohou zůstat vůbec nepoškozeny, a některé poškozeny jen částečně.
Celkový útok ovlivnuje to, kolik bude zničeno budov. Jak moc velký vliv na to ten celk. útok má, když je pak dále napsáno, že boření nebo poškození se určuje náhodně.
Kolik budov je schopno zničit těch 200 jednotek, které na konci boje zbydou?
Kolik jednotek budu minimálně potřebovat abych zbořil např 10 budov 1. úrovně, a kolik jednotek budu potřebovat na zboření 10 budov 5.úrovně...
Arseni

#8 Příspěvek od Arseni »

Je to tak, že potřebuješ 200 jednotek útoku aby jsi zničil jednu úroveň budovy, kdyby teda byla budova 3. úrovně potřeboval by jsi 600 útoku a pokud bys teda chtěl zničit těch 10 budov jak píšeš potřeboval bys 2000 útoku ale existuje určitá pravděpodobnost, že se zničení budovy nebo její úrovně nepodaří, takže nikdy nemůžeš mít naprostou jistotu, že to vyjde :)
Olbron

#9 Příspěvek od Olbron »

Stačí mi tedy poslat 50 (síla útoku 6*50=300) kostrounů na jednu budovu úrovně jedna ?
Olbron

#10 Příspěvek od Olbron »

Musím zbourat i antišpiony když chci dobýt důl?
Olbron

#11 Příspěvek od Olbron »

Můžu zbourat víc budov jedním útokem?

Pokud ne tak nemohu zabrat důl, jelikož v případě že má alespoň dvě budovy tak jsem vyčerpal možnost dvou útoků a musím tudíž čeka dalších 24 hodin :(

To si mezitím něco zase postaví nebo zavře tunel :(((
Arseni

#12 Příspěvek od Arseni »

To musíš s někým spolupracovat, antišpioni tam můžou zůstat, nesměj tam být jen obranné budovy.(věž, magická věž a opevnění)
Budov můžeš ničit víc ale musíjí to být stejné budovy, nelze poslat útok aby zničil více druhů budov, ksamotnému zničení jedné úrovně budovy stačí dosáhnout 200 poškození ale nikdy to není 100%, protože vždycky existuje jistá pravděpodobnost, že se to nepodaří :)
Olbron

#13 Příspěvek od Olbron »

díky za odpověď, ničení budov mi jde v tom není problém, ještě tedy tu spolupráci na převzetí :)
kulohryz

#14 Příspěvek od kulohryz »

jak je možné, že 30 žoldáků mi zničilo budovu, když podle wiki musí být na konci boje minimálně 200 jednotek aby byla šance že budovu zboří??
Arseni

#15 Příspěvek od Arseni »

kulohryz píše:jak je možné, že 30 žoldáků mi zničilo budovu, když podle wiki musí být na konci boje minimálně 200 jednotek aby byla šance že budovu zboří??
Na wiki to maj špatně stačí 200 jednotek poškození :)
maflek

#16 Příspěvek od maflek »

Olbron píše:díky za odpověď, ničení budov mi jde v tom není problém, ještě tedy tu spolupráci na převzetí :)
závidím ti, mně jde zatím jen níčení vlastních budov :lol:
Per aspera ad astra
jakub343

#17 Příspěvek od jakub343 »

Arseni píše:
kulohryz píše:jak je možné, že 30 žoldáků mi zničilo budovu, když podle wiki musí být na konci boje minimálně 200 jednotek aby byla šance že budovu zboří??
Na wiki to maj špatně stačí 200 jednotek poškození :)
hezky ja na 3 budovy 1 uz posílám 200 kusaru to je 11000 poškožení sem mněl cist dřív
Odpovědět