Ahoj,já teda rozhodně nejsem zastánce našich ruských spoluobčanů,to ani náhhodou,ale pár myšlenek po přečtení všech příspěvků co tady v tomto vlákně jsou mám:
-když se vám/nám nelíbí,že tu jsou a nezačínali ze stejné startovní čáry jako my (měli znalosti a zkušenosti co my neměli),tak proč se tedy všichni nespojíme proti nim?Proč se neuzavře dohoda o neútočení třeba mezi deseti nejsilnějšími klany,samozřejmě s vyjímkou C.O.D ?
-proč tedy útočíme čech na čecha?Proč si nepředáváme zkušenosti které máme?Ti zkušenější můžou radit těm nováčkům jak na to i když jsou z jiného klanu a časem tu bude stát třeba 200 zkušených čechů proti 20 extra zkušeným cizincům a to si myslím,že už je síla kterou ani oni nemůžou ustát...
-ano,někteří z vás/nás budeme zničeni,ale naše nabyté zkušenosti by jsme dříve než skončíme měli předat každý dalším deseti čechům.Za jednoho zničeného hráče od C.O.D přijde dalších deset kteří už od začátku budou mít moje zkušenosti s touto hrou které sice zatím nesahají těm z C.O.D ani po paty,ale to se změní,chce to jen čas.
-Quakec,devil,můžete to vzdát (a já to možná taky udělám až mě zničí) nebo můžete rozdávat svoje zkušenosti ostatním,učňům i neučňům,všem které tato hra baví a sledovat jak se poměr sil na tomto serveru pomalu mění.
-nevěřím,že hrstka lidí,jeden klan,dokáže ovládnout celej server proti spojeným silám všech ostatních klanů.Přestaňte si útočit na svoje doly a slaná jezera,poraďte si jak na to a C.O.D půjde do kytek.
-není řešení tu "brečet" a stěžovat si,víte stejně dobře jako já,že s tím nikdo nic dělatt nebude...mimochodem,co je fér? Je fér když někdo začal v říjnu a druhej v lednu?Je fér když je někdo nezaměstnanej a tráví u hry 24 hodin a druhej přijde z práce,hoďku hraje a jde spát neb ráno brzo vstávvá dopráce?Je fér když někdo má finanční zdroje a nakupuje perly a artefakty a jinej na to skrátka nemá,nebo nechce investovat do hry kterou hraje jen pro zábavu?...Tohle všechno je stejně tak nefér jako to,že tu jsou s náma cizinci co už o hře věděli více když začínala !!
Tak nekecejte a něco s tím dělejte,jak na to (podle mě) už jsem napsal...
PS:Až zničí mě,tak po mě rozhodně zůstane dost hráčů,co budou vědět o hodně více než já budou se moci účiněji bránit,...a nezapomeňte,že toto není jediná hra tohoto typu na světě,...když mě zničí,půjdu hrát jinou,...nebo chcete tuto hru hrát věčně???