zablokovaný účet
zablokovaný účet
Ahoj dnes my byl zablokován účet kvůli multivodství.Jsem začátečnice a nevím o tom že bych se nějak provinila.Kdy my bude zase povoleno hrát? Děkuji za odpověd' 

Re: zablokovaný účet
...mám ten samý problém.Doma to hrajeme dva a laptop/který nosím sebou/ bohužel
jenom jeden takže mám odstavený můj účet.Je fakt že v práci na tento účet chodím pravidelně aby nezamrznul,nicméně je fakt že mě vůbec nenapadlo že porušuji pravidla.Dva lidi-dva účty a ne jeden člověk pět účtů.Nicméně mám zde pouze hosting takže bude rozhodovat někdo jiný 

Pokud hrajou z jednoho počítače dva lidi, tak to musí být nahlášeno správě s tím, že tito dva hráči nesmějí ve hře jakkoli spolupracovat nebo si předávat informace.
Jak to mám nahlásit když z jednoho počítače hrajeme dva já a brácha a nedáváme si žadné informace.A vůbec za jak dlouho my odblokují účet to se jim to hodí.Já stejně nehraju o peníze jak jiní.Arseni píše:Pokud hrajou z jednoho počítače dva lidi, tak to musí být nahlášeno správě s tím, že tito dva hráči nesmějí ve hře jakkoli spolupracovat nebo si předávat informace.
Musíš napsat správě, že hrajete z jednoho počítače a který hráče se jedná a možná ještě připsat, že v žádném úmyslu nemáte snahu si pomáhat. V podstatě by vás měli odblokovat hned jak vezmou vaši informaci v potaz ale musíš počítat, že tady to s tou správou není nic růžového a může to trvat celkem dlouho.Anabet píše:Jak to mám nahlásit když z jednoho počítače hrajeme dva já a brácha a nedáváme si žadné informace.A vůbec za jak dlouho my odblokují účet to se jim to hodí.Já stejně nehraju o peníze jak jiní.Arseni píše:Pokud hrajou z jednoho počítače dva lidi, tak to musí být nahlášeno správě s tím, že tito dva hráči nesmějí ve hře jakkoli spolupracovat nebo si předávat informace.
Re: jak mam vymazat ucet?
Prosím neví někdo jak smažu účet? Mám druhej !
Dobrá otázka - vím maximálně jak smazat postavu v konkrétním světě, ale smazání celého účtu, to netuším 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Napiš na správu, dle pravidel jsou povinni na požádání účet smazat.