zajímalo by mě jestli lze vlajky stěhovat mezi městy, protože s tou pravděpodobností 0,07%, respektive 0,21% to nebude nic snadnýho najít celej komplet z jednoho města.
Pokud budete mít vlastní zkušenost, tak sem určitě napište

nechci abys odkrýval karty, ale zajímalo by mě kolik máš Výzkumníků, že se ti podařily již 2 komplety ? : )Kukurice píše:Já bych k tomu ještě doplnil, že pokud jsem si všiml, tak vlajky netřeba přesouvat. Mám dojem, že druhý komplet jsem měl ve dvouch městech ( v jednom dvě vlajky, v druhém jednu)
Tahle taktika mě už napadla dávno, jen chyběj ty vlajky na přesouváníLordlad píše:jak jednoduché přece obejít - myslím přesun nejen mezi městy ,ale i hráči..... jeden vystoupí z klanu a ostaní mu je jen pak nabízejí na krádeže.... snadne pro šikovný klan mít rázem ,,mnoho,, kompletů.... gratuluji k této ,,taktice,,... asi bude z jiných ,,zdrojů,,
To napadlo každýho, ale spíš málokdo má jinou vlajku než modrou a nerad ji vydá z ruky.Lordlad píše:jak jednoduché přece obejít - myslím přesun nejen mezi městy ,ale i hráči..... jeden vystoupí z klanu a ostaní mu je jen pak nabízejí na krádeže.... snadne pro šikovný klan mít rázem ,,mnoho,, kompletů.... gratuluji k této ,,taktice,,... asi bude z jiných ,,zdrojů,,